سلام دوستان. من امروز ویندوزم رو عوض کردم بعد جدیدی ترین نسخهIDM روه م نصب کردم. حالا وقتی میخوام دانلود کنم با 2 تا کانکشن دانلود میکنه در صورتی که تعداد کانکشن ها روی 16. مشکل از چی میتونه باشه!!!!!!
![]()
سلام دوستان. من امروز ویندوزم رو عوض کردم بعد جدیدی ترین نسخهIDM روه م نصب کردم. حالا وقتی میخوام دانلود کنم با 2 تا کانکشن دانلود میکنه در صورتی که تعداد کانکشن ها روی 16. مشکل از چی میتونه باشه!!!!!!
![]()
لینکهای مختلفی رو چک کردین؟ شاید از لینک باشه.
احتمال داره از لینک هم باشه و هم ممکنه تو تنظیمات IDM تعداد کانکشن ها رو اورده باشی رو 2 .برو تو تنظیمات یه چک بکن
مشکل از IDM هست، چون اگر بیشتر از 2 لینک تنظیم کرده باشی، لینک سوم رو باید حداقل درخواست بده... یعنی Send get... و یه چیزی نشون بده، در صورتی که اینجا کاری نکرده.
سلام کل لینک های تو نت رو با 2 کانکشن دانلود میکنه. تعداد کانکشن رو هم گذاشتم رو 16 ولی اینطوریه
از یه لینک دیگه امتحان کن.مثل دانلودها یا راسخون
فکر کنم بهتره نسخه ی IDM رو عوض کنی... یعنی حذف و نصبش کنی...
البته قبلش رجیستری کی زیر رو اجرا کن ببین.
Registry Key مربوط به حداکثر تعداد کانکشن IDM هست، ببین درست میشه؟ البته وقتی اجراش کردی، بعدش مستقیم امتحان کن و سر نزن به Options و ... چون ممکنه باز دستکاریش کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شما علاوه بر اینکه تعداد کانکشن را روی 16 میزارید در قسمت connection type/speed سرعتتون را روی یکی از سرعتهای بالا قرار بدید مثل t1 با این کار 99% مشکل حل میشه قبلا این مشکل رو در vps داشتم که با این کار حل میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)