تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ---شنوایی گوش(پارگی پرده گوش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض ---شنوایی گوش(پارگی پرده گوش)

درود
    آقا ما مرض داشتیم این گوشمون می خارید یه گوش پا کن ورداشتین کردیم تو گوشمون یهو یه صدا اومد تق.بعدشم یکم خون اومد بیرون.فردا شبش درد شدیدی گرفت و رفتم دکتر داخلی گفت عفونت کرده و معلوم نیست پرده پاره شده یا نه.
    یه چرک خشک کن سفکسیم و قطره الکل بوریکه نوشت استفاده کردم با یه مسکن ژلوفن (خیلی درد داشتم)
    خلاصه دردش خوب شد.الان فقط شنوایی گوشم 50% کم شده(نصف شده)البته 1 گوشم اینجوریه
    امروز رفتم متخصص گوش میگه هیچی نیست .تمیزه و پرده سالمه.شنوایی سنجی نوشت رفتم انجام دادم.متصدی این کار گفت مثل اینکه پرده رو آسیب زدی و عمل می خوادوشاید گوش میانی فلان شده و ...(هر دفعه 1 چیزی میگفت)
    دوباره که بردم پیش دکتر گفت پس گوشت یه خبرایی هست ولی ظاهرن سالمه ، یه چرک خشک کن داد گفت هفته دیگه بیا
    گفت احتمال داره پرده داره ترمیم می شه یا شاید پارگی داره و...(اصلن مطمین حرف نمی زد)
    از دوستان کسی بوده مشکلی مشابه برای خودش یا کسی پیش اومده باشه چیزی بدونه ؟
    من خودم حس می کنم اون پشت پرده کیپ شده(حالا عفونت یا لخته خونی چیزی باشه)
    سپاس

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نبود؟

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر فشاری که به پرده ی گوش اومده....پاره شده و همین طور به خاطر دستکاری که انجام شده(استفاده از گوش پاک کن) باعث عفونت شدید شده.......

به احتمال زیاد هم هنوز عفونت در پشت پرده ی گوش(گوش میانی) وجود داره...که احساس کیپی و گرفتگی گوش دارین......

خود من دوبار به خاطر عفونت شدید دچار پارگی پرده گوش شدم...که با مصرف آنتی بیوتیک های طولانی مدت...مشکل رفع شده.....

تو این مدت که پرده ی گوش در حال ترمیم هست....اصلا نباید بزاری آب وارد گوش بشه.......
    گاهی اوقات با دارو و زمانی که بهش داده میشه این ترمیم صورت نمیگیره و نیاز به جراحی پیدا میکنه.......البته تو این مورد آنتی بیوتیک بیشتر به منظور پیشگیری از عفونت تجویز میشه....

به هیچ عنوان هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی گوش پاک وارد گوش نکنین..چون هم باعث عفونت گوش میشه و هم گاهی اوقات باعث پارگی پرده گوش میشه.....

حتما به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید....و دوره ی درمان رو تکمیل کنید.......

4. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    در پست اول گفتم من رو متخصص گوش معاینه کرد و گفت پرده گوش سالم هست.
    من احساس می کنم عفونت در گوش داخلی باشه.
    پزشک فعلن اموکسی کلاو تجویز کرده.این دوره درمان طولانی که گفتی منظورت چه مدت هست؟

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوره درمان برای من چیزی حدود 2 ماه و نیم طول کشید.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •