تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دوره درمان شقاق مقعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض دوره درمان شقاق مقعد

سلام دوستان. خسته نباشید.
    چند روز پیش یه تاپیک ساختم در مورد مشکلم و دوستان پینهاد دادند که برم پیش جراح عمومی. 2 روز پیش رفتم پیش دکتر و وقتی معاینه کرد گفت چیزی نیست و با پماد درمان میشه. یه قرص ملین (سیلاکس) بهم داد و گفت شبی یه دونه بخورم. مشکل یبوست دیگه ندارم ولی کماکان زخمه بهتر نشده. قبلا خیلی درد می گرفت موقع اجابت مزاج و 5 6 ساعت بعدش. ولی جدیدا مقدار خونش کمی بیشتر شده ولی زیاد درد نداره دیگه.
    حالا نمی دونم دوره درمانش چقدره چطوریه. شاید من درست از پماده استفاده نمی کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید کمی دلواپس شدم. البته 2 روزه دارم پماد استفاده می کنما. روزی 3 بار.
    ممنون میشم رانمایی کنید. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

چند روز پیش یه تاپیک ساختم در مورد مشکلم و دوستان پینهاد دادند که برم پیش جراح عمومی. 2 روز پیش رفتم پیش دکتر و وقتی معاینه کرد گفت چیزی نیست و با پماد درمان میشه. یه قرص ملین (سیلاکس) بهم داد و گفت شبی یه دونه بخورم. مشکل یبوست دیگه ندارم ولی کماکان زخمه بهتر نشده. قبلا خیلی درد می گرفت موقع اجابت مزاج و 5 6 ساعت بعدش. ولی جدیدا مقدار خونش کمی بیشتر شده ولی زیاد درد نداره دیگه.
    حالا نمی دونم دوره درمانش چقدره چطوریه. شاید من درست از پماده استفاده نمی کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید کمی دلواپس شدم. البته 2 روزه دارم پماد استفاده می کنما. روزی 3 بار.
    ممنون میشم رانمایی کنید. مرسی
    سلام ! عیدتون مبارک ! با آرزوی بهبودی ! روش صحیح استفاده از پماد داخل بروشوری که توی جعبه پماد هست نوشته شده ! احتمالاً پماد تجویز شده تتراسایکلین هست یا کلوتریمازول واژینال ! در هر صورت باید بعد از اجابت مزاج پماد رو استفاده کنید و سعی کنید از آب گرم ( ولرم ) استفاده کنید !
    دوره درمان با پماد هم توی بروشور پماد باید نوشته شده باشه ! درصورت عدم بهبودی نیاز به جراحی خواهد بود !

3. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از پاسختون. میشه بگید حدودا دوره درمانش با پماد چقدر هست؟
    یه سوال دیگه: توی دوره درمان باید علایم بهبود در زمان اجابت مزاج مشاهده بشه؟ یعنی درد و خون و ... کمتر بشه؟!

ببخشید این همه سوال کردما

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی من این مشکل رو داشتم...دکتر برام یه پماد تجویز کرد.....وقتی استفاده کردم به جای اینکه علائم بهبودی پیدا بشه....بدترم شدم.....

ولی بار دوم برام یه پماد دیگه تجویز کرد...که خوشبختانه اون جواب داد.........حداقل بعد از 1 هفته الی 10 روز ....کم کم احساس بهبودی میکنی...

و درد و خون و تورم هم کم میشه ..تا اینکه رفته رفته به طور کامل از بین میره این علائم........

اگر دیدی همچنان با مصرف پماد هم مشکلت برطرف نشد یا بیشتر شد...به پزشک مراجعه کن تا نوع داروی تجیزی رو تغییر بده.......

6. این کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعد از چند روز امروز حس می کنم این پماده اثر کردن و بهتر شدم خدا رو شکر. سوالم اینه خوردن قرص ملین رو باید تا وقتی خوب شدم ادامه بدم دیگه؟

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز......

حالا که احساس بهبودی دارین...کم کم مصرف ملین رو بزارید کنار...........به جاش تا میتونید رژیم غذایی پر فیبر رو جایگزین کنید......

و همین طور مصرف زیاد آب + ورزش های هوازی مثل پیاده روی و شنا و.... که شدیدا تاثیر مثبتی تو این قضیه داره.........

9. این کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •