تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: چطور می‌توان آسمان‌خراش‌های چند کیلومتری ساخت؟

  1. #1
    حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    پست ها
    1,830

    پيش فرض چطور می‌توان آسمان‌خراش‌های چند کیلومتری ساخت؟



    دانش > فناوری -
    محققان فنلاندی به فناوری جدیدی دست یافته‌اند که آسمان‌خراش‌ها را وارد دوره‌ای تازه خواهد کرد؛ دوره‌ای که ارتفاع آسمان‌خراش‌ها به چند کیلومتر خواهد رساند.


    محمود حاج‌زمان: یکی از بزرگ‌ترین محدودیت‌هایی که برای افزایش ارتفاع آسمان‌خراش‌ها وجود دارد، حداکثر ارتفاعی است که آسانسورهای آنها می‌توانند بالا بروند. بر اساس روشی که آسانسور‌ها اکنون ساخته می‌شوند، آنها تنها می‌توانند حدود 500 متر ارتفاع داشته باشند. با این وجود، اخیرا شرکت Kone اعلام کرده است کابل آسانسوری ساخته است که ساخت آسانسورهای یک کیلومتری را فراهم می‌سازد.هم اکنون نیز آسمان‌خراش‌هایی وجود دارند که با این محدودیت دست به گریبان هستند. در این ساختمان‌ها، مسافران مجبورند پس از طی تعداد طبقات مشخصی اقدام به تعویض آسانسور نمایند. اما با استفاده از کابل جدید این شرکت فنلاندی با نام تجاری UltraRope می‌توان هر کدام از این آسانسورهای میانه را بلندتر ساخت؛ که به معنای ساخت آسمان‌خراش‌هایی بلندتر در آینده خواهد بود.در کابل UltraRope فیبر فربن جایگزین فولاد شده است، که مستحکم‌تر و سبک‌تر از فولاد است. آسانسورهایی که از UltraRope استفاده می‌کنند توان کمتری مصرف می‌کنند، چرا که کابل‌های آنها حتی از آسانسورهای کوتاه فعلی نیز سبک‌تر خواهد بود.
    میزان تعطیلی آسانسورهای مجهز به UltraRope در مقایسه با آسانسورهای کابل فولادی نیز کمتر خواهد بود. در حال حاضر، آسانسورهای بلندمرتبه در صورت وزش بادهای سهمگین بسته شده و از سرویس خارج می‌شوند؛ چرا که طراحی آسمان‌خراش‌های آنان برای مقابله با این بادها بر اساس تاب خوردن ساختمان است. به همین دلیل، آسانسورها نیز با ساختمان حرکت می‌کنندو به دلایل ایمنی باید آسانسور را خاموش کرد. به گفته مسئولان شرکت Kone، از آنجایی‌که فیبر کربن با فرکانس مشابه فولاد و سایر مصالح متداول ساختمانی نوسان نمی‌کند، حتی در صورت تاب خوردن بقیه قسمت‌های ساختمان آسانسور کماکان پابرجا باقی می‌ماند.اما علاوه بر آسانسورها، آیا محدودیت دیگری نیز برای افزایش ارتفاع ساختمان‌ها وجود دارد؟ جواب این سوال مثبت است. شرکت Atlantic Cities سال گذشته مطالعه جامعی را در خصوص برخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام داد. بر اساس این مطالعه، مهم‌ترین محدودیت‌های ساخت چنین سازه‌هایی نیاز به پایه‌ای بسیار بزرگ است، که به سختی می‌توان کسی را برای سکونت در آن راضی کرد. هیچ کس دوست ندارد دفتر کار یا خانه‌اش جایی باشد که در بهترین توصیف، تنها «قلب یک کوه بلند» محسوب می‌شود.

    خبرانلاين


  2. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •