سلام دوستان
برای لپتاپ Lenovo Y500 که هشت گیگ رم داره باید کدوم ورژن نصب بشه که کامل ساپورت کنه؟یعنی آلتیمیت هشت کدومشونه؟
وین8 کاملا کرک شده و همه مشکلاتش رفع شده؟؟
ممنون![]()
سلام دوستان
برای لپتاپ Lenovo Y500 که هشت گیگ رم داره باید کدوم ورژن نصب بشه که کامل ساپورت کنه؟یعنی آلتیمیت هشت کدومشونه؟
وین8 کاملا کرک شده و همه مشکلاتش رفع شده؟؟
ممنون![]()
سلام!
ویندوز 8 Ultimate نداره ولی Enterprise کاملترینشه!
واسه ساپورت کردن کامل رم باید 64بیت نصب کنید.نصب کردی باید حدود 1گیگ آپدیت کنی ویندوزو برای رفع مشکلات، برای کرک کردن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی استفاده.![]()
ممنون از جوابتون
این کرک ها مشکلی ندارن و کامل هستن؟
ویندوز با اینا یه بار کرک بشه دیگه نیازی به کرک نداره؟
سلام
کرک های جدید مشکلی ندارن مثل اینکه ولی اگه خواستین کاملا ویندوز اکتیو بشه و قانونی، باید با اسکایپ اکتیو کنین. من خودم با این روش اکتیو کردم و توی آپدیت ها هیچ مشکلی نداره و میشه گفت قانونی شده یه جورایی![]()
این روش اسکایپ چی هست؟
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
Last edited by amanz; 27-07-2014 at 16:44.
من مشکلم کرک ها هست که شنیدم هرچند وقت یه بار باید ویندوز رو باهاشون دوباره اکتیو کنی
درسته؟
اسکایپ این مشکلو ن داره
اگه کرک ها بدون هیچ مشکلی هستن نصب کنم .....
دوستان روش اسکایپ به شدت توصیه میشه ، اگه اسکایپ ندارین با تلفن ِ خونتون اقدام کنین![]()
سلام.
دوستان گرامی برای ویندوز 8 اکتیویتور هایی هست که بصورت دائمی ویندوز رو اکتیو میکنه.
ضمنا بهترین نسخه ویندوز 8 در حال حاضر media center professional هستش و 64 بیت باید نصب کنید تا که 8 گیگ رم رو ساپورت کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)