برای تغییر آیکون فلش دیسک می تونید از فایل autorun.inf استتفاده کنید.../// یه فایل به اسم autorun.inf تو فلش درست کنید// و کد های زیر رو داخلش قرار بدید..///
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و قسمت دوم رو می تونید با ترکیبی از autorun.inf و desktop.ini درستش کنید.../// به لینک های زیر مراجعه کنید..///
کد:
با یکم خلاقیت میشه کار های خیلی جالب تری هم انجام داد.../// کد زیر رو داخل یه فایل desktop.ini ذخیره کنید و این فایل رو به همراه یه عکس ترجیحاً با پسوند bmp تو فلش قرار بدید...///
کد:
این رو هم ببینید..///
کد:
برای قسمت سوم دو راه به نظرم رسید../// می تونید یه برنامه بنویسید که این کار رو انجام بده که خیلی سادست و دستتون خیلی باز تره.../// و یا می تونید یه Shortcut درست کنید..///
کد های زیر رو داخل یه فایل مثلاً به اسم Google.url ذخیره کنید...///
کد:
IconIndex شماره آیکون رو تو لیست مشخص می کنه/// شماره گذاری از صفر شروع میشه.../// اگه پسوند فایل آیکون ico ه می تونید این خط رو حذف کنید...///
برای پیدا کردن آیکون مورد نظرتون روی یه Shortcut کلیک راست کنید و Change Icon رو بزنید و تو پنجره ی باز شده جلوی آدرس SystemRoot%\system32\shell32.dll% رو بنویسید و enter کنید.../// اینجوری لیست آیکون ها نمایش داده میشه...///
فایل desktop.ini مورد نظرتون رو می تونید با مراجعه به لینک بالا بسازید// متأسفانه من وقت کافی برای نوشتنش رو ندارم وگرنه براتون درست میکردمش..///
به علت حجم بالای پست و وقت کمی که دارم مجبورم پست رو همینجوری بدون رنگ آمیزی و گذاشتن شکلک بفرستم..// امیدوارم که منو ببخشید../// بعداً وقت کردم درستش می کنم.../// .gif)
موفق باشید! 3>