سلا همیشه بهترین گزینس! بانک هیچوقت نمیاد کاری کنه که مشتری سود بیشتری ببره، و همیشه سود بیشتر با خودشه، ولی طوری تطاهر میکنه که مردم فکر کنن باک داره کل سود رو به مشتری میده!
سکه ی طلا همیشه بهترین گزینه بوده، و هست!
البته، یه موضوعی. من یک بار از یکی از کارمنده های بانک سامان، درباره کارت های عابر بانک آبی رنگ بانک سامان سئوال کردم. آخه سامان دو نوع حساب داره، یکی عابر بانک هاش خاکستریه، و یکی آبی. اون کارمند بهم گفت اون خاکستریه، مثل بانک های معمولیه، روزانه یا ماهانه سود میاد بهش. ولی توی آبیه، به ازای هر 5 هزار تومن که از دستگاه پوز کارت بکشی، 100 تومن میاد به حسابت!! و غیر از اون هیچ سودی از خودِ پول بهت نمیرسه. واقعاًنمیدونم این اتفاق درسته یا نه، ولی اگه راست گفته باشه، شما میتونی یه آشنا پیدا کنی که پوز داشته باشه، بعد 25 میلیون رو بکشی، بره تو حساب اون. در این صورت، 500 هزار تومن به حساب شما میاد!!! بعد میتونید 25 میلیون رو انتقال بدید به حسابتون، و دوباره و سه باره این کار رو تکرار کنید! من هنوز خودم امتحان نکردم ببینم جواب میده یا نه! ولی اگه درست باشه...

هزینش یه حساب تو بانک سامانه، و یه آشنای مطمئن که دستگاه پوز داشته باشه(تو مغازه ای جایی)
اگه جواب داد، اینجا اعلام کنید ماهم بدونیم!