سلام
یه آمپلی فایر قدیمی به دستم رسیده که میخوام بازسازیش کنم!
بدنه فلزی داره و میخوام اون رو کاملا به فلز برسونم یا اصطلاحا آهنش کنم ، سئوالم اینه که چه جوری این کار رو بکنم؟ با سمباده؟محلول خاصی هست؟![]()
سلام
یه آمپلی فایر قدیمی به دستم رسیده که میخوام بازسازیش کنم!
بدنه فلزی داره و میخوام اون رو کاملا به فلز برسونم یا اصطلاحا آهنش کنم ، سئوالم اینه که چه جوری این کار رو بکنم؟ با سمباده؟محلول خاصی هست؟![]()
اگه جنس بدنه اهنه و می تونید بدنه رو خالی از تمام محتویاتش کنید بهترین کار سوزوند رنگ هست. بعدش هم البته باید با حوصله سنباده بزنید
اگه اهنی باشه با سمباده پوست ساب میتونید سطحش رو مثل آینده برق بندازید. ولی باید خیلی حوصله داشته باشید و در ضمن در مراحل نهایی از روغن هم استفاده کنید. اگه عکسی ازش بود بهتر میشد نظر داد
سلام . شما میتونین از مایع رنگ پاک کن استفاده کنین . رنگ فروشیها دارند خصوصاً فروشندگانِ رنگ ماشین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از جوابتون،مشکلی با خالی کردنش ندارم ، با هواگاز باید بسوزونم؟!
اینم عکسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از شما،راستش دنبال این محلو بودم ولی پیدا نکردم فعلا!
سلام . روش سوزاندنِ رنگ باعث تاب برداشتن و کج و کوله شدنِ قطعه میشه .
هوا گاز؟ نه بابا مگه میخوای ذوبش کنی
یه شعله ساده بگیر. ما اینجا بهش میگیم خر خری (به ضم هر دو خ) این خرخری رو وصل میکنی به پیک نیک یه شعله خوشگل بهت میده. اگه خرخری نداری رو همون شعله پیک نیک بگیر.
در مورد تاب برداشتنش نظر نمیدم. ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. یه ذره رنگ بلنده بشه کافیه بقیه اش رو باید با فرچه سیمی یا سمباده پاک کنی.
با توجه به عکسی که گذاشتی بدون شعله و فقط با سمباده می تونی پاک کنی فقط حوسله می خواد. بدنه رو از بقیه محتوایت جدا کن. با یه سمباده خشن بیوفت به جونش رنگ که رفت می تونی با سمباده پوست ساب و روغن ده برق بندازیش
اگه سمباده زدن بلد نیستی بگو تا چند تا نکته رو بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)