تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: طریقه ی نصب ویندوز xp بر روی لپ تاپ hp را میخاستم........لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض طریقه ی نصب ویندوز xp بر روی لپ تاپ hp را میخاستم........لطفا

با سلام وخسته نباشید.....من میخاستم بر روی لپ تاپ hp یک ویندوز xp و بعد هم ویندوز 7 را نصب کنم......................... و همچنین میخاستم بدونم چقدر فضا از هارد دیسک برای ویندوز 7 بسازم......تازه برنامه ها رو یک درایو یا پارتیشن دیگه میخام نصب کنم......که به قول بعضی ها سرعت ویندوزت افت نکنه!!!!!!!!!!!!!!!........برای ویندوز xp هم یک پارتیشن 6GB sساختم اگه میشه و زحمتی نیست ...جواب این سوال رو زودتر بدید...وضعیت اضطراریه...سیستم معلق مونده....................
    با تشکر فراوان.....
    اینم ایمیلم هست:shahab_star_hot@yahoo.com
    Last edited by charlatan; 25-06-2013 at 10:29.

داره خودمونی میشه ashokrany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید.....من میخاستم بر روی لپ تاپ hp یک ویندوز xp و بعد هم ویندوز 7 را نصب کنم......................... و همچنین میخاستم بدونم چقدر فضا از هارد دیسک برای ویندوز 7 بسازم......تازه برنامه ها رو یک درایو یا پارتیشن دیگه میخام نصب کنم......که به قول بعضی ها سرعت ویندوزت افت نکنه!!!!!!!!!!!!!!!........برای ویندوز xp هم یک پارتیشن 6GB sساختم اگه میشه و زحمتی نیست ...جواب این سوال رو زودتر بدید...وضعیت اضطراریه...سیستم معلق مونده....................
    با تشکر فراوان.....
    اینم ایمیلم هست:shahab_star_hot@yahoo.com
    سلام دوست عزیز
    شما اول باید ویندوز xp رو نصب کنی بعد سون تا ترتیب boot شدن رعایت بشه. برای ویندوز xp همون 6 گیگ کافیه، فقط ویندوز xp که sata رو ساپورت کنه رو فقط میشه نصب کرد مثلا سرویس پک 3 و بعضی از ورژن های سرویس پک 2

بعد از این که ویندوز xp رو نصب کردی به تجربه ی من 20گیگ برای درایو ویندوز سون کافیه فقط به شرطی که بخوای برنامه ها رو روی درایو دیگه ای نصب کنی.

فقط یک نکته ی خیلی ضروری اینه که شما قبل از نصب این دو ویندوز نیاز داری درایورهای مخصوص لپ تاپت رو دانلود کنی، البته ورزن Xp و 7 این درایور ها فرق میکنن، میتونی تو گوگل برای دانلود درایورهات سرچ کنی، مدل لپ تاپت رو زیر باتری لپ تاپت نوشتن. مثلا برای من Hp G62 120EE است. اگه تو گوگل سرچ کنی مدل لپ تاپت با سایت خود hp میاد.
    خسته نباشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله دوستمون درست میگن باید برا ی ویندوز 7 حداقل 20 گیگ بزار ی من خودم 24 گیگ گذاشتم کفایت میکنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله دوستمون درست میگن باید برا ی ویندوز 7 حداقل 20 گیگ بزار ی من خودم 24 گیگ گذاشتم کفایت میکنه !
    مــــن 60 گیـــگ گذاشتـــم برا درایور وینــدوز ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •