سلام
اول از همه ممنون که این متن رو دارید میخونید.
من به یه سیستم نیاز دارم؛اما گرافیکی میخوام که واسه ی نسل جدید بازی ها به خوبی جواب بده.
کسی پیشنهادی داره؟
ممنون
سلام
اول از همه ممنون که این متن رو دارید میخونید.
من به یه سیستم نیاز دارم؛اما گرافیکی میخوام که واسه ی نسل جدید بازی ها به خوبی جواب بده.
کسی پیشنهادی داره؟
ممنون
هیچ کس از قدرت بازی های اینده خبری نداره ولی اگه شما میخوای بازی های اینده رو با بالاترین جزئیات بازی کنی باید به فکر کراس دو تا 7990 باش که این دو تا قیمتش حدود 9 میلیون میشه ... بهتر بود حداکثر بوجه خودتون رو هم میگفتین تا دوستان بهتر بتونن به شما کمک کنند.
الان شما میدونید که تمام موتور های بازی سازی نسل بعد مشخص شدند و مدت کمیه که cryengin 3 رو ساختن که قوی ترین و سنگین ترین گرافیک رو داره و نسل بعد یعنی cry engin 4 میخوان بسازن ؟؟به نظر من الان اگه با یه گرافیک بتونید crysis 3 رو بالای 40 fps روی تنظیمات very high و msaa 4x بکشه مطمأن باش که تا 10 سال اینده میتونید بازی هارو با ultra اجرا کنی تازه اگه قیمت دلار بیاد پایین دیگه هیچ نگرانی هم برا cross یا sli نداری
و این 7990 که دوستمون گفتن اصلا الان هیچ کس طرفش نمیره به جز خارجی ها که یارو دو تا titan رو sli کرده بود !
همونطور که گفته شد ، حداکثر بودجتون رو مشخص کنين.
تا 4 یا 5 میتونم هزینه کنم ولی میخوام یه چیزی مثل crysis 3 یا tomb raider رو با جزییات خوب اجرا کنم.
تا 4 یا 5 میتونم هزینه کنم ولی میخوام یه چیزی مثل crysis 3 یا tomb raider رو با جزییات خوب اجرا کنم.cross رو تا حالا نشنیده بودم. واقعا قیمتش همین میشه؟
چه جالب...مثلا اگه بخوام کراس کنم چه چه پیشنهادی واسم هست که هم خوب اجرا کنه بازیا رو و هم قیمتش بیشتر از 5 نشه؟
اين بودجتون فقط براى تهيه گرافيک هست؟
نه...واسه ی کیس
براى سيستم کامل در قسمت مربوط به تهيه سيستم پاسختون داده شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)