سلام دوستان
تبریک می گم اعیاد شعبانیه رو
دکمه وسط موس که همون قلطک موس (یا میدل کلیلک هم می گن)هست خوب عمل نمی کنه و مثلا یه هو بالا پایین می بره صفحه رو! به نظرتون لیزرش خراب شده یا کثیف شده؟چه کنیم؟!موسم لیزری هستش.
سلام دوستان
تبریک می گم اعیاد شعبانیه رو
دکمه وسط موس که همون قلطک موس (یا میدل کلیلک هم می گن)هست خوب عمل نمی کنه و مثلا یه هو بالا پایین می بره صفحه رو! به نظرتون لیزرش خراب شده یا کثیف شده؟چه کنیم؟!موسم لیزری هستش.
یه موس داشتم یه همچین مشکلی داشت ، البته مشکلش این بود که قلطک یکی در میون کار میکرد و بعد از مدتی هم کلا دیگه کاری نمیکرد
من با الکل (خیلی کم ) دور و بر قلطک مخصوصا حسگرشو تمیز کردم کاملا درست شد
البته همون اول که تمیز میکنی نباید وصلش کنی ،(تا وقتی مرطوبه دکمه های دیگشم ممکنه کار نکنه)
کاملا که خشک شد و الکلش پرید وصلش کن و تست کن
موس منم همین مشکل رو داره...
موس رو باز کردی و تمییز کردی یا ...من اصن نمیدونم موسم چجوری باید بازش کنم؟
مدل ماوست چیه
معمولا زیر موس یه پیچ هست اون باز کنی ، دو تا تکون به ماوس بدی باز میشه
بعد قلطک ماوس تو محور قرار داره که یه طرفش یه تیکه پلاستیکه که فقط نگهش داشته ، یه طرفش یه قطعه هست
یه دستمال کاغذی بردار یه کم الکل بزن سرش بکش رو قلطک و محورش و همون قطعه تا اونجایی که میتونی تمیزش کن ، (زیاده روی هم نکنی نابود بشه )
بعد بزار خشک بشه (باید کاملا خشک بشه )
همین![]()
موس tsco
اینجا اثری از پیچ نیست ... فکر کنم یبار مصرف باشن.![]()
من هم موسم همين مشكلو داره و همه ى اين كارارو كردم ولي فايده نداشت جديدا ديگه ميدل كليكش هم كار نميكنه مدلش X7 هستش a4tech
والا چی بگم تسکو هم 100 مدل موس داره ، یه عکس از پشتش بگیر خب
بالاخره باید یه جور باز بشه یه تیکه قالب نگرفتنش که
شاید زیر برچسبی جایی باشه که پوشیده شده باشه ، شایدم تو جدارش چفت داره که برای اون بای به یه چاقو دروش دنبال چفتاش بگردی ، یه مقدار سخته این مدلا
اگه باز کردی خوب به کیتش نگاه کن ببین جایی از لحیماش قطعی داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)