تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل ذخیر بعضی از صفحات وب توسط نرم افزار IDM

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض مشکل ذخیر بعضی از صفحات وب توسط نرم افزار IDM

سلام
    بعضی مواقع وقتی از نرم افزار اینترنت دانلود منیجر برای دانلود و ذخیر صفحه وبی استفاده می شه بعد از ذخیره و اجرای مجددش با صفحه ای پر از متون ناخوانا و عجیب و غریب رو برو می شم مثل:

گام دوم : طراحی یک شکل با اسکریپت
    گام سوم : کشیدن خطوط با اسکریپت
    گام چهارم : طراحی یک دای

چطور می شه این مشکل رو حل کرد (البته لطفا نگید که به جای استفاده از IDM از خود مرورگر استفاده کن چراکه مسئله بیشتر برای ذخیره های انبوه و استفاده از قابلیت گربر IDM هست)
    ممنون

داره خودمونی میشه antbadell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    بعضی مواقع وقتی از نرم افزار اینترنت دانلود منیجر برای دانلود و ذخیر صفحه وبی استفاده می شه بعد از ذخیره و اجرای مجددش با صفحه ای پر از متون ناخوانا و عجیب و غریب رو برو می شم مثل:

گام دوم : طراحی یک شکل با اسکریپت
    گام سوم : کشیدن خطوط با اسکریپت
    گام چهارم : طراحی یک دای

چطور می شه این مشکل رو حل کرد (البته لطفا نگید که به جای استفاده از IDM از خود مرورگر استفاده کن چراکه مسئله بیشتر برای ذخیره های انبوه و استفاده از قابلیت گربر IDM هست)
    ممنون
    با سلام

هنگام سیو اون صفحه ، اگه نام اون صفحه به فارسی هست، نام فارسی رو پاک کنید و عنوانی دلخواه به انگلیسی وارد کنید و بعد سیو کنید.

و یا اگه قبلا سیو کردیده عنوان اون فایل رو به انگلیسی که تغییر بدید مشکل حل میشه.
    Last edited by antbadell; 14-06-2013 at 19:54.

3. این کاربر از antbadell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام

هنگام سیو اون صفحه ، اگه نام اون صفحه به فارسی هست، نام فارسی رو پاک کنید و عنوانی دلخواه به انگلیسی وارد کنید و بعد سیو کنید.

و یا اگه قبلا سیو کردیده عنوان اون فایل رو به انگلیسی که تغییر بدید مشکل حل میشه.
    سلام
    ممنون
    اما اول اینکه نمونه ای که در حال حاضر باهاش مشکل دارم اتفاقا به صورت انگلیسی ذخیره می شه و دوم اگه مشکل از این هم بود باز من این مشکل رو داشتم که می خواستم از قابلیت گربر IDM استفاده کنم و صفحات خیلی زیادی رو به صورت یکجا ذخیره کنم و تغییر نام هر کدوم به صورت دستی برام مقدور نبود

من فکر می کنم این مسئله به utf-8 یا چیزی شبیه به این برمیگرده اما دقیق نمی دونم چیه و چطور قابل حله
    ممنون می شم باز راهنمایی ام بکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

سلام
    ممنون
    اما اول اینکه نمونه ای که در حال حاضر باهاش مشکل دارم اتفاقا به صورت انگلیسی ذخیره می شه و دوم اگه مشکل از این هم بود باز من این مشکل رو داشتم که می خواستم از قابلیت گربر IDM استفاده کنم و صفحات خیلی زیادی رو به صورت یکجا ذخیره کنم و تغییر نام هر کدوم به صورت دستی برام مقدور نبود

من فکر می کنم این مسئله به utf-8 یا چیزی شبیه به این برمیگرده اما دقیق نمی دونم چیه و چطور قابل حله
    ممنون می شم باز راهنمایی ام بکنید
    با چه مرورگری باز میکنی که اینطوری میشه؟؟؟
    با اوپرا و یا کروم این مشکل رو نباید داشته باشه

6. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام، در مرورگرتون برید به منوی انکدینگ، بگذاریدش روی اوتو یا یونیکد، باید حل بشه.

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •