سلام،
دوستان میخوام یه سیستم جدید ببیندم. (فقط چون یه مدته از قیمتا و تکنولوژیها خبر ندارم یه چند تا سوال هم دارم، ممنون میشم اگه چند دقیقه ای برام وقت بذارین)
کاربرد: نرم افزارهای رشته عمران مثل اتوکد و البته گیم
بودجه رو نمیتونم دقیق تعیین کنم شاید چیزی در حدود 3-3.5 تومن، ولی چون برام کارایی سیستم خیلی مهمه و نهایتش اگه ببینم واقعا لازمه قطعه ای رو بخرم و بودجه کم میاد بقیه ی پولش رو تو سه چهار تا چک اقساطی پرداخت میکنم. پس تا حدودی بالاتر از این بودجه رو هم خواستید اضافه کنید. به طور کلی اینطور بگم که چون زود زود سیستم عوض نمیکنم میخوام سیستمی باشه که حداقل تا چند سال جوابگو باشه و نهایتش رم اضافه کنم و یا کارت گرافیک اضافی SLI کنم. ولی در عین حال میخوام ارزون و مناسب در بیاد، پس لطفا جنبه اقتصادیشم در نظر بگیرید.
CPU: قیمت 3570k و 3770 چنده؟ همانطور که میدونید گیمها کم کم به مینی مم چهار هسته ای رسیدن یه سی پی یو میخوام که حداقل تا سه سال از عهده ی گیمها بر بیاد. (راستی این 2logical per تو این سی پی یوهای جدید برای هر هسته مینویسن رو میشه توضیح بدین)
Ram: میخوام 8 گیگ بندازم ولی یه دونه باشه چون در آینده هم میخوام بسته به نیاز هر چند وقت یه بار یه 8 گیگ بندازم که سرجمع تا 32 گیگ آپگرید بشه. (فقط اهمیت دوئال چنل رو زیاد نمیدونم، اگه خیلی مهمه لطفا بگین)
Main: مادربورد که اطلاعاتم کمه لطفا سوکتی باشه که قابلیتهاش زیاد و جدید باشه، فقط ساپورتش بالا باشه اگه زیاد گرون در نمیاد SLI هم داشته باشه و امکاناتش هم بروز باشه. اگه ممکنه چند تا گزینه معرفی کنید تا خودمم یه تحقیقی در موردش بکنم. (به نظرتون سری سی پی یوهای هاسول ارزش این رو دارن که از الان تو خرید مادربورد به فکرش باشیم؟)
VGA: قیمت GTX660 (با Ti و بدون Ti) چقدر در میاد؟ تو این حدودا یا کمتر گزینه ی خوب چی پیشنهاد میدین؟
Monitor: خودتون یه گزینه خوب بگین، کنتراستش بالا و زمان پاسخدهیش هم فقط 2 به بالا باشه.
Case: یه کیس مناسب با تهویه خوب، اگه کیسی هم از نظر تهویه و هم اقتصادی بهتر از مگنوم2 سراغ دارین لطفا بگین.
بقیه قطعات رو هم خودتون زحمتش رو بکشین فقط تو محاسبه پاور امکان اضافه کردن قطعات در آینده مثل رم و کارت گرفیک دوم رو هم در نظر بگیرید.
دیگه فکر کنید برا خودتون میخواید سیستم ببندین هم کارایی خوب و هم قیمت تا حد ممکن مناسب.
با تشکر![]()