تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: دریافت وایرلس با از فاصله 20 متری یا حداقل 15 ...؟؟؟

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دریافت وایرلس با از فاصله 20 متری یا حداقل 15 ...؟؟؟

[B]سلام

دوستان وسیله ای یا کارت شبکه خاصی هستش که بشه از فاصله 20 متری سیگنال وایرلس رو دریافت کرد؟؟؟؟

من دوستم خونه روبروئیمونه و میخوام از اینترنت اون استفاده کنم داخل کوچه با گوشی راحت وصل میشیموئ سرچ میکنم پیدا میکنه منتهی تو خونه با کارتای وایرلسه pci تست کردیم نگرفت همینطور 1 مدل هم usb بود به اسم آلفا خیلی بیخوده طرف پول الکی دادو هیچی...
    [
    /B]

اگه کسی چیزی سراغ داره همراه قیمت برام بفرسته

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

..................

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[B]سلام

دوستان وسیله ای یا کارت شبکه خاصی هستش که بشه از فاصله 20 متری سیگنال وایرلس رو دریافت کرد؟؟؟؟

من دوستم خونه روبروئیمونه و میخوام از اینترنت اون استفاده کنم داخل کوچه با گوشی راحت وصل میشیموئ سرچ میکنم پیدا میکنه منتهی تو خونه با کارتای وایرلسه pci تست کردیم نگرفت همینطور 1 مدل هم usb بود به اسم آلفا خیلی بیخوده طرف پول الکی دادو هیچی...
    [
    /B]

اگه کسی چیزی سراغ داره همراه قیمت برام بفرسته
    راستش با این اطلاعات من زیاد نمی تونم راهنمایی کنم ولی با روش های معمول هم میشه این برد رو پوشش داد ( برد استاندارد حدود 35 متر هست تو خونه ها و فضای باز حدود 100 متر ) مگر اینکه اموج تداخی خیلی زیاد باشه تو محیط که باعث بشه سیگنال دریافت نشه ( طرف من که اینجوری هست برد زیاد نداره شبکه بخاطر تداخل ) یا تنظیمات سخت افزار ( مثل صرفه جویی در مصرف برق و یا استاندارد هایی که بعضی کارت ها پیش فرض می زارن باسه پوشش که از قبل تعریف شده ) و یا تنظیمات شبکه باعث بشه برد کم شود...

البته یکم راه اندازی شبکه هم دردسر داره و باید باهاش ور برید تا در نهایت کار کند. ( تجربه شخصی - کار یک ساعته معمولا نیست تنظیم بی سیم ها - باید وقت بزارین روش )

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •