تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سئوال مهم در مورد ساخت فروشگاه

داره خودمونی میشه promaproma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض سئوال مهم در مورد ساخت فروشگاه

سلام دوستان

یک سئوال اساسی دارم

من میخوام فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم . بنرامه دراز مدت دارم و نمیخوام مثل فروشگاه هایی که زیاده و ظاهر نداره کار کنم. میخوام یه چیز درست باشه

با فروشگاه ساز کار کنم یا جوملا؟

فروشگاه ساز از لحاظ قالب تنوع زیادی نداره و به پار جوملا نمیرسه. ولی مثل اینکه امکانات بهترین نسبت به جوملا داره آیا ماژول های جوملا امکانات یک فروشگاه عالی رو داره؟

من واقعا الان موندم بین این 2 کدوم رو انتخاب کنم. سایتی که میخوام راه اندازی کنم هزینه کردن بابتش مشکلی ندارم. چون پشتوانه و چند نفریم و دفتر هم داریم . حالا کاری نداریم

منظورم این بود که میخوام فروشگاه ننه بابا دار بزنم نه الکی.

دوستان لطف کنند و منت بر سربنده قرار میدهند و من رو راهنمایی می کنند با دلیل و ادله باشه.

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    بنظر من برای برنامه های بلند مدت باید به قضیه پشتیبانی فروشگاه اهمیت زیادی بدید .
    من فروشگاه ساز ویرچو رو بشما پیشنهاد میکنم به دلیل اینکه هم پشتیبانی قابل قبولی براش ارائه میشه و هم سیستم انعطاف پذیری هست و کارشناسان فنی میتوانند همه ی درخواستهای شمارو براتون سفارشی سازی کنند و از این نظر هم مشکلی نخواهید داشت. میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر ، بررسی سیستم و مشاوره ی آنلاین با کارشناسان شرکت فناوری اطلاعات تاوریژ به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من بحث پشتیبانی 1 مورد هست. پشتیبانی رو خودم انجام میدم. خودم مدیر یک انجمن بزرگ هستم و آشتا هستم.

فقط در فروشگاه به مشکل بروخوردم بین این 2 مورد . خب شما فقط به یه مورد اشاره کردین. بحث تجربه ی شخصی دوستان هست وگرنه هرکسی میتونه بگه این بهتره اون بهتره

مثلا سایت chare.ir از فروشگاه ساز استفاده نکرده و... خیلی سایت های بزرگ دیگه. سایت هایی که با فروشگاه ساز ساخته شدند در الکسا پایین ترین رنکینگ رو دارند.

یکی از عوامل مهم جلوه ی بصری سایت هست که همین سایت ویرچو که دادین قالب های زیبایی دیده نشده. ولی جوملا قالب های فرروشگاهی بسیار زیبایی داره.

داره خودمونی میشه iMacs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    جاوا

پيش فرض

خب اگر از وردپرس یا جوملا استفاده می کند قالب های فروشگاهی هستش متناسب با وب سایتی که میخوایین راه اندازی کنید قالبش و انتخاب کنید یا بخرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما باید ببینی چه قابلیت هایی رو برای فروشگاهت نیاز داری......چه تعداد کالا برای فروش قراره بزاری.....کالایی که میفروشی چیه [یه چیز ساده مثل سی دی و اینا یا اینکه کالای آپشن دار ئه]....و سوالایی از این جنس. ظاهر سایت به قالبی که استفاده می کنی بستگی داره و خیلی ملاک نیست.

سوالهای بالا رو جواب بدی میشه بهتر راهنماییت کرد.

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه فروشگاه فایل بزنم(اما فعلا بصورت رایگان)
    من فقط دامنه IR خریدم
    و دیگه باید چیکار کنم؟
    میتونین کمکم کنین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما باید ببینی چه قابلیت هایی رو برای فروشگاهت نیاز داری......چه تعداد کالا برای فروش قراره بزاری.....کالایی که میفروشی چیه [یه چیز ساده مثل سی دی و اینا یا اینکه کالای آپشن دار ئه]....و سوالایی از این جنس. ظاهر سایت به قالبی که استفاده می کنی بستگی داره و خیلی ملاک نیست.

سوالهای بالا رو جواب بدی میشه بهتر راهنماییت کرد.

موفق باشی
    منظور از قابلیت رو متوجه نشدم مثلا چی. ولی خب پرداخت آنلاین + امکان عضویت + پشتیبانی آنلاین. تعداد کالا ها بسیار زیاد هست و در 2 ماه اولیه cd و نرم افزار و در ماه های بعدی اجناس هم قرار می گیرند. کالای آپشن دار و متوجه نشدم. خب ظاهر سایت مهمه . ولی قالب هایی که برای جوملا و وورد پرس هست برای فروشگاه ساز نیست.

در مورد صحبت دوستمون هم بگم که من یک قالب جوملا فروشگاهی خوب هم پیدا کردم برای خرید. مشکلی نیست

مشکل اینه که من موندم با کدوم شروع کنم. فروشگاه ساز یا جوملا. بحث امنیت و انعطاف پذیری کدوم بهتره. همه موارد ملاک هستند.

ممنون از دوستان که راهنمایی میکنند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان منتظر راهنمایی های شما هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    چرا از asp.net استفاده نمیکنی؟
    یه بار واسه همیشه؟تغیرات بعدی خیلی ساده میشه؟هرجورم که بخوای میتونی پیادش کنی؟؟؟

در آغاز فعالیت projeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

برای مشاهده نمونه آنلاین محصول به آدرس زیر مراجعه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •