تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: سرعت مصرف ram , cpu با همدیگه بالا میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض سرعت مصرف ram , cpu با همدیگه بالا میره

با عرض سلام من لپ تاپ msi دارم و حدود 3 سال هست که خریدمش الان 2 ماه هست که در اوایل اول سرعت cpu بالا میرفت اما الان ram هم بالا میره یعنی وقتی یک اهنگ با حجم کم رو اجرا میکنم یه دفعه هر دو با هم بالا میره و زمانی که آهنگ رو قطع میکنم هر دو به حالت اولیه میان ، من تغییراتی رو در لپ تاپ حس میکنم وقتی یه برنامه مثل adob reader رو باز میکنم و در این حالت فقط از این نرم افزار استفاده میکنم سرعت رم (30 درصد) و سرعت سی پی یو (از 10 تا 30 درصد ) متغیر هست .و زمانی که از لپ تاپ هیچ استفاده ای نمیکنم سرعت رم (22 درصد) و سرعت سی پی یو(2 تا 10 درصد) هست.در ضمن یه بار به زمین افتاد البته داخل کیف بود و در ظاهر من آسیبی رو مشاهده نکردم و النم کار میکنم و اینکه من چند باری که مسافرت میکردم همره خودم در داخل ماشین میذاشتم و هوا هم گرم و سرد میشد . به یه تعمیر کار هم نشون دادم ایشون گفت فن مشکلی نداره و مشکل از cpu هست که زیادی داغ میکنه من الان نمیدونم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
    Last edited by میلاد9097; 15-06-2013 at 12:53.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با عرض سلام من لپ تاپ msi دارم و حدود 3 سال هست که خریدمش الان 2 ماه هست که در اوایل اول سرعت cpu بالا میرفت اما الان ram هم بالا میره یعنی وقتی یک اهنگ با حجم کم رو اجرا میکنم یه دفعه هر دو با هم بالا میره و زمانی که آهنگ رو قطع میکنم هر دو به حالت اولیه میان ، من تغییراتی رو در لپ تاپ حس میکنم وقتی یه برنامه مثل adob reader رو باز میکنم و در این حالت فقط از این نرم افزار استفاده میکنم سرعت رم (30 درصد) و سرعت سی پی یو (از 10 تا 30 درصد ) متغیر هست .و زمانی که از لپ تاپ هیچ استفاده ای نمیکنم سرعت رم (22 درصد) و سرعت سی پی یو(2 تا 10 درصد) هست.در ضمن یه بار به زمین افتاد البته داخل کیف بود و در ظاهر من آسیبی رو مشاهده نکردم و النم کار میکنم و اینکه من چند باری که مسافرت میکردم همره خودم در داخل ماشین میذاشتم و هوا هم گرم و سرد میشد . به یه تعمیر کار هم نشون دادم ایشون گفت فن مشکلی نداره و مشکل از cpu هست که زیادی داغ میکنه من الان نمیدونم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
    ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید
    درست نشد یک عکس از hw monitor بزارین اینجا

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام من ویندوز رو عوض کردم و اسکن رو هم انجام دادم البته قبل از اون فکر میکردم ویروس sv chost وارد لپ تاب شده و باعث مشکل شده اما بعد درایو ها رو در حالت معمولی و در حالت داس فرمت کرده و ویندوز رو عوض کردم و دیدم مشکل برطرف نشد .الان من نمیدونم hw monitor چیه اگه میشه توضیح بده و چطوری ازش عکس بگیرم ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نرم افزار HWMonitor رو دانلود و نصب کنین. این نرم افزار دمای قطعاتتون رو نشون میده. دماها رو چک کنین و گزارش بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام من اون نرم افزار رو اجرا کردم اینم از عکس:

[IMG][/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by میلاد9097; 15-06-2013 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دمای قطعات مناسب است و مشکلی ندارد

ببرید بیرون ببینید با آپدیت بایوس درست میشه یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دادم به تعمیر کار و بایوسش رو آپدیت کرد فکر کنم اپدیت سال 2010 یا 2011 رو انجام داده ،الان فن دستگاه وقتی یه آهنگ تصویری با حجم 60 مگ رو میزنم شروع به زیاد شدن و هوای گرم هم بیرون میده و زمانی که آهنگ رو قطع میکنم دور فن کم میشه و هوای سرد بیرون میاد.الان با اینکه آپدیت شد هنوز مثل قبله

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دادم به تعمیر کار و بایوسش رو آپدیت کرد فکر کنم اپدیت سال 2010 یا 2011 رو انجام داده ،الان فن دستگاه وقتی یه آهنگ تصویری با حجم 60 مگ رو میزنم شروع به زیاد شدن و هوای گرم هم بیرون میده و زمانی که آهنگ رو قطع میکنم دور فن کم میشه و هوای سرد بیرون میاد.الان با اینکه آپدیت شد هنوز مثل قبله
    شما وقتی ویندوز عوض نمیکنید و هیچ نرم افزاری نصب نمیکنید فقط درایورها نصب باشه cpu usage تو حالت عادی چقدر است ؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در این حالت فقط از این نرم افزار استفاده میکنم سرعت رم (30 درصد) و سرعت سی پی یو (از 10 تا 30 درصد ) متغیر هست .و زمانی که از لپ تاپ هیچ استفاده ای نمیکنم سرعت رم (22 درصد) و سرعت سی پی یو(2 تا 10 درصد) هست.
    یکم در این رابطه بیشتر توضیح میدی؟
    شما چطور به این درصد ها رسیدی و بر چه اساسی مشخص می کنی که کلاک رفرنس پردازنده و رم چقدر هست و بر چه اساس افزایش کلاک را محاسبه می کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شما وقتی ویندوز عوض نمیکنید و هیچ نرم افزاری نصب نمیکنید فقط درایورها نصب باشه cpu usage تو حالت عادی چقدر است ؟

من تمام نرم افزار ها رو unistall کردم به غیر از درایور ها و یه نرم افزار به نام hw monitor ، من در این حالت یعنی : وقتی تمام نرم افزار ها رو unistall کردم عکس هایی از دمای قطعات و ..... گرفتم :

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

و چند عکس از همین ها ولی بعد از نصب نرم افزار مثل انتی ویروس و ادوب ریدر . دانلود منیجر . کام پلیر رو گذاشتم :

Last edited by میلاد9097; 16-06-2013 at 16:20.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •