نیاز به یه ساعت دیجیتال دارم که دهم ثانیه یا صدم ثانیه را نیز نشان دهد.. اگر هر دو را نشان بده که عالیه..
نیاز به یه ساعت دیجیتال دارم که دهم ثانیه یا صدم ثانیه را نیز نشان دهد.. اگر هر دو را نشان بده که عالیه..
سلام
چون تو قسمت درخواست نرم افزار هم نوشته بودین فکر نکنم زبان برنامه نویسیش واستون مهم باشه در هر صورت بنده این رو درست کردم امیدوارم به دردتون بخوره. اگه چیز دیگه ای هم میخوایین که اضافه بشه بگین اضافه کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سورس:
محتوای مخفی: Code
سعید عزیز میشه امکان اینکه در زمان مشخصی کار کلیک موس را انجام دهد اضافه کرد?.. مثلادر هر نقطه که اشاره گر موس هست ,در زمان خاصی که دستی وارد کنیم, یک کلیک کنه؟
از بابت پست تکراری عذر می خوام تازه عضو سایت شدم یکم سردرگم بودم.. از کدوم قسمت می تونم پست تکراری هارو پاک کنم؟![]()
Last edited by salar677; 11-06-2013 at 18:30.
پست حذف کردم![]()
Last edited by salar677; 11-06-2013 at 17:41.
استاد سعید یکی از دوستان مشکل منو حل کردن.. میتونم از شمام بخوام که بنویسین البته اگه وقت دارین بی ادبی نمی دونین ؟
Last edited by salar677; 12-06-2013 at 16:20.
استاد سعید
نه بابا خواهش میکنم بی ادبی چیه؟؟ فقط من متوجه نشدم که تو زمانی که میدیم باید کلیک روی خود پنجره ی برنامه بشه یا خارج از پنجره برنامه. یه مقدار توضیح بدین اصلا مشکلی نداره نوشتنش
.. مرسی
.. خوب شما ساعت دیجیتال درست کردین..
فقط اگه یه قسمت باشه که بتونم یه ساعتی وارد کنم که به اون زمان رسید هر جا اشاره گر موس هست یدونه کلیک بشه..
مثلا ساعت 6:30:5 هر جا خالا که اشاره گر موس هست کلیک چپ بشه.. مثلا رو صفحه دسکتاپ.. خارج از برنامه کلیک بشه.. مثلا دارم می خوابم موس بزارم رو یه قسمت سر ساعت تنظیمیم کلیک کنه![]()
Last edited by salar677; 12-06-2013 at 16:38.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم..![]()
منظورتون اینجوریه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: Code
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)