تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: رتوش حرفه ای پرتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmd1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض رتوش حرفه ای پرتره

سلام
    یه نمونه رتوش پرتره در سطح حرفه ای براتون کار کردم . ببیند و نظرتونو بگین. مرسی
    البته یه نکته برای مبتدی ها ، متوسط ها ، حرفه ای ها بگم (صرفا برای همین نکته، پست جدید رو ایجاد کردم ) : این عکس رتوش شده بدون هیچ براش جدید، بافت ، گرادینت ، اکشن و حتی بدون پلاگین رتوش انجام شده. تماماً با خود ابزار پیش فرض فتوشاپ CS6 صورت گرفته. اینو گفتم به خاطر اینکه خیلی از افراد رو دیدم که سالهای سال دنبال یه پلاگین جدید رتوش میگردن یا اینکه بهترین ابزارهای رتوش رو پیدا کنن اما آخرش هم نتیجه ی درستی ازش نمیگیرن. بدون هیچ ابزاری حتی در نسخه های پایین تر هم میشه تمام تکنیک هایی که در عکس زیر بکار رفته شده ، انجام داد.
    بیاد داشته باشید : در فتوشاپ خودتونو محدود به یه چیز نکنید.
    کوچک شما hmd1371

پایدار و برقرار باشید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از hmd1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meysamn2o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    میان حضور خسته ی اشیاء

پيش فرض

بالای پیشونی ، به قول بچه ها (رستن گاه مو ) رو خیلی Blur دادی . ضمناً رتوش میکنی که دیگه اجزای ثابت صورتو حذف نکن . جوش بود یه چیزی . ولی خالو تا جایی که امکان داره حذف نکنی بهتره مگه اینکه خیلی دیگه تو چشم باشه

4. این کاربر از meysamn2o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام؛
    خوبه. صورت یه مقدار زیادی صاف شده کمی حجم صورت از بین رفته. اما در کل روتوش خوبیه، دمای تصویر هم به جا تغییر کرده و جلوه دیداری تصویر بهتر شده.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بالای پیشونی ، به قول بچه ها (رستن گاه مو ) رو خیلی Blur دادی
    سلام
    ممنون از نظرات خوب شما
    بلور روی تمام سطوح صورت یکدست معرفی کردم یعنی به اینصورت نیست که پیشانی رو بیشتر از جاهای دیگه داده باشم

ضمناً رتوش میکنی که دیگه اجزای ثابت صورتو حذف نکن . جوش بود یه چیزی . ولی خالو تا جایی که امکان داره حذف نکنی بهتره
    بله کاملا موافقم . اما این سلیقه ی من بود که خال رو حذف کنم.

خوبه. صورت یه مقدار زیادی صاف شده کمی حجم صورت از بین رفته
    فکر نکنم زیادی صاف شده باشه یا اینکه حجم صورت رو از بین برده باشه. تصویر زیر رو یه نگاه بهش بندازید.
    تصویر سمت چپ کاملاً مشخص هستش که زیادی بلور شده و بافت پوست رو از بین برده اما تصویر سمت راست اینطور نیست حجم و بافت صورت سر جای خودش هست.

داره خودمونی میشه o2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

روش کارتو هم بزار بدونیم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    میان حضور خسته ی اشیاء

پيش فرض

سلام
    ممنون از نظرات خوب شما
    بلور روی تمام سطوح صورت یکدست معرفی کردم یعنی به اینصورت نیست که پیشانی رو بیشتر از جاهای دیگه داده باشم
    بله کاملا موافقم . اما این سلیقه ی من بود که خال رو حذف کنم.
    خب ضعف کار همینه دیگه شما که با یه سطح صاف و یکدست کار نمیکنی که بلور رو یکدست اعمال میکنی بعضی وقتام باید خودتو محدود به یه سری چارچوب بکنی که خروجی استانداردی داشته باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خب ضعف کار همینه دیگه شما که با یه سطح صاف و یکدست کار نمیکنی که بلور رو یکدست اعمال میکنی بعضی وقتام باید خودتو محدود به یه سری چارچوب بکنی که خروجی استانداردی داشته باشی
    من تشخیص دادم که بلور رو روی این پرتره یکدست در نظر بگیرم. هیچ مشکلی هم رو پرترم ندارم. بله گاهی اوقات باید جاهایی که کمتر نیاز به بلور داره بیشتر دقت کرد. ولی این پرتره اینطور نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    میان حضور خسته ی اشیاء

پيش فرض

من تشخیص دادم که بلور رو روی این پرتره یکدست در نظر بگیرم. هیچ مشکلی هم رو پرترم ندارم. بله گاهی اوقات باید جاهایی که کمتر نیاز به بلور داره بیشتر دقت کرد. ولی این پرتره اینطور نیست
    قصد جسارت ندارم داداشی که اینطوری جبهه میگیری ولی پرتره پرتره س . چه این باشه ، چه یه شخص دیگه . اجزای صورتم یکیه تو همه . پس اتفاقا اینطور هست ، دقت شما کم بوده و تشخیصتون نادرست

11. این کاربر از meysamn2o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vipmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه نگاهی به این لینک بکنید. من هرکار گفته بود انجام دادم ولی نتونستم آخرش عکسم را روتوش کنم. میشه راهنمایی کنید...
    psd.tutsplus.com/photo-effects-tutorials/super-fast-and-easy-facial-retouching/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نخیر من قبول ندارم اگه راست می گین یه سیاه پوست رو سفید کنین مثل خارجی ها دیدم از این عکس ها ولی هیچ کس بلد نیس
    یا بجای اون عکس های اینترنتی قشنگ بفرمایین تشریف ببرین توی خیابون و یکی از اون ... ها رو درست کنین
    من یه سالمبیشتر فتوشاپ کار میکنم هنوزم نتونستم رنگ پوست رو مثل پرتره های حرفه ای ها کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •