ترو خدا یکی از بچه های با مرام برای من ادرس لینک یا خود عکس های اس ام اسی رو بزاره یه مشتری دارم روانیم کرده
ممنون
ترو خدا یکی از بچه های با مرام برای من ادرس لینک یا خود عکس های اس ام اسی رو بزاره یه مشتری دارم روانیم کرده
ممنون
متال جون من يه سري دارم ولي آپلود نميشن. يه سايت خوب برا آپلود لينكشو بده برات بزارم. راستي گوشي طرف چي هست. چون فرمت عكسا فرق ميكنه
ن70
یه دخترس هر روز میاد در مغازه منو دیوونه کرده که من عکس اس ام اس میخام اگه زیپ کنی با همون رپید شیر هم میشه
فقط من تا شنبه وقت دارم
متال جان منم آدرس يه وبلاگ سرراست و خلوت كه داره رو برات ميذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا علي
سيسه و علي جان
اين عكسهايي رو كه گذاشتيد رو بايد كجاي گوشي كپي كنيم تا موقع Sms زدن ازشون استفاده كنيم ؟
سلام بچه ها.
اينو به نقل از تاپيكي كه لينكش در انتها مياد ميذارم:
1-اولش هر چي فايل پيکچر مسيج که دارينو رو يه جا رو مموري گوشيتون کپي کنيد
2-بعد با يه برنامه مثل اف اي اکسپلورر اون پيکچر مسيج ها رو تو آدرس زير کپي کنيد
phone memory/nokia/images/pictur msg
3-حالا برين تو قسمت text message و کاراي زيرو انجام بدين
option/insert/ pictur
4-حالا همون عکسايي رو که تو مرحله 2 سيو کرده بودينو ميبينين و راحت ميتونين بفرستينشون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا علي
Last edited by alir3za; 10-08-2006 at 14:09.
اگه گوشيتون سوني اريكسون است بايد بگم كه متاسفانه گوشي اين عكسها را كه فرمتشون OTA است را نميشناسه!! بلكه با فرمت wbmp ميشناسه. برا همين بايد يه جوري به اين فرمت تبديلش كنيد و بعد تو يه پوشه اي ذخيره كرده هنگام فرستادن sms اونو به پيامتون add كنيد. وگرنه هر جا ذخيره كنيد براتون باز نميكنه(ميگه پوشه خاليه)جالب اينجا است كه وقتي از يه گوشي ديگه به گوشي سوني اريكسون اين تصويرها فرستاده ميشه خود گوشي با فرمت wbmp ذخيره ميكنه. من توي mobelestan.net براي تبديل ota به wbmp سرچ كردم و يه چيزايي پيدا كردم ولي نتونستم انجامش بدم. شما هم سري بزنيد ونتيجه را بگيد.نوشته شده توسط Mehdi_MaX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)