من بین asus_acer_msi موندم کدوم برند رو انتخاب کنم. ی لپ تاپ 4 هسته ای باشه.میشه لطفا راهنماییم کنید.![]()
من بین asus_acer_msi موندم کدوم برند رو انتخاب کنم. ی لپ تاپ 4 هسته ای باشه.میشه لطفا راهنماییم کنید.![]()
Last edited by Raha 67; 15-06-2013 at 10:47.
اول تا چقدر میتونین هزینه کنین و دوم چه استفاده ایی دارین؟
پیشنهاد من اسوس.نیازتون و سقف بودجتون رو مشخص کنین
اره ایسوس خیلی خوبه سرعتش هم بالاست.![]()
داداش ایسوس عالی هست همون ایسوس رو بگیر
دوستان این چه طرزه نظر دادنه ؟ اینکه من بیام بگم بعله ایسوس خوبه اپل بده سونی خوبه ایسر آشغاله و ... که کاری از پیش نمی بریم
کیفیت بحث هامون هم پایین میاد لطفا نقد بررسی هاتون یک جمله ای نباشه و بر اساس همون یک مدل لپ تاپی که خودتون خریدید و راضی بودید در مورد یک برند فتوا ندید
به صاحب تاپیک :
دوست عزیز هر سه برندی که گفتی خوبی ها و بدی های خاص خودشون رودارن
ایسوس دیزاین زیبا تر و سیستم سوتی قوی تری داره که البته کمی هم گرون تر هست
msi هم سیستم های گیمینگش بین برند ها کیفیت مطلوبی داره و مشهوره مثلا همین gt70 که فوق العاده قوی و البته با کیفیت هست
acer هم به ارزونی در برابر کیفیت مناسب مشهور که با بوجه کم میتونید یه لپ تاپ خوب بخرید
شما میخواید خرید کنید ؟ چه قدر بودجه دارید ؟ کاربردتون چیه ؟
برای کارهای مالتی مدیا همین V3 از ایسر و 4540 از اچ پی با قیمت 2 و 100 و 2 و 200 خوب هستن و اگر بیشتر میخواید بودجه کنید n56 از ایسوس با قیمت 3 ونیم بهترین انتخاب میتونه باشه
تو بودجه های پایین هم e1 از ایسر با قیمت 1 و نیم بهترین انتخاب هست که دو مدل داره یکی با گرافیک 620 و پردازنده b960 و دیگری با پردازنده i3 و گرافیک آنبرد که مدل دومی پیشنهاد میشه
مرسی ازتونمنم منظورم نظر کارشناسیه نه این خوبه اون بده!
بودجم تا 2 تومنه. 4 هسته ای میخوام. ممنون
Last edited by Raha 67; 15-06-2013 at 11:38.
لطفا نوشته رو ویرایش و فارسی تایپ کنید.
من هم تا بودجه ۲ میلیون و ۱۰۰ مدل مناسب ترین مدل رو گفتم. همون ۴۵۴۰ بهترین انتخاب می تونه باشه
اگه hp میخرید حتما از مادیران بخرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)