بین 6681 و6270 کدوم بهتره با دلیل![]()
بین 6681 و6270 کدوم بهتره با دلیل![]()
Last edited by alifire; 13-08-2006 at 18:06.
ببینم تو سیمبین رو میخوای توضیح بدیم یا این دوتا گوشی رو برات مقایسه کنیم . لطف کن عنوان و مطلب تاپیک رو درست بزن.
اگه بگی چی میخوای کمکت میکنم.
راجع به سیمباین میتونستی یه سرچ کنی تا آکبند نمونه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گوشی هم بستگی به استفادت داره 6270 دوربین خوبی داره ولی سیمباین نداره .
به نظر من 6681 میتونه انتخاب بهتری باشه . البته بازم میگم اگه تو کار عکس و این جور چیزا هستی به جای 6270 از گوشی های سونی انتخاب کن مثل W800 .
به نظر من 6270 .بیشتر به خاطر دوربینش میگم.
ولی اما سیمبین:سیسیتم عامل سیمبیان سیستم عاملی است که توسط شرکت انگلیسی symbian برای تجهیزات سیار طراحی شده.
توضیح بیشتر در مورد سیمبین رو میزارم تو یه تاپیک دیگه برات با پیغام خصوصی آدرس میدم. الان نتونستم بیشتر از این بگم شرمنده.
100% صدای 6270 بهتره. و در ضمن سیمبین برای موبایل مثل ویندوز میمونه برای کامپوتر.
بابا شما اين سوالو تو اون تالار نوكيا هم مطرح كردي جواب داديم بهت داداش.
راجع به سيمبين هم دوستان جواب دادن منم يه چيزايي برات ميذارم :
در اين مقاله توضيحي درباره شركت سيستم عامل سيمبيان مي آيد.
نام شرکت: Symbian Limited
وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس هیئت مدیره: آقای نایجل کلیفورد Nigel Clifford
دفاتر: دفتر مرکزی شرکت Symbian در لندن قرار گرفته و دفاتری نیز در ایالات متحده، اروپا و آسیا (بنگلور، پکن، سئول و توکیو) نیز دارد.
سال تاسیس: 1998
تعداد کارمندان: 1300
سهامداران: اریکسون (6/15%)، نوکیا (9/47%)، پاناسونیک (5/10%)، سامسونگ (5/4%)، زیمنس (4/8%) و سونی اریکسون (1/13%).
محصول: سیستم عامل Symbian
تجارت اصلی: شرکت Symbian سیستم عامل Symbian را که یک سیستم عامل بر پایه ی استاندارد های باز برای تلفنهای موبایل پیشرفته که تلفنهای هوشمند یا اسمارت فونز نیز نامیده میشوند، ایجاد و مجوزدهی مینماید.
رابطهای کاربر که برای سیستم عامل Symbian طراحی شده شامل نوکیا سری 60 و 80، و رابط کاربر UIQ, NTT DoCoMo’s FOMA، که توسط شرکت تکنولوژی UIQ طراحی شده و یک شرکت فرعی با مالکیت کامل شرکت Symbian میباشد، است.
جديد ترين محصول : Symbian Os 9.1
دارندگان مجوز: سازندگان تلفنهای همراه یا موبایلی که اجازه استفاده از سیستم عامل Symbian را دارند، عبارتند از: آریما(Arima)، بن کیو (BenQ)، فوجیتسو (Fujitsu)، لنووو (Lenovo)، الکترونیک ال جی (LG Electronics)، موتورولا (Motorola)، میتسو بی شی (Mitsubishi)، نوکیا (Nokia)، پاناسونیک (Panasonic)، سامسونگ (Samsung)، شارپ (Sharp)، و سونی اریکسون (Sony Ericsson) میباشند.
تکنولوژی Symbian :
Symbian شبیه دیگر سیستم عامل های مدرن و امروزی که برای PC ها وجود دارند ، به وجود آمده است . بنابراین دارای امکانات خوبی مثل Multitasking ، MultiThreading و همچنین مدیریت حافظه می باشد . در طراحی اولیه مبنای کار را بر روی این موضوع بنا نهاده اند که این سیستم عامل می بایست روی امکانات سخت افزاری بسیار کم ( مثل 4 مگابایت رم ) کارایی فوق العاده ای داشته باشد . به همین دلیل این سیستم عامل می تواند روی موبایل های امروزی فوق العاده سریع کار کرده و حداقل مشکل را داشته باشد . مبنای کار این سیستم عامل بر اساس event ها بنا نهاده شده است ( شبیه دیگر سیستم عامل های امروزی مثل ویندوز ) و سی پی یو طوری مورد استفاده قرار می گیرد که کمترین میزان بار روی موبایل قرار گیرد . هم اکنون با اینکه نسخه هشتم Symbian عرضه شده است اما نسخه 7 این سیستم عامل روی موبایل ها قرار می گیرد و تا به حال نسخه های مختلفی از آن بدون اینکه به صورت کامل استفاده شوند به فراموشی سپرده شده اند . جالبترین مورد برای این سیستم عامل به وجود آمدن اولین کرم و ویروس موبایل روی این سیستم عامل در سال 2004 بود . این کرم که Cabir نام دارد می تواند با استفاده از تکنولوژی Bluetooth خود را به موبایل های دیگر منتقل کند .
زبانهای برنامه نویسی برای Symbian :
بدون شک زبان اصلی برنامه نویسی برای Symbian زبان C++ است اما زبانهای مختلفی برای برنامه نویسی در این سیستم عامل به وجود آمده اند . از جمله مهمترین زبانها می توان به OPL ، Python ، Visual Basic ، Perl و Personal Java اشاره کرد . هر یک از این زبانها می توانند امکانات کامل برنامه نویسی در Symbian را فراهم نمایند . رشد زبانهای برنامه نویسی در این سیستم عامل بسیار سریع می باشد . به طوریکه نصف این زبانها همین امسال وارد این سیستم عامل شده اند و بدون شک این رشد با ورود زبانهای دیگر ادامه خواهد یافت . ابزارهای برنامه نویسی مختلفی از جمله ادیتورهای متنوع نیز برای کار با این زبانها به همراه شبیه سازهای موبایل ( برای تست برنامه روی PC قبل از نصب آن روی موبایل ) به بازار عرضه شده است .
رابط های کاربری :
هم اکنون دو رابط اصلی کاربری برای Symbian به وجود آمده است . اولین رابط که بیشترین استفاده را در موبایل ها دارد توسط نوکیا نوشته شده است . این رابط دارای نسخه های مختلفی است اما Series 60 نسخه اصلی این رابط است که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است . رابط کاربری دوم با نام UIQ به وجود آمده است که دارای امکانات بسیار خوبی است و رفته رفته در حال باز کردن جای خود در بین شرکت های تولید کننده موبایل است . هر دوی این رابط ها به صورت کاملا گرافیکی و شبیه به هم طراحی شده اند و کار با آنها بسیار راحت است .
بازی بر روی Symbian : خوشبختانه سیستم عامل Symbian یکی از غنی ترین سیستم عامل ها برای بازی کردن است . به خصوص بعد از تولید N-gage اولین کنسول بازی موبایلی توسط نوکیا که بر اساس Symbian و رابط کاربری Series60 به وجود آمد ، سیل بازیهای مختلف و حرفه ای به سوی این موبایل و در کنار آن این سیستم عامل سرازیر شد . حتی شرکت های مطرح بازی سازی هم اکنون به صورت حرفه ای روی این سیتم عامل و موبایل های دارای این سیستم عامل سرمایه گذاری می کنند .
کتاب:کتاب Professional Symbian Programming(ISBN:1-861003-03-x) کتابی است مفید برای آنهایی که میخواهند با ساختار برنامه نویسی برای موبایل آشنا شوند
Kernel و User Library :
Symbian به صورت 32 بیتی طراحی شده است. با طراحی کاملا شی گراء و Multitasking
هسته symbian به حالت مصون (Privileged) اجرا میشود و به تمام فضای حافظه دسترسی کامل دارد
در این سیستم عامل :
- هر فرایند (Unit Of Protection) فضای آدرس مجازی(Virtual Address) خود را دارد
- واحد حافظه اصلی (Main Memory Unit)مسئول ترجمه آدرسهای مجازی است
- هر Thread واحد اجرایی(Unit Of Execution) است
- هر فرایند از یک یا چند Thread تشکیل شده
کتابخانه EUser فراهم کننده مجموعه ای بزرگ از سرویسها در مد کاربری (User Mode)است.
از عمومی ترین سرویسهای استفاده شده می توان به موارد زیر اشاره کرد
- Execution handling
- Descriptors
- Memory Management
- Client/Server framework
- Multitasking
فایلها و دایرکتوریها:در قطعات مبتنی بر سیستم عامل Symbian ، فایلها و برنامه ها در RAM یا ROM ذخیره میشوند
معمولا درایو Z مربوط به ROM و درایو C مربوط به بخشی از حافظه RAM میباشد
Exe : برنامه ای که تنها با یک main entry point E32Main() آغاز میشود.اگر EXE واسط کاربری دارد فقط محدود به پنچره کنسول میشود. زمانیکه EXE اجرا میشود سیستم عامل ، فرآیند جدیدی میسازد و انرا به چند Thread میشکند
DLL: کتابخانه ای از کد برنامه با چندین entry point می باشد که توسط برنامه ها به حافظه بار میشود
دو نوع DLL موجود است :
- Static Interface و Polymorphic Interface
Application: فایلهای با پسوند app برنامه هایی هستند با واسط کاربری که ازِDLL Polymorphic Interface استفاده میکنند. شامل منو و دایالوگها با قابلیت چند زبانه گی
هر Application فرآیند خاص خود را دارد و از آدرس مجازی خاص خود استفاده میکند. ضمنا می تواند Information File با پسوند aif را تولید کند که شامل icon است.
نمونه ای از Application ها تقویم و دفترچه تلفن است
SIS:
فایلی فشرده شده به مانند ZIP که با نرم افزارهای خاص خود از حالت فشرده شده خارج میشود
alir3za خیلی کامل و زیبا .فکر کنم دیگه توضیح از این بهتر نمیشد.
من یه پیشنهاد هم دارم بهتره چند تا تاپیک در مورد سیستم عاملهای موبایل بزنیم . از همین سیمبین شروع کنیم .من خودم هم در مورد موبایلهای با پلتفرم جاوا بیشتر میخواستم بدونم.اگه قبول کنید شروع کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)