سلام
من چطور ميتونم براي نام Users قبلي يك نام جديد انتخاب كنم . قبلا" نام PC رو تغيير دادم ولي بعد متوجه شدم كه
نام يوزر هنوز همون نام قبلي هست . مثل ( C:\Users\ F . F \Desktop ) .
ممنون
سلام
من چطور ميتونم براي نام Users قبلي يك نام جديد انتخاب كنم . قبلا" نام PC رو تغيير دادم ولي بعد متوجه شدم كه
نام يوزر هنوز همون نام قبلي هست . مثل ( C:\Users\ F . F \Desktop ) .
ممنون
Last edited by FAR_FA; 27-06-2013 at 17:31.
سلام،
البته منظورتون بجای نام PC نام یوزرها است احتمال زیاد...
ولی بهرحال این از اون مشکلات ویندوزه که اسم فولدر یوزر بعد از رینیم یوزر به اسم اولیه باقی میمونه...یک راه طولانی برای رفعش هست، ولی من به شما پیشنهاد میدم راه کوتاه رو برید یعنی کل اطلاعات یوزر رو بک آپ بگیرید(شرتکاتها/فولدرها/...) یک یوزر جدید بسازید، بعد از انتقال موفقیت آمیز بک آپ یوزر قبلی رو ریمو کنید.
ممنون
منظورم از نام PC همون Computer Name هست که به صورت F. F - PC در پروپرتیز نشون داده میشه .
در مورد همین راه کوتاهی که گفتید اگه کمی توضیح بیشتر بدید ممنون میشم . چطور بکآپ بگیرم ؟ چطور یوزر جدید بسازم و ....؟
قبلا" با Admin وارد ویندوز شدم ولی نتونستم کاری انجام بدم . ممنون از راهنماییتون .
خوب نه به اون صورت نام یوزر تغییر نمیکنه...همونطور که مشخصه Computer Name نامی است که به سیستم شما اطلاق میشه نه به کاربر شما...
این مسیر رو وارد کنید:Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts\Change Your Nameو یوزرنیم جدیدتون رو بدید...
ولی اگر بعد از تغییر یوزرنیم به شیوه ای که گفتم...اگر میخواهید نام فولدر سیستمی یوزرتون هم تغییر کنه، در همون یوزر باقی بمونید و به این مسیر برید:در مورد همین راه کوتاهی که گفتید اگه کمی توضیح بیشتر بدید ممنون میشم . چطور بکآپ بگیرم ؟ چطور یوزر جدید بسازم و ....؟
محتویات کل فولدر را کپی کنید(شامل فولدرهای AppData - My Documents - Desktop و...) به یک فولدر جدید انتقال بدهید(توجه کنید هیدن فایلها/سیستم فایلها هم انتقال داده شود)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یوزر جدیدی با نام دلخواه بسازید
در یوزر جدید لاگ این و به همون آدرس مراجعه کنید
محتویات کپی شده رو به این آدرس انتقال دهید.
پس از اطمینان که یوزر جدید درست شبیه قبلی شده و اطلاعاتی ازدست نداده اید یوزر قبلی رو ریمو کنید.(از این مسیر)
Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts\Manage Accounts
این راهِ کوتاه بود :)
ممنون از راهنمایی شما
متاسفانه هر کاری کردم نتونستم تمام محتوای پوشه یوزر رو کپی کنم ، ویندوز اجازه این کار رو به من نمیداد . زمانی که
میخواستم فایلها و پوشه ها رو Paste کنم توی یک فولدر دیگه ویندوز یک پیغام خطا میداد . حتی یک Administrator ایجاد
کردم و توی محیط ادمین اومدم محتوای پوشه قدیم رو به پوشه جدید انتقال بدم باز هم پیغام خطا داد .
من جایی خونده بودم که این کار فقط در ویندوز 7 نسخه اولتیمیت انجام میشه . درسته ؟
خواهش میکنم.
نه این موضوع به نسخه ربطی نداره.
پیغام خطا رو بگذارید تا مشخص کنیم موضوع مربوط به مجوزهاست یا چیز دیگری...
تصویر پیغام خطا زمانی که میخوام Paste کنم :
Last edited by FAR_FA; 28-06-2013 at 16:22.
متاسفانه برای نتم مشکلی پیش اومد جوابتون تاخیر افتاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید، بصورت Run as Administrator اجراش کنید تا در سیستم تری بصورت ON نمایش داده بشه
برید به System Properties
Advanced
User Profiles-Settings
یوزر مورد نظر برای کپی رو انتخاب کنید و Copy to روبزنید، محل مورد نظر برای کپی رو بدید.
اگر اشکالی پیش اومد در permitted to use یوزرتون(که باش آن هستید) رو مجوز دار کنید.
به اینصورت از اصلاح کلی مجوزها خیلی راحتتره...
سلام
تشکر از زحمات شما دوست عزیز . خلاصه طبق راهنمایی شما تونستم از پروفایل کپی بگیرم . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)