سلام
من توی بازی شاهزادی ایرانی 2 گیر کردم و نیاز به کمک شما دارم
مشکل اینجاست که بعد از کشتن کالینا (دفعه اولش) گیر می کنم و نمی دونم چکار باید بکنم تا داکاها پیداش بشه
اونایی که این بازی رو گذروندن لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
من توی بازی شاهزادی ایرانی 2 گیر کردم و نیاز به کمک شما دارم
مشکل اینجاست که بعد از کشتن کالینا (دفعه اولش) گیر می کنم و نمی دونم چکار باید بکنم تا داکاها پیداش بشه
اونایی که این بازی رو گذروندن لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
بازیها خودشون تاپیک دارند و باید مباحث مربوطشون را توی تاپیکشون مطرح کنید.
فهرست تاپیک های رسمی بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک خود بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++
توی بازی 9 جايگاه ارتقاي عمر هست که گرفتنشون نه تنها باعث قدرتمندتر شدنتون می شه بلکه باعث میشه در پایان به جای ملکه با داهاکا مبارزه کنید.
سلام
اولا چشم و شرمنده که مسیر اشتباه انتخاب کردم
و دوم ممنون
اما، نه اصلا مشكلم اين نيست
ببين وقتي ما سري اول با كالينا مبارزه ميكنيم بعد از كشتنش بازي برميگرده به نقطه شروع بازي، نه اينكه از اول شروع بشه، تو اين لحظه بايد سرو كله داهاكا پيدا بشه كه يه درو برامون بشكنه بعد بيفته دنبالمون و ....
ولي تو بازي من كالينا رو ميكشم ولي خبري از داهاكا نميشه كه راه رو براي ادامه بازي باز كنه و عملا ما ديگه راهي براي ادامه بازي نداريم
حتي من رفتم يه سي دي نو از بازي رو تهيه كردم ولي توفيري نكرد و حتي سيو اين مرحله تو مركز بازيهاي پي اس تو بردم و بازم همين مساله وجود داشت حالا ميخوام بدونم بعد از اومدن بازي به نقطه شروع ما بايد حركت ديگه اي هم بكنيم تا داهاكا پيداش بشه ؟
اصلا ميدوني چيه؟
من يه بار اين بازي رو تموم كردم ولي چون نميدونستم كه اين نه تا لايف آپگريد تو چه جوري تموم شدن بازي تاثير ميذاره اهميتي ندادم و بازي رو يه جورايي ناقص تموم كردم ولي دفعه قبل بعد از كشتن كالينا توي مرتبه اول داهاكا ادمد ولي يادم نمياد وقتي بازي اومد به نقطه شروع حركتي هم كردم يا نه ؟
توي راهنماي قدم به قدمش توي اينترنت هم نوشته بعد از اينكه كالينا رو ميكشين داهاكا ميفته دنبالتون، ولي نميگه كه واسه اومدن داهاكا بايد كاري بكنيم يا نه .
بازی ماله خیلی وقت پیشه ،اما فک کنم اولای بازی باید با ملکه مبارزه می کردیم اما نمی کشتیمش .
اخر بازی اگه نه تا اپگرید رو بگیرید اصلا با ملکه مبارزه نمی کنید.
در هر صورت من همینا یادمه ،متاسفم اگه نتونستم کمکی کنم.
اون اوایل که بازی اومده بود یک سری نسخه غیر رسمی لیچ شده بود که تا اونجای بازی رو میرفتید و بعد بازی گیر میکرد و دیگه کار نمیکرد (چون ادامه بازی روی دیسک وجود خارجی نداشت !) .
مشکل شما هم از همونجاست یعنی یکی از اون نسخه های نصفه نیمه رو دارید . این رو میدونم چون خودم هم اون قدیمها این مشکل رو داشتم و 5 نسخه مختلف خریدم تا مشکل حل شد .
یک نسخه دیگه بخرید درست میشه .
در ضمن اونجا هم نباید کاری بکنید - باید دمو نشون بده و بعدش داهاکا میوفته دنبالتون و میرید توی فاضلاب و ...
عجیبه که بعد از این همه سال هنوز این نسخه های غیر رسمی توی بازار ایران پیدا میشه !!!!
Last edited by sonixax; 13-06-2013 at 17:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)