تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل هارد اکسترنال WD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض مشکل هارد اکسترنال WD

سلام ...
    یه هارد 1 TB وسترن دارم 2 سال بدون مشکل کار می کرد ولی اخیرا دچار مشکلی شده ...
    وقتی وصل ویکنم به کامپیوتر نمیشناسه هاردو ( تو چندتا سیستم هم امتحان کردم و مشکل پا برجاست ) ... موقع وصل کردن صدای وصل کردن USB میآد و خود هارد هم موتورش کار میکنه ولی نمیشناسه هاردو ... میشه eject ش کرد ...
    بردم بیرون نشون دادم گفتن ماژولش سوخته و اینا پیوستن و نمیشه کاریش کرد ( گارانتیش 10 روز پیش تموم شده)

2. این کاربر از shahin.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ...
    یه هارد 1 TB وسترن دارم 2 سال بدون مشکل کار می کرد ولی اخیرا دچار مشکلی شده ...
    وقتی وصل ویکنم به کامپیوتر نمیشناسه هاردو ( تو چندتا سیستم هم امتحان کردم و مشکل پا برجاست ) ... موقع وصل کردن صدای وصل کردن USB میآد و خود هارد هم موتورش کار میکنه ولی نمیشناسه هاردو ... میشه eject ش کرد ...
    بردم بیرون نشون دادم گفتن ماژولش سوخته و اینا پیوستن و نمیشه کاریش کرد ( گارانتیش 10 روز پیش تموم شده)
    هارد پارتیشن تیبل نداره ابتدا ببینید میتونید با نرم افزارهای داخل hiren boot cd پارتیشن تیبل یا همون mbr رو فیکس کنید یا نه با ابزار mbr fix

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

هارد پارتیشن تیبل نداره ابتدا ببینید میتونید با نرم افزارهای داخل hiren boot cd پارتیشن تیبل یا همون mbr رو فیکس کنید یا نه با ابزار mbr fix
    خیلی ممنون از توجهتون ... فقط من هیچی نمی دونم راجع به اینا اگه میشه لینکشو یا آموزششو بزارید خیلی خیلی ممنون ...

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیلی ممنون از توجهتون ... فقط من هیچی نمی دونم راجع به اینا اگه میشه لینکشو یا آموزششو بزارید خیلی خیلی ممنون ...
    باید نرم افزار hiren boot cd رو دانلود کنید روی سی دی به صورت بوتیبل رایت کنید بعد توش mbr fix داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباسید.من هاردم باز نمیشه این ارو رامیده.(Therewas a problem starting ~$WUXCZ.FAT32 The Specified module could not be found )لطفا کمکم کنید این فایلو WUXCZ.FAT32 $~آنتی ویروس ویروس شناسایی کرد ومن هم پاکش کردم هاردم Seagate چی شد هیچکی نمیتونه کمک کنه؟؟ خواهش
    Last edited by davoud62; 02-09-2013 at 12:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •