تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: راهنمایی در مورد نحوه یادگیری html

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

14 راهنمایی در مورد نحوه یادگیری html

دوستان من چند وقتیه که یکسری کتاب دارم میخوانم که html رو یاد بگیرم.اما نمیدونم چرا همش سر در گمم و همه چیو یادم میره.حالا میخوام کمک کنید و بهم بگین که چطور یاد بگیرم یعنی به طور مثال چطور تگ ها رو حفظ کنم و ....چون واقعا نمیدونم چرا همش مطالبو قاطی میکنم و در کل اینکه بهم یاد بدین که برای یاد گرفتن html به چه ترتیب جلو برم. یعنی اول چه قسمتهایی از html رو اموزش ببینم و بعد برم دنبال چه مطالب دیگه ای.فقط خواهشا دوستانی که میتونن کاربردی جواب بدن کمکم کنن.

2. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

شما با یک کتاب خوب شروع کن و بعد از چند صفحه (مثلا 5 تا) تمرین هم انجام بده و سعی نکن یه کتاب 50 صفحه ای رو یک روزه تموم کنی چون یک کتاب برای HTML به صورت ساده و روان و بدون مسائل حاشیه ای تو 50 صفحه خلاصه میشه که اگه بخوای تند بخونی و تموم کنی از یادت میره. باید کم کم بری جلو و همراه با خوندن کتاب تمرین هم داشته باشی

4. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما با یک کتاب خوب شروع کن و بعد از چند صفحه (مثلا 5 تا) تمرین هم انجام بده و سعی نکن یه کتاب 50 صفحه ای رو یک روزه تموم کنی چون یک کتاب برای HTML به صورت ساده و روان و بدون مسائل حاشیه ای تو 50 صفحه خلاصه میشه که اگه بخوای تند بخونی و تموم کنی از یادت میره. باید کم کم بری جلو و همراه با خوندن کتاب تمرین هم داشته باشی
    میشه دقیقا بگین چجور مثالایی انجام بدم

داره خودمونی میشه atiishpare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام. به نظر من از نرم افزارهایی مث front page هم میتونید استفاده کنید. مثلا یه جدول(یا یه المان دیگه ) ایجاد میکنید بعد به قسمت کد میرید و با تغییر قسمت هایی از کد و مشاهده نتیجه تغییرات خیلی راحت کد هارو یاد میگیرید.
    باید بگم که من خودم css رو همینطوری یاد گرفتم.

موفق باشید

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

شما به وبسایت w3school برید و اونجا همراه با یادگیری همزمان تمرین هم می کنید در واقع با تمرین و مشاهده هست که به سرعت میتونید css و html رو یاد بگیرید
    اگر هم نمیتونید به این سایت دسترسی پیدا کنید ( سرعت و حجم اینترنت ) نرم افزار آدوبی دریمویور هم خوبه اما به قدرت این وبسایت نمی رسه.

سوالی بود بفرمایید

8. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون که جواب دادین فقط اگه دوستان دیگه باز هم راه حل هایی دارن بگن تا هم من و هم دوستان دیگه از تجربیاتتون استفاده کنن.یعنی من میخوام دوستان دیگه بگن که به چه نحوی html رو یاد گرفتن.پس اگه هر کی این پست و خوند لطفا یه کوچولو توضیح بده که چطور html رو یاد گرفته.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منم مثل شما دارم اtml میخونم. تگ های html رو نیازی نیست حفظ کنی فقط از سایت w3 تمرین ها رو انجام بده و بدون که هر تگ برا چه کاریه. بعد هر زمان که نیاز بود خودت میدونی که چه تگی رو باید استفاده کنی. فقط ممکنه سینتکس یه تگ رو یادت بره که خیلی راحت میتونی با استفاده از همین سایت یا کتابای خودت استفاده کنی. ولی میدونی که چه تگی رو لازم داری!
    w3schools.com

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم مثل شما دارم اtml میخونم. تگ های html رو نیازی نیست حفظ کنی فقط از سایت w3 تمرین ها رو انجام بده و بدون که هر تگ برا چه کاریه. بعد هر زمان که نیاز بود خودت میدونی که چه تگی رو باید استفاده کنی. فقط ممکنه سینتکس یه تگ رو یادت بره که خیلی راحت میتونی با استفاده از همین سایت یا کتابای خودت استفاده کنی. ولی میدونی که چه تگی رو لازم داری!
    w3schools.com
    اهان من با این سایت w3 تا حالا کار نکردم که البته خیلیا تعریفشو میکنن.بزار ببینم یکم باهاش کار کنم ببینم چطوره.مرسی از راهنماییت دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •