تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: من چی بخرم؟؟ راهنمایی برای خرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

14 من چی بخرم؟؟ راهنمایی برای خرید

سلام
    هرچی گشتم تاپیکی جامع مشابه پیدا نکردم مجبور شدم جدید بزنم شرمنده
    من میخام یه لپ تاپ بگیرم البته وقتش مهم نیس چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    اولا که من اغلب میخام فتوشاپ و طراحی وب کار کنم و برنامه های گرافیکی مثل ادیتورهای فیلم و مایا و ... و البته وبگردی و کارای روزمره
    1- به نظر شما اصن بهترین موقع برا خرید کیه باتوجه به قیمت محصولات
    2- چه برندی بهتره و به نظر شما چه مدل هایی؟
    3- رو مک بوک ها خیلی فک میکنم و البته چن روز دیگه هم همایش wwdc اپله و مدل های جدید و به نظرتون ارزون میشه یا نه و چن مدل مک بوک خوب معرفی کنید
    4- اگه میگی مک بوک نمیخاد بخری چرا و اگه میگی فقط مک بوک بازم بدون تعصب خاهشن بگید با دلیل چون کارای گرافیکی میخام و خیلی گیمر نیسم و البته از ویندوز و هنگ هاش هم تا حدی خسته شدم و البته مهم تر از همه طراحی لپ تاپا برام مهمه سونی و دل که از نزدیک کارکردم اصن کیف نکردم
    ببخشید زیاد شد خاهشا حدود قیمتای مدلاتون هم بگید اگه ممکنه فعلا محدوده قیمتی مهم نیس اول میخام یه حدودی بیاد دستم
    شرمنده ممنون میشم همه را جواب بدید

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    بهترین زمان خرید زمانی هست که احتیاج دارین. بازار رو هم کسی پیش بینی نمیکند. لبتابهای جدید و غیرجدید همشون یک چیز هستن مگر اینکه شما دنبال مورد گران قیمت بالای 5-6 میلیون تومان باشین
    کاش بودجه خودتان را هم میگفتید تا بهتر بشه تصمیم گیری کرد
    تا حدود 2300 تومان. acer v3 گزینه خوبی هست
    بیشتر از اون لنوو z500 لبتاب خوبیه
    برندها تفاوت آنچنانی باهم ندارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ممنون از پاسختون البته جواب همه سوالاتمو ندادید ممنون میشم بیشتر توضیح بدید باتوجه به حرفام
    در مورد بودجه گفتم فعلا میخام یه حدودی بدونم ولی فک کنم تا نهایتا پنج یا شش دیگه آخرش باشه اونم برا مک بوک وگرنه لپ تاپ عادی کمتر باگه ممکنه بیشتر توضیح بدید و سوال دیگه اینکه اصن با شرایط من مک بهتره برام یا ویندوز با توجه به توضیحات قبلیم و اینکه الان الان تقریبا بیشتر لپ تاپای ویندوزی شدن ویندوز 8 و یا ترانسفورمر و هیبرید
    خیلی ممنون از پاسختون

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ممنون از پاسختون البته جواب همه سوالاتمو ندادید ممنون میشم بیشتر توضیح بدید باتوجه به حرفام
    در مورد بودجه گفتم فعلا میخام یه حدودی بدونم ولی فک کنم تا نهایتا پنج یا شش دیگه آخرش باشه اونم برا مک بوک وگرنه لپ تاپ عادی کمتر باگه ممکنه بیشتر توضیح بدید و سوال دیگه اینکه اصن با شرایط من مک بهتره برام یا ویندوز با توجه به توضیحات قبلیم و اینکه الان الان تقریبا بیشتر لپ تاپای ویندوزی شدن ویندوز 8 و یا ترانسفورمر و هیبرید
    خیلی ممنون از پاسختون
    اون دیگه مربوط به سلیقه شما میشه. لبتابهای اپل گران هستن. تفاوتی ندارند از نظرم.
    ویندوز 8 روی تمام سیستم ها نصب میشه. اینم یه نرم افزار هست مثل سایرنرم افزارها. روی لبتاب ارزان قیمت هم مشکلی نداره حتی
    نظر شخصی خودم. اگه پول زیاد داری و خرج کردن برات اهمیت نداره برو دنبال سلیقت یه مک بوک گران قیمت بگیر و خلاص
    اما پولت برات اهمیت داره میتونی با حدود 2500 تا 3 تومان اون چیزی که مدنظرت هست رو تهیه کنی.
    اون چیزی که گرافیک خوبی داشته باشه و باهاش بتونی راحت کار کنی و از شرکت اپل باشه. فکر کنم قیمتشون بالای 7500 تومانه
    شما ماگزیمم بودجتون رو بگو. چون چیزی که شما میخواهی با 2 تومان هم میشه جمع کرد تا بالای 8-9 تومان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

برای کار گرافیکی ویندوز اصلا مناسب نیس چون اگر از کسانی که تحت ویندوز با این برنامه ها کار می کنن بپرسی متوجه میشین ویندوز زیر بار این جور کاربری ها به چه حالتی در میاد !
    اصلا مناسب نیست !
    من یکی از آشناهای نزیدکمون کارش حرفه ای گرافیکه اصلا نمی تونه رو ویدوز کار کنه به دلیل کاملا واضح !
    از طرفی هم مک بوک الزامی به خریدش نیست برای هرکسی که قراره این نوع کاربری رو داشته باشه ولی چون mac os رو سخت افزار و چیپ کاملا بهینه شده مک بوک پرفورمنس فوق العاده ای داره د صورت عدم محدودیت مالی عالیه واسه خرید !
    خودم mac air دارم و بهت توصیه جدی می کنم بخر اگر واقعا می خوای هزینه کنی !
    امروز هم کنفرانس اپل هست و احتمال زیاد مک بوک پروهای جدید با هیولایی به نام هاسول معرفی میشه !
    پس واسه خرید عجله نکن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اون دیگه مربوط به سلیقه شما میشه. لبتابهای اپل گران هستن. تفاوتی ندارند از نظرم.
    ویندوز 8 روی تمام سیستم ها نصب میشه. اینم یه نرم افزار هست مثل سایرنرم افزارها. روی لبتاب ارزان قیمت هم مشکلی نداره حتی
    نظر شخصی خودم. اگه پول زیاد داری و خرج کردن برات اهمیت نداره برو دنبال سلیقت یه مک بوک گران قیمت بگیر و خلاص
    اما پولت برات اهمیت داره میتونی با حدود 2500 تا 3 تومان اون چیزی که مدنظرت هست رو تهیه کنی.
    اون چیزی که گرافیک خوبی داشته باشه و باهاش بتونی راحت کار کنی و از شرکت اپل باشه. فکر کنم قیمتشون بالای 7500 تومانه
    شما ماگزیمم بودجتون رو بگو. چون چیزی که شما میخواهی با 2 تومان هم میشه جمع کرد تا بالای 8-9 تومان
    ممنون از پاسختون البته منظورم از ویندوز 8 برعکس بود یعنی اینکه آخه با ویندوز 8 البته نسخه توسعه دهندگان کار کردم و طبق معمول از ویندوز خیلی راحت نیستم یه جورایی به دلیل تعویضش بعد از چند ماه و کند شدن و هنگ و اینا که تازه در لپ تاپ ها بدتره چون یکسری برنامه بیهوده هم از اول روش نصبه از جمله سونی ها برا همین گفتم چون ویندوز 8 به نظر خیلی کارآمد نیومد یه جورایی فقط شده واسه تبلت ها و اون کاشی های بزرگش با موس کلیک کردن لذتی نداره خیلی
    البته فک نکنم برا کار گرافیکی لپ تاپی با دو میلیون الان بتونم بگیرم من میگم مایا و اینا شاید مجبور بشم کار کنم و فک کنم بازم یه حدود چهار میلیونی لازم باشه شما خودتون چی توصیه میکنید
    محدوده قیمت برای ویندوزی ها دارم برا یه لپ تاپ ویندوزی بیش از چهار و نیم دیگه نمیخام هزینه کنم حالا پایین تر باشه بازم بهتر
    یه لپ تاپی که هم طراحیش عالی باشه هم کیفیتش بالا باشه من با دل و سونی کار کردم از فامیلا ولی اصلا به دلم نشسته و یه جورایی مث اسباب بازی میمونه

برای کار گرافیکی ویندوز اصلا مناسب نیس چون اگر از کسانی که تحت ویندوز با این برنامه ها کار می کنن بپرسی متوجه میشین ویندوز زیر بار این جور کاربری ها به چه حالتی در میاد !
    اصلا مناسب نیست !
    من یکی از آشناهای نزیدکمون کارش حرفه ای گرافیکه اصلا نمی تونه رو ویدوز کار کنه به دلیل کاملا واضح !
    از طرفی هم مک بوک الزامی به خریدش نیست برای هرکسی که قراره این نوع کاربری رو داشته باشه ولی چون mac os رو سخت افزار و چیپ کاملا بهینه شده مک بوک پرفورمنس فوق العاده ای داره د صورت عدم محدودیت مالی عالیه واسه خرید !
    خودم mac air دارم و بهت توصیه جدی می کنم بخر اگر واقعا می خوای هزینه کنی !
    امروز هم کنفرانس اپل هست و احتمال زیاد مک بوک پروهای جدید با هیولایی به نام هاسول معرفی میشه !
    پس واسه خرید عجله نکن !
    راستش موافقم با شما و شنیدم و البته ویندوز را هم دیدم که فقط چند دقیقه طول میشه آرم فتوشاپو بیاره چه برسه به هنگ ها و بقیه و شدیدا هم منتظر کنفرانس امشبم و امیدوارم مک بوک پرو های جدید با هاسول بیاد ولی اگه بیاد مطمنا قیمت هاش نجومیه ولی خب رتینا های قبلی عوضش ارزون میشه برا همین ممنون میشم اگه از مدل های موجود از نظر شما هرکدوم بهتره را معرفی کنی چون تو سایت اپل مدل هاش اسم ندارند
    و اینکه نگرانیم در مورد مک یه مقدار به خاطر پشتیبانیش در ایران و البته زبان فارسیه و بعضی برنامه های ضروری ویندوزی که البته میدونم میتونم ویندوز هم داشته باشم روش
    میشه بیشتر از تجربه مک خودتون هم بگید یعنی آفیس که فارسی نداره و بعضی اپ ها که فقط ویندوزیه و اینکه چقد هنوز به ویندوز مجبورید برید یا اصن بوت کمپ نصب کردید یا نه
    متاسفانه نمیدونم چرا اپل رو همه مدل هاش گرافیک انویدیا نمیزاره وگرنه همون ایر هم مناسبم بود

ممنون از همه دوستان که کمک میکنن ببخشید یکم حرفام و سوالام زیاده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

پاک ! شود !
    Last edited by Persian-swag; 09-06-2013 at 14:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

نه قیمت هاش نجومی نیست در همون حد مک های 2012 هست !
    فقط به روز میشه ! تصور نکن چون جدیده پس کلی میره رو قیمت ! نه !
    این قانون جدید لغو حریم ایران تصویب رسمی شده اما نمی دونم کی اجرا میشه ! اگر اجرا شه تمام این مسائل یک شبه حل میشه ! من تصور نمی کنم زیاد طولانی بشه !
    آفیس فارسی ساز داره که کاملا میشه فارسی !
    من دو تا لپ تاپ دارم hp pavilion dv6 6080 که خیلی عالیه روش وین 8 دارم یکی هم مک ایر ..
    رو ایر با بوت کمپ 7 نصب کردم خوبه ولی خوب ترک پدم درست کار نمی کرد ! همچنین صدا ندشتم توی 7 !
    آخرین نسخه رو می خوام دان کنم وین 8 بریزم !
    الان مک دارم روش !
    Last edited by Persian-swag; 09-06-2013 at 14:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

حدود چند ماه طول میکشه تا بیاد؟ ولی خدایی الان مدل های رتینا قیمت هاش نجومیه ده میلیونی داره و قیمت های پایینش گرافیک نداره و به درد من نمیخوره
    یادش بخیر یه روزی میخاستم بخرم بالاترین مدلش سه میلیون بود
    شما هم لپ تاپ ویندوزی داری هم رو مکت ویندوز داری؟؟؟ بعد با کدوم بیشتر کار میکنی؟ میخام ببینم مجبوری دایما سوییچ کنی رو ویندوز؟! البته اون مشکل صدا رو باید از سایت اپل درایور ها رو بگیری تا حل بشه همچنین ترک پد
    مشکل نرم افزاری داری یا نه و چرا اصن دیگه لپ تاپ ویندوزی هم داری؟
    ممنون

بچه های دیگه هم اگه تجربه دارن و در مورد سوالات اول نظری دارن خواهشا کمک کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

گفتم 7 نصب کردن نگفتم الان 7 دارم !
    الان روش lion دارم !
    نه بوت کمپ 4 ریختم بعضی درایوهام رو ارور داد حالا 5 رو می خوام بریزم ولی فعلا حوصله تستشو ندارم .
    ببین من 6080 رو به فاصله کمی بعد از مک ایر خریدم این مک رو از امریکا فرستادن واسم .
    من بیشتر چون تو نتم با ایر کار می کنم ولی واسه کارای دیگه میرم سراغ اون ...
    اچ پی و اپل مکمل های خوبی هستن واسم اگر بشه می خوام یه hp envy بردارم با ویندوز .
    میشه دوتا مک یکی ویندوزی یکی واقعا مک !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •