تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: در مورد نقشه ساخت برای یه زمین مسکونی 450 متری نظر و ایده تون رو میخوام بدونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14 در مورد نقشه ساخت برای یه زمین مسکونی 450 متری نظر و ایده تون رو میخوام بدونم

سلام بر برو بچ باحال
    آقایی که شما باشین ما با سندسازی و جعل مهر و امضا و دستخط و پول دادن به یه نفر و پارتی جلو کردن و هزار دنگ و فنگ دیگه یه تکه زمین 450 متری رو ( که کسی حواسش بهش نبوده) تونستیم به اسم خودمون بزینم و به اصطلاح زمین خواری کردیم ! حالا دنبال این هستند که این زمین رو از ما بگیرن ! (موندم این همه زمین خدا افتاده چرا این یکی رو نشون کردن ! ) . یکی بهم گفت اگه بسازیش دیگه زمین خودت! رو نمیتونن ازت بگیرن !
    حالا : دنبال یه نقشه هستم که زود بسازمش (تا زمینم رو ازم نگرفتن ! )
    ابعاد زمین 15*30 هست و به متراز 450 متر مربع
    سه طرف هم محصور هست و همسایه داره
    ساختمون جنوبی میشه . یعنی اول ساختمون هست بعد حیاط
    پارکینگ نمیخواد . از درب بزرگ تا حیاط جا برای پارک ماشین هست . انباری رو هم توی حیاط یه 3*4 میسازیم
    داخل ساختمان هم یک طبقه هست . زیربنای ساختمون حدود 290 متر - حیاط 90 متر - دالان تا حیاط هم 70 متر میشه .
    حالا ازتون میخوام هر ایده ای که به نظرتون میرسه رو بهم بگید . از هر نظر : داخل حیاط ( آلاچیق - حوض آب - درخت گل و میوه- تاب و ... ) داخل ساختمون (کتابخانه - اتاق پذیرایی - ... ) . و اون سرتاسری از درب بزرگ تا حیاط
    توی نظر دادن آزادی کامل دارین . ازم نپرسید از این و اون خوشم میاد یا نه . هر چی به ذهنتون میرسه رو پذیراییم !
    یه فایل هم ازش میذارم که به اندازه 15*30 سانت هست . با نرم افزار paint ویندوز با اندازه اصلی میتونید بازش کنید و اگه خواستید نظراتتون رو روی فایل نشون بدید .
    سپاس
      محتوای مخفی: نقشه کلی 

لطفا تا ما رو جلب نکردن بندازن جایی که عرب نی انداخت ! یه نظری بدید و یک آدم بیگناه رو نذارید بیفته زندان که عواقب بدی داره زندون !
    مخلص شما
    مصطفی زمین خوار !!!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . یعنی بدون پروانه ساخت میخواین بسازینش ؟ ساختمان سازی اول پروانه ساخت میخواد که اولین مرحله اش تعیین قانونی و بی اشکال بودن سند زمین هست . در ضمن اگر زمینش غصبی هست خیر و برکتی از زندگی در زمین و خونه ی غصبی نمیبینین .

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تخصصم مهندسی عمران هستش محاسبه و نقشه کشی و معماری و همه چیز اما مشاوره دادن در این زمینه ها پیگرد قانونی رو به دنبال داره عزیز

5. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز ، اون قسمت مربوط به زمین خواری کلا یه طرح کوتاه بود ! فقط خواستم یه کم پستم متفاوت باشه . من خودم حقوق خوندم و از همه عواقب زمین خواری مطلع هستم . . نکته اصلی تاپیک نظرخواهی از دوستان در مورد ایده هاشون در مورد نقشه هست .
    باز هم پذیرای نظراتتون هستم
    (سند شش دانگ و رسمی به نام خودم هست . مطمین باشید )

فدای مهربونیاتون

8. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •