تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: استفاده درست از باطری لب تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

14 استفاده درست از باطری لب تاپ

با سلام
    دوستان عزیز میشه در مورد طرز صحیح استفاده از باطری لب تاپ توضیحی بدید
    به طور دقیق تر هنگامی که تو منزل داریم از لب تاپ استفاده میکنیم و نیاز به باطری نداریم بهتر نیست که باطری رو در بیاریم و بعد مستقیم از آداپتور استفاده کنیم ؟
    خیلی از دوستان دیدم هنگامی که لب تاپ روشنه و در حال کار کردن با لب تاپ هستند اقدام به شارژ لب تاپ خود میکنند یعنی هم با لب تاپ کار مکنند در حین اینگه لب تاپ داره شارژ میشه ... میخواستم بدونم بهتر نیست که لب تاپو 100% شارژ کنیم و بعد از آن استفاده کنیم ؟؟
    بازم اگه نکته ای ... هست از ما دریغ نکنید
    ممنون از همه دوستان گلم

2. این کاربر از Notorious098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من یک پیشنهاد میدم که اصلا باتری رو در نیارید
    همیشه اینطوری از باتری استفاده میکردم که تا full charge شده بود لب تاب رو از آداپتور در میاوردم و فقط با باتری کار میکردم البته کارای سبک . و اگه میخواستم بازی کنم یا کارای سنگین فقط با آداپتور استفاده میکردم . اینجوری درصد wear باتریم بعد از یکسالو نیم 0 درصد هست ولی چند وقت پیش نمیدونم چی شد جریال برق قطع و وصل شد و باتری روی لب تاب نبود و مانیتور لبتابم خراب شد و الان دادم تعمییر گاه که گفتن یا باید کابل فلت تعویض شه که 60 تومن خرج داره یا باید کلا led عوض شه که 270 تومن خرج داره برای همین میگم که اصلا باتری رو نباید در آورد چون سلول های باتری هم بدی تعمیر گاه میشه عوضش کرد و نهایت به خوای بعد یکسال باتری نو بخری 100 تومن خرج داره ولی اگه خدایی نکرده مادربورد لب تابت مشکل پیدا کنه 600 تا 800 تومن خرج داره این نظر من بود .

4. 3 کاربر از spartaqus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

2 تا سوال در همین زمینه داشتم

1.پس وقتی که باتری زده full charged اون موقع اداپتور رو وصل کنی دیگه باتری از مدار خارج میشه و لبتاپ مستقیم از برق شهر تغذیه میشه وفقط وقتی که برق بره باتری بلافاصله جایگزین میشه درسته؟؟؟؟؟

2.اگر مثلا باتری روی 90 % باشه بعد بخوای با لبتاپ گیم اجرا کنی بزاری در حالت خاموش اون 10% پر بشه بعد لبتاب رو با اداپتور روشن کنی باتری اسیب میبینه؟؟؟

6. این کاربر از Dark_Night48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در لپ تاب های جدید اگر 90 هم باشه باز از برق شهر استفاده می کنه .. نه هم زمان شارژ میکنه اما زمان شارژ پایین میاد در کل وقتی به برق وصله از باطری استفاده نمی کنه ..

8. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

kollan har vaght sharjer be dastgah vasl she dastgah barghesho az sharjer taghziye mikone hala agar batri full sharj nabashe ham battry ro sharj mikone ham sistemo suport mikone

10. این کاربر از siyamaksama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان عزیزم پس بهترین راه این شد که وقتی خونه ام لب تاپو بزنم به شارِژ و بعد باهاش کار کنم دیگه ؟

13. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام من یک شب کامل لپ تاب با صفه روشن تنها گذاشتم اینطوری باتری ضعییف نمیشه باتری رو تو شارژ زدم
    Last edited by amir2014; 05-07-2013 at 14:17.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک پیشنهاد میدم که اصلا باتری رو در نیارید
    همیشه اینطوری از باتری استفاده میکردم که تا full charge شده بود لب تاب رو از آداپتور در میاوردم و فقط با باتری کار میکردم البته کارای سبک . و اگه میخواستم بازی کنم یا کارای سنگین فقط با آداپتور استفاده میکردم . اینجوری درصد wear باتریم بعد از یکسالو نیم 0 درصد هست ولی چند وقت پیش نمیدونم چی شد جریال برق قطع و وصل شد و باتری روی لب تاب نبود و مانیتور لبتابم خراب شد و الان دادم تعمییر گاه که گفتن یا باید کابل فلت تعویض شه که 60 تومن خرج داره یا باید کلا led عوض شه که 270 تومن خرج داره برای همین میگم که اصلا باتری رو نباید در آورد چون سلول های باتری هم بدی تعمیر گاه میشه عوضش کرد و نهایت به خوای بعد یکسال باتری نو بخری 100 تومن خرج داره ولی اگه خدایی نکرده مادربورد لب تابت مشکل پیدا کنه 600 تا 800 تومن خرج داره این نظر من بود .
    دوست من.خرابی فلت و LED نمی تونه به باطری ارتباطی داشته باشه......
    حتی خرابی مادربرد نیز ناشی از درآوردن باطری نیست.ولی اگر مستقیم با آداپتور وصل کنید احتمال قطعی برق و از دست رفتن ازاطلاعات هست....به اشتباه برخی تصور می کنند وجود باطری نوسانات برق رو خنثی میکنه که چنین نیست.
    مدار تغذیه پس از شارژ قاعدتا" بایستی باطری رو از مدار خارج کنه.ولی تجربه ثابت کرده در جایی که احتمال قطعی برق نیست شارژ کردن 40درصدی باطری و در آوردنش به طول عمرش اضافه میکنه.
    ولی در تایید حرف شما باطری قیمت آنچنانی نداره که خیلی فکر خودمون رو مشغول کنیم

16. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من ی لنوو داشتم که همیشه مستقیم به برق وصلش میکردم
    ی روز صبح دیگه روشن نشد
    تعمیر کار گفت اگر باتری رز لبتابت بود جلو نوسان رو میگرفت و لبتابت سالم میموند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •