سلام من یک ساله در اهواز از صبانت استفاده می کنم قبل از عید صبانت خیلی عالی بود تا اینکه عید نوروز اومد و اینترنت دربو داغون شد تا حالا هرچی زنگ می زدم پشتیبانی منو می پیچوندن
اعصابم خورد شد و شروع کردم به بررسی مشکل تا اینکه بلاخره تونستم مشکل رو پیدا کنم این مشکل از اینترنت صبانت نبود بلکه مشکل سخت افزار بسیار بسیار وحشت ناک صبانت هست که هیچ پشتیبانیی به حرفم گوش نمی ده شکایت با مارک فوری رو هم جواب نمی دن ! حالا این مشکل چی هست براتون توصیح می دم
روتر ها مثل مودم خدمون وظیفه توضیع اینترنت رو دارن حالا اینترنتی که من میگیرم از روتر 188.159.60.1 میاد این روتر بدون اختلاف مکانی دقیقا مثل اینکه توی یه ساختمون باشن به روتر 188.159.56.1 وصل هست .
حالا مثلا صبح هست و من trace میگیرم اختلاف پینگ بین 188.159.60.1 و 188.159.56.1 زیر 3 هست که اثباتی برای lan بودن اون هاست یعنی هردو زیر دست خود شرکت صبانت هستن ولی وقتی که ساعت از 4 طهر رد می کنه این مقدار به 10 و کم کم شروع به نوسان می کنه و این اختلاف تا 70 بالا پایین می ره نزدیکای شب که می شه تا 170 هم میره بالا حالا من که زنگ می زنم پشتیبانی بهم می گن مشکل از ما نیست ! علنی دروغ می گن
بابا لامصبا 170 پینگ lan آخه این سخت افزار هست شما دارید؟
حالا زنگ می زنم پشتیبانی که این مشکل رو براشون توصیح بدم ...... ها دو ماه هست من رو خر می کنن حالا که زنگ می زنم مشکل اینجاست که گوش نمی دن وسط حرفم فک می کنن حرفم تموم شده وانمود می کنن که گوش دادن و به من می گن پیگیری می شهمن که می خوام برای گیم آنلاین از اینترنت استفاده کنم فقط می تونم ساعت 6 صبح تا 3 طهر استفاده کنم و3 ظهر تا 6 صبح روز بعدی باید درگیر این مشکل باشم همه جور تنظیمات امتحان کردم این مشکل کاملا از خودشونه و من راهی برای شکایت کردن ازشون پیدا نمی کنم اگه کسی از شما راهی میشناسه لطفا بهشون اطلاع بده
هیچ وقت از صبانت اینترنت نگیرید کلاه بردارن