من از شرکت کنندگان کنکور 91 بودم
آدم در سخونی یودم و بیشتر به معماری فکر میکردم در طول دوران تحصیل
رتبه کنکورم شد 2000 منطقه 2
موقع انتخاب رشته وقتی بیشتر در مورد رشته معماری تحقیق کردم دیدم من به درد این رشته نمیخورم و بی خیالش شدم
مونده بودم بین بقیه مهندسی ها همش واسم معمولی بود و به هیچکدوم علاقه خاصی نداشتم
تا اینکه تبلیغات کاذب دانشگاه فرهنگیانو دیدم و وفتی پیش چنتا مشاور رقتم،اونا هم منو تشویق کردن و گفتن ک کار عاقلانه ای که بری دانشگاه فرهنگیان
منم واقعن از ساختمان و شرایط دانشگاه های فرهنگیان خبر نداشتم و اشتباهی که کردم این بود که به این تبلیغا اکتفا کردم و خودم تحقیق نکردم
خلاصه توی انتخاب رشته به ترتیب زدم1-دبیری ریاضی2- دبیری فیزیک 3- دبیری زبان
تو پرانتز بگم که من واسه کنکور زبان هیچی نخونده بودم و همینطوری داده بودم
من تو یزد زندگی میکنم و اینجا دبیری بر خلاف استان های دیگه طرفدار زیاد داره واسه همین دبیری ریاضی و فیزیک رو قبول نشدم
دبیری زبان رو چون اهواز بود و دور بود و زیاد کسی نزده بود قبول شدم
وقتی واسه ثبتنام رفتم و این دانشگاه که از دبیرستانمونم کوچیکتر بود و دیدم خیلی خورد تو ذوقم+فهمیدم خیلی شرایط ویژه داره مثل اینکه آزادی بیان نداری،چادر الزامیه و ...... تنها دلخوشیم حقوقی بود که بهمون تعلق میگرفت
وقتی ترم شروع شد،دیدم همکلاسام همشون جزء شاگرد تنبلای کلاس بودن و من بالاترین رتبه دانشگاه لودم
حقوقمون هم که اول چیزی حول وحوش 300 تومن اعلام کرده بودن به 100و خورده ای کاهش یافت
دیگه نمیتونم اون شرایطو تحمل کنم هیچ دلخوشی برام وجود نداره تو اون دانشگاه وقتی میبینم انقد درس خوندم برا ریاضی و الان دارم زبان میخونم عصابم داغون میشه
دلم واقعن برا ریاضی تنگ شده
حالا سوال من اینه من که تو کارنامه سبزم خیلی از مهندسی های خیلی دانشگاه های خوبو آورده بودم الان میتونم برم و درخواست بدم؟؟و انتقالی بگیرم؟
چیکار کنم که شرایط روحیم بهتر شه؟
واقعن هیچ راه جبرانی نیس؟
نمیتونم 2باره کنکور بدم چون اگه انصراف بدم از کنکور 93 محروم میشم و واقعن سنم دیگه میگذره
واقعن یه راهی نشونم بدی
خیلی خیلی ممنون