تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: راهنمایی خرید سیستم برای کار 3D

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض راهنمایی خرید سیستم برای کار 3D

باسلام
    دوستان یه سیستم میخواستم ببندم
    بعد یه کمی هم با نرم افزار 3d Max سروکار دارم؛ پس سیستمم میخاستم به درد رندر بخوره

بودجه م برای قطعات رم و سی پی یو و پاور و مین حدود 2 میلیون هست
    میشه دوستان راهنمایی کنن؟

خودم دوتا ایده دارم
    یا یه سیستم با core i5 ببندم کنارش یه هارد SSD بزارم برای سرعت توی رندر و کار با 3d (تاثیر داره این کار؟ )
    یا اینکه یه سیستم با core i7 ببندم بدون هارد SSD

کدوم ایده رو پیشنهاد می کنید؟
    و بعد اینکه به نظرتون AMD انتخاب بهتریه یا Intel ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من با توجه به کاربردتون از پلتفرم ای ام دی انتخاب خوبی میتونین داشته باشین.
    اگر امکان اضافه کردن هارد جامد در آینده رو دارین میتونین هزینه اش رو روی پردازنده بزارین و در آینده هارد رو اضافه کنین. در غیر اینصورت همونطور که خودتون هم گفتین پرفرمنستون بطور قابل ملاحظه ای بالا میره.
    گرافیکتون چیه؟

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

AMD رو چه مدلی پیشنهاد می کنید؟ با چه مادر بردی؟
    گرافیک EX630 2GB DDR3 یا مدل 610 1GB تو نظرمه، کدوما رو ببندم؟ حدود 90 تومنم فرق قیمت دارن

خب میخام بدونم واسه کار با 3d max و رندر، سی پی یو و مادربرد مهم تره یا هارد؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیشنهاد من :

CPU : AMD FX-8350 AM3+ 4.0GHz : 900.000
    M.B : ASUS M5A97 Evo : 480.000
    RAM : Corsair 2*4 1600 : 280.000
    Power : Green : 530A-EU : 200.000
    All : 1.860.000

همه قطعات به نسبت خودشون در کارايى کلى سيستم موثرند.
    در کل به نظر من اگر بتونين هزينه رو روىردازنده بزارين بهتره.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خب الان این FX-8350 از Core i7 3770 بهتره ینی؟
    یه سوال دیگه که داشتم اینه که الان i7 خودش پردازنده گرافیکیم داره، وختی من کارت گرافیک میزارم، این هزینه اضافه نیس که این سی پی یو رو بگیرم؟
    واسه سیستمی که فرمودین چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدین؟
    با سی پی یو AMD مادر برد ایسوس بهتره یا گیگا؟
    مرسی

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب الان این FX-8350 از Core i7 3770 بهتره ینی؟
    یه سوال دیگه که داشتم اینه که الان i7 خودش پردازنده گرافیکیم داره، وختی من کارت گرافیک میزارم، این هزینه اضافه نیس که این سی پی یو رو بگیرم؟
    واسه سیستمی که فرمودین چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدین؟
    با سی پی یو AMD مادر برد ایسوس بهتره یا گیگا؟
    مرسی
    پردازنده مدنظرتون از پلتفرم اينتل هم خوبه ولى من با توجه به کاربردتون و قيمت پايينتر پردازنده اى ام دى ، مدل 8350 رو پيشنهاد ميکنم که همانند 3770 داراى گرافيک داخلى هست.
    چون کاربردتون رندرينگ هست ، پردازشهاى گرافيکى هم دارين پس به گرافيک داخلى پردازنده نبايد اکتفا کنين.
    به نظر من مادربورد پيشنهادى کاملا مناسب هست و کفايت ميکنه.
    براى گرافيک چقدر ميتونين هزينه کنين؟
    در ضمن در صورتيکه بخواين گرافيک قدرتمندى انتخاب کنين بايد پاور بهترى هم انتخاب کنين.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرعت و کیفیت رندر در نرم افزار 3d max ارتباطی با قدرت کارت گرافیک نداره بلکه سرعت به cpu و رم و تاحدی هارد و سرعت و کیفیت به موتور رندری که انتخاب می کنید ( vray یا mental ray و بقیه موتورها) داره و چون اسمش نرم افزار گرافیکی هست به این معنی نیست که کارت گرافیک پردازش گرافیکی هنگام رندر انجام می ده. و با نرم افزار gpu z می تونید ببینید هنگام مشاهده ی یک فیلم فرکانس کارت گرافیک بالا میره ولی موقع رندر در 3d max تغییری در فرکانس کارت گرافیک ایجاد نمیشه. این دو تا cpu تو این نرم افزار اختلاف خیلی کمی دارن می تونید تو ی این لینک مقایسه ی پردازنده ها رو برای این نرم افزار ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سرعت و کیفیت رندر در نرم افزار 3d max ارتباطی با قدرت کارت گرافیک نداره بلکه سرعت به cpu و رم و تاحدی هارد و سرعت و کیفیت به موتور رندری که انتخاب می کنید ( vray یا mental ray و بقیه موتورها) داره و چون اسمش نرم افزار گرافیکی هست به این معنی نیست که کارت گرافیک پردازش گرافیکی هنگام رندر انجام می ده. و با نرم افزار gpu z می تونید ببینید هنگام مشاهده ی یک فیلم فرکانس کارت گرافیک بالا میره ولی موقع رندر در 3d max تغییری در فرکانس کارت گرافیک ایجاد نمیشه. این دو تا cpu تو این نرم افزار اختلاف خیلی کمی دارن می تونید تو ی این لینک مقایسه ی پردازنده ها رو برای این نرم افزار ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز خیلی از موتور های رندر میتونن با استفاده از OpenCL و CUDA از کارت گرافیک هم برای رندر اسفتاده کنن...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نرم افزار های ویدوئی مانند xilisoft این قابلیت رو دارن اما من از موتورهای رندر 3dmax که این قابلیت رو دارن اطلاعی ندارم و قبلا کسایئ که می شناختم اکثرا با موتور vray کار می کردن (چند سالی هست کار نکردم) آیا موتور vray می تونه از GPU همزمان با cpu برای رندر استفاده کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نرم افزار های ویدوئی مانند xilisoft این قابلیت رو دارن اما من از موتورهای رندر 3dmax که این قابلیت رو دارن اطلاعی ندارم و قبلا کسایئ که می شناختم اکثرا با موتور vray کار می کردن (چند سالی هست کار نکردم) آیا موتور vray می تونه از GPU همزمان با cpu برای رندر استفاده کنه؟
    بنده از V-ray استفاده نکردم اما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه V-Ray RT این امکان رو داره.
    Thea Render هم جدیدا با موتور Thea Presto از GPU استفاده می کنه.
    رندر انجین های رایگان و متن بازی مثل luxrender و cycles هم این قایلیت رو دارن(که دومی فقط از GPU استفاده می کنه و اولی قابلیت استفاده از CPU+GPU رو حتی در حالت شبکه هم داره)

13. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •