تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 87

نام تاپيک: کدوم شرکت خارجی رو واسه استخدام پیشنهاد می کنین ؟

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض کدوم شرکت خارجی رو واسه استخدام پیشنهاد می کنین ؟

سلام بچه ها...

نمی دونم از کجا شروع کنم اما همینقدر می تونم بگم که منو دوستم کار بازی سازی رو با عشق و علاقه مفرطی که از دوران کودکی داشتیم با تجربه ای تقریبا صفر شروع کردیم با این امید که بتونیم روزی پروژه مونو به یکی از شرکتای بازی سازی معتبر تو ایران ارائه بدیم واسه رسیدن به هدفی بزرگتر از محدوده داخل کشور و تو این راه هم از جون مایه گذاشتیم (حتی به شخصه یادمه که همیشه غذامو پشت کامپیوتر می خوردم). به هر حال رفته رفته به این نتیجه رسیدیم که بازی سازی تو ایران بیشترش سفارشیه و دولت هم از بازی هایی حمایت می کنه که باب میل خودش باشه و این مغایر با ایده پردازی های بزرگی بود که تو ذهن داشتیم.

داستان نویسی:
    از همون اول هدفمونو با ساخت بازی ترسناک و داستانی خلاقانه و بزرگ شروع کردیم و به این ترتیب حدود 10 داستان نوشتیم و از بین اونا ایده داستانی بزرگی شکل گرفت و بعد از مدت ها بحث و گفتگوی چند ساعته و کنفرانس های حضوری و مجازی و غیره تونستیم به داستانی برسیم که امروز بتونیم بهش افتخار کنیم. (گرچه هنوز تکمیل نشده)

موتور:
    موتوری که برای این کار در نظر گرفتیم یونیتی بودش و انصافا تجربه های قابل قبولی رو تو این زمینه کسب کردیم.

مدلسازی:
    برای کار مدلسازی و غیره هم از تری دی مکس استفاده کردیم.

دیگر تجربیات:
    خوشبختانه تجربیاتی نظیر آهنگسازی و دوبلاژ و فوتوشاپ و غیره از قبل کسب شده بود و تقریبا تو کار بازی سازی از همه نظر کامل بودیم.

نقطه ضعف:
    شاید بزرگترین نقطه ضعف تیم کوچیکمون نداشتن برنامه نویس بوده. اگه شاید برنامه نویس قادری تو این زمینه داشتیم کار رو بدون نقص به پایان می رسوندیم.

اما شرایط به همین منوال پایدار نموند و به خاطر مشکلات زندگی (که این روزا بدجوری داریم باهاشون دست و پنجه نرم می کنیم) دوستم تقریبا از پروژه خداحافظی کرد چون مجبور شد تن به کاری با حقوقی ناچیز بده. گرچه دوستم فقط تو داستان نویسی و ایده پردازی بهم کمک می کرد اما همون انرژی مثبتی بود برای پیشبرد پروژه. از اونجایی که دیدم پیش بردن کار به تنهایی سخته، سناریوی زندگی مو عوض کردم و رفتم پی تحقیق برای ادامه تحصیل خارج از کشور اما بعد از 4 ماه تحقیق و نوشتن مقاله و گرفتن تافل و غیره به این نتیجه رسیدم که بورس شدن تو رشته مترجمی زبان (در مقطع کارشناسی) کار سختیه و منم دیگه میلی به ادامه تحصیل تو ایران نداشتم.

با خودم گفتم حالا که مدرک تافل رو دارم و پروژه مون هم خیلی خوب پیش رفته چرا نمونه کارامو به یه شرکت خارجی واسه استخدام ارسال نکنم ؟ هر چی باشه بیشتر از اینجا (بالای 90 درصد) به کارت اهمیت میدن و برای فهم و شعور و تواناییت ارزش خاصی قائل میشن.

ممنون میشم اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارین راهنمایی بفرمایین که کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنین و بهتره که از کجا شروع کنم.
    یادمه قبلا به EA Games ایمیل داده بودم تو این زمینه و خیلی خوب هم استقبال کردن اما متاسفانه اون موقع هیچ تجربه ای تو ساخت بازی (جز آهنگسازی و دوبلاژ) نداشتم و هنوز کاری رو شروع نکرده بودیم. گرچه EA Games شرکت بزرگیه و شاید به همین راحتی کسی رو استخدام نکنه چه برسه بخواد یکیو از ایران استخدام کنه. به همین خاطر برام مهم نیست که چه شرکتی باشه.

مرسی از توجه تون...
    Last edited by Homunculus; 14-09-2013 at 01:10.

2. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شرکت Valve از افراد با علاقه استقبال میکنه. به سایتش مراجعه کنید.

4. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شرکت Valve از افراد با علاقه استقبال میکنه. به سایتش مراجعه کنید.
    بی نهایت ممنون بابت پیشنهادتون. پیشنهاد می کنین که کارامو به چه فرمی براشون توضیح بدم ؟
    رزومه م آماده س اما گمونم باس کمی از داستانو براشون بگم و همینطور خود پروژه رو تا به اینجای کار براشون بفرستم درسته ؟

بازم ممنون میشم اگه پیشنهاد دیگه ای رو ضمیمه کنین. متاسفانه تجربه خاصی تو این زمینه ندارم.

ویرایش:
    منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش دیگه درسته ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من دیدم اینجا کسی نیست که بخواد زیاد راهنمایی کنه گفتم برم تو یه سایت آمریکایی که چندین سال توش عضو بودم و در موردش صحبت کنم و نکات خوبشو باهاتون در میون بذارم تا شاید بتونه به شما هم کمک کنه. ببیند چه گندی بالا آوردیم که به غیر از یه نفر همه شون مسخره مون می کردن. درسته که بعد از ارائه نمونه کار همه خفه شدن اما بهتر بود که بعضیا به جای جنگیدن و نابود کردن دنیا کمی از عقل نداشته شون استفاده می کردن تا ما تو درد سر نیافتیم. :| نه اینجا کسی shit حسابمون می کنه و نه اونور. Great...

7. 2 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دیدم اینجا کسی نیست که بخواد زیاد راهنمایی کنه گفتم برم تو یه سایت آمریکایی که چندین سال توش عضو بودم و در موردش صحبت کنم و نکات خوبشو باهاتون در میون بذارم تا شاید بتونه به شما هم کمک کنه. ببیند چه گندی بالا آوردیم که به غیر از یه نفر همه شون مسخره مون می کردن. درسته که بعد از ارائه نمونه کار همه خفه شدن اما بهتر بود که بعضیا به جای جنگیدن و نابود کردن دنیا کمی از عقل نداشته شون استفاده می کردن تا ما تو درد سر نیافتیم. :| نه اینجا کسی shit حسابمون می کنه و نه اونور. Great...
    عزیزجان شاید گیر چند تا ترول افتاده باشی...نباید که روی تصمیم گیریت نقشی داشته باشه...بگذریم. دنیای واقعی متفاوته.
    ببینید به نظر من شما باید در یک زمینه خاص اعلام تخصص کنید(و واقعن اون تخصص رو بهتر از هر چیزی داشته باشید)...نه در کل یک بازی. و بازیتون رو به عنوان نمونه کار خود ساخته ولی با هایلایت اون تخصص در بازی ارسال کنید. رزومه هم که گفتید دارید...سعی کنید حرفه ای باشه و لااقل چند مدرک بین المللی که به موضوع تخصصتون(برنامه نویس-گرافیکار-مدلساز-داستان نویس-و...) بخوره داشته باشید و ذکر کنید.
    کارهای خروجتون هم اوکی باشه، یعنی اینطور نباشه که فکر کنید فرش قرمز پهن میکنند...نهایت میگن ایول بیا برای مصاحبه.
    دیگه مشکل سربازی و سن و پاس و ویزا و مکالمه و اینها نباشه.(این خودش یک داستان کامل جداست)
    بعد از استخدام و پیشرفت در محیط کار به پروژه تون میرسید.

+ اینجا هم کارتون رو پی بگیرید و به عنوان بازیساز مستقل یا در کار برای شرکتها تا زمان طی روند استخدام در شرکتهای بین المللی هم کار کنید و هم تجربه کسب کنید و مهارتتون رو افزایش بدید.شاید خروجتون هم منتفی شد ولی لااقل به استعداد و علاقه تون در حد مقدور پرداخته اید.

9. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ارش حرفهای خوبی زد و کاملا درسته و به نظرم بهترین راه همینه . راجع به اون حرفهایی که توی فروم خارجی یا هر جای دیگه میشنوی کاملا از این گوش بگیر و از اون گوش رد کن . دیگه ما ملت ایرانی که فکر کنم باید عادت داشته باشیم به این حرفهای نا امید کننده و کارشکنی و ...

در ضمن یه چیزی بگم فکر کنم بی تاثیر نباشه . روی پروژه ات (که به هر طریقی که بخوای ارائه بدی بهشون) اسم یه تیم باشه بهتر از اینه که اسم یه شخصی مثل خودت تکی باشه . وقتی ببینن یه تیم پشت این پروژه بوده بیشتر بهش بها میدن تا یه پروژه تک نفره . خودت هم میگی که تیم داشتین .

اون نکته اخر ارش خیلی مفیده و حتما دنبالش رو بگیرین . البته بماند که دیگه این دوره و زمونه توی ایران وقت خیلی با ارزش شده و اگه یه وقت دیدی کلی وقتت رو حروم کردی واسه رسیدن به چیزی که واست سود نداشته دپرس میشی . وضعیتی که خود من الان توشم .

11. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

عزیزجان شاید گیر چند تا ترول افتاده باشی...نباید که روی تصمیم گیریت نقشی داشته باشه...بگذریم. دنیای واقعی متفاوته.
    ببینید به نظر من شما باید در یک زمینه خاص اعلام تخصص کنید(و واقعن اون تخصص رو بهتر از هر چیزی داشته باشید)...نه در کل یک بازی. و بازیتون رو به عنوان نمونه کار خود ساخته ولی با هایلایت اون تخصص در بازی ارسال کنید. رزومه هم که گفتید دارید...سعی کنید حرفه ای باشه و لااقل چند مدرک بین المللی که به موضوع تخصصتون(برنامه نویس-گرافیکار-مدلساز-داستان نویس-و...) بخوره داشته باشید و ذکر کنید.
    کارهای خروجتون هم اوکی باشه، یعنی اینطور نباشه که فکر کنید فرش قرمز پهن میکنند...نهایت میگن ایول بیا برای مصاحبه.
    دیگه مشکل سربازی و سن و پاس و ویزا و مکالمه و اینها نباشه.(این خودش یک داستان کامل جداست)
    بعد از استخدام و پیشرفت در محیط کار به پروژه تون میرسید.

+ اینجا هم کارتون رو پی بگیرید و به عنوان بازیساز مستقل یا در کار برای شرکتها تا زمان طی روند استخدام در شرکتهای بین المللی هم کار کنید و هم تجربه کسب کنید و مهارتتون رو افزایش بدید.شاید خروجتون هم منتفی شد ولی لااقل به استعداد و علاقه تون در حد مقدور پرداخته اید.
    این که ترول بودن شکی درش نیست اما سایتشم سایت تخصصی نبود و منم تو قسمت open discussion این مواردو مطرح کردم. یه خورده شیطنتم کردم و وارد بحثای حاشیه ای هم شدم که اصلا نیاز نبود. به نظرم همون کارو خراب کرد.
    متاسفانه تو این کار مدرک تخصصی ندارم و همونطور که گفتم با علاقه خودم شروع کردم به یادگیری.
    مشکلاتی هم که گفتین خوشبختانه سر راه نیست.
    من با همینجاشم مشکلی ندارم. از بیرون هم مدینه فاضله نساختم اما اینجا همه به فکر ساخت بازی های سفارشی موش و گربه و جنگ با اینو اونن و رو پروژه ای کار می کنن که از طرف دولت ساپورت شده باشه و سودآور باشه نه اینکه بخوان رو پروژه ای کار کنن که معلوم نیست آخر و عاقبتش چیه. ماشالا همه شونم مشکل استخدام ندارن و ظرفیتا پره.
    ممنون از نکته های خوبت..

ارش حرفهای خوبی زد و کاملا درسته و به نظرم بهترین راه همینه . راجع به اون حرفهایی که توی فروم خارجی یا هر جای دیگه میشنوی کاملا از این گوش بگیر و از اون گوش رد کن . دیگه ما ملت ایرانی که فکر کنم باید عادت داشته باشیم به این حرفهای نا امید کننده و کارشکنی و ...

در ضمن یه چیزی بگم فکر کنم بی تاثیر نباشه . روی پروژه ات (که به هر طریقی که بخوای ارائه بدی بهشون) اسم یه تیم باشه بهتر از اینه که اسم یه شخصی مثل خودت تکی باشه . وقتی ببینن یه تیم پشت این پروژه بوده بیشتر بهش بها میدن تا یه پروژه تک نفره . خودت هم میگی که تیم داشتین .

اون نکته اخر ارش خیلی مفیده و حتما دنبالش رو بگیرین . البته بماند که دیگه این دوره و زمونه توی ایران وقت خیلی با ارزش شده و اگه یه وقت دیدی کلی وقتت رو حروم کردی واسه رسیدن به چیزی که واست سود نداشته دپرس میشی . وضعیتی که خود من الان توشم .
    به نکته های کلیدی اشاره کردین. واقعا این یه خیانت بزرگی بودش که بخوان اینجا به دنیام بیارن. یه روزی حقمو ازشون می گیرم.
    مرسی که وقت گذاشتی

13. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اگه مدرک می خوای برو چهارتا ISI ثبت کن کار سختی هم نست بری اونور بهت دکترا میدن ( البطه برا مهکم کاری بد نیست بالای 7 تا ثبت کنی ) ( راستی دکتراشم هیچ مدرکی ازت نمی خواد دبستانم نمی خواد )

حقوق یالا اگه بخوای باید بری شرکتای توی کالیفرنیا یه سر بزن به سیلیکون ولی کرر یا جابز ( چون معلوم نیست تخصصت چیه دار کلی میگم ) یا برو سراغ دره سان خوزه و شرکتای توش حقوق اینا سالی 230 هزار دلار تا رو به بالاست

یه شرکتی هم هست که نید فر اسپید هارو میسازه من می خواستم برم اونحا اون خقوقش کمه 140 هزار دلار برای یه انجین نویس هوشمند میده ولی خوب اونم من کوتاهی کردم نرفتم اسم شرکتش iron monkey بود فک کنم

موفق باشی

15. 5 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اگه مدرک می خوای برو چهارتا ISI ثبت کن کار سختی هم نست بری اونور بهت دکترا میدن ( البطه برا مهکم کاری بد نیست بالای 7 تا ثبت کنی ) ( راستی دکتراشم هیچ مدرکی ازت نمی خواد دبستانم نمی خواد )

حقوق یالا اگه بخوای باید بری شرکتای توی کالیفرنیا یه سر بزن به سیلیکون ولی کرر یا جابز ( چون معلوم نیست تخصصت چیه دار کلی میگم ) یا برو سراغ دره سان خوزه و شرکتای توش حقوق اینا سالی 230 هزار دلار تا رو به بالاست

یه شرکتی هم هست که نید فر اسپید هارو میسازه من می خواستم برم اونحا اون خقوقش کمه 140 هزار دلار برای یه انجین نویس هوشمند میده ولی خوب اونم من کوتاهی کردم نرفتم اسم شرکتش iron monkey بود فک کنم
    موفق باشی
    در مورد مقاله والا فک نمی کردم به همین راحتی بشه مقاله ثبت کرد. من یه مقاله نوشتم و فرستادم واسه دو تا مجله elsevier هر دوبارش ریجکت شد چون تحقیق شخصی بود و کسی رو به عنوان corresponder نداشتم. از کسی که اینکاره بود خواستم نتونست کمکم کنه.مهم همین مقاله س.

در مورد شرکتای خارج از کشور حقوقش خیلی برام مهم نیست. حاضرم یه سال اولشو مجونی کار کنم. همین که تو یه شرکت خارجی اونم تو زمینه مورد علاقه م کار می کنم خودش خیلیه.

ممنونم بابت راهنماییت احسان جان. بهتره به یکی دو تا از این شرکتا نمونه کارامو ارسال کنم ببینم که چی میشه. نتیجه رو اینجا اعلام می کنم.

راستی من هر چی گشتم نتونستم آیکن تشکر رو پیدا کنم. ببینین:

ویرایش: الان که چک کردم دیدم آیکن تشکر ظاهر شده.
    Last edited by Homunculus; 27-06-2013 at 03:24.

17. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

خب بچه ها من واسه شروع می خوام به پیشنهاد اون دوستمون از Valve شروع کنم و بعدش مابقی شرکتا.

اولش این آدرس سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سایت:
    نکته خیلی جالبی که در مورد این سایت وجود داره اینه که همه چیز self-explainatory هستش و همه موراد به صورت ظریف تو یه منوی کشویی قرار داده شده. همون اولش که به قسمت job مراجعه می کنین این جملات رو می بینین که حرف اون دوستمونو تایید می کنه:

We’re always looking.

We believe that the best product decisions are made by the people who are actually doing the work. We take great pride in hiring top talent from a variety of disciplines and bringing people together with one simple directive: collaborate and create.

Our handbook for new employees

Congratulations, and welcome. We want to make sure that your first experiences in our unique culture are easy to navigate—working without bosses, no one telling you what to work on next, what’s the deal with the weekly massages, why do all the desks have wheels? What happens after you get here is something we spend a lot of time thinking about, so we’ve created a handbook for new employees that explains how we’re organized (or not!), why we’re set up that way, and what to expect the first day, first month, and first six months.

لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز می خوام بشینم پی دی افو بخونم تا از سیاست کاریشون سر در بیارم بعد بهشون ایمیل بدم ببینم که چی میشه. اگه نکته خاصی مدنظرتونه بگین.
    فعلا...

19. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •