تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: طراحــــــــــــــــــی وبسایــــــــــت

داره خودمونی میشه nima_707's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehRaN

1 طراحــــــــــــــــــی وبسایــــــــــت

سلام دوستـــــــــــــــــــــ ان

میخواستم باهاتون مشورت کنم برای طراحی وبسایت با کدام زبان برنامه نویسی شروع کنم بهتره؟؟؟؟
    html,php,css,java......

اگه ممکنه کمـــــــــــک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اگه می خواید واسه یادگیری شروع کنید ، از html شروع کنید ، بعد یکم css و javascript کار کنید، بعد یا به asp.net برید یا php رو یاد بگیرید.

اگه سوالی هست درخدمتم.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehRaN

پيش فرض

اگه می خواید واسه یادگیری شروع کنید ، از html شروع کنید ، بعد یکم css و javascript کار کنید، بعد یا به asp.net برید یا php رو یاد بگیرید.

اگه سوالی هست درخدمتم.

مرســــــــــــــــــی دوست عزیز

فقط ببخشیـــد آیا چیزی از adobe dreamweaver میدونیـــد؟ اون چطوره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

واسه شروع کدنویسی باید از یک محیط ویرایش کد استفاده کنید، میتونه notepad باشه، یا
    dreamweaver که دومی ترجیح داده میشه.

خودش یه سری از ابزار ها رو به صورت آماده در اختیار میذاره، که نیازی به کدنویسی نداره (با کد هم میشه نوشت) ، همچنین تغییرات رو آنی نمایش میده.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehRaN

پيش فرض

واسه شروع کدنویسی باید از یک محیط ویرایش کد استفاده کنید، میتونه notepad باشه، یا
    dreamweaver که دومی ترجیح داده میشه.

خودش یه سری از ابزار ها رو به صورت آماده در اختیار میذاره، که نیازی به کدنویسی نداره (با کد هم میشه نوشت) ، همچنین تغییرات رو آنی نمایش میده.

خیلــی خیلی ممنــــــــــــــــــــــ ــــــون..... لطــــــف کردی.

6. این کاربر از nima_707 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه ادیتور کم حجم و سبک خواستی Notepad++ برای همه زبان ها توصیه میشه.

dreamweaver برای یادگیری html خوبه ولی بعد برای css برو سراغ Aptana Studio که هم رایگانه هم خیلی امکانات بهتری برای css داره
    و یکی از CSS Framework ها رو هم حتما یاد بگیر و از اون به بعد حتما با Framework کار کن
    این سایت ها رو برای یادگیری ببین :

w3schools.com
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقدمات javascript رو که فهمیدی به نظر من زیاد لازم نیست عمیق یاد بگیری ... برو سراغ Jquery ...
    و بعد PHP رو که یاد گرفتی همه چیز رو از اول نویس. نوشتن پلاگین برای Joomla یا Wordpress رو یاد بگیر و سایت ها رو بر اساس اونا بساز. مخصوصا با Joomla هر جور سایتی که فکرشو بکنی میشه ساخت

برای هر کدوم از توصیه ها دلیل دارم. خودت وارد ار بشی متوجه میشی ... اگه توضیحی چیزی خواستی حتما بپرس ...

موفق باشید ... دنیای وب جای قشنگیه ولی زود قدیمی میشه. باید همیشه به روز باشی
    Last edited by rostamiani; 07-06-2013 at 22:57.

8. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehRaN

پيش فرض

اگه ادیتور کم حجم و سبک خواستی Notepad++ برای همه زبان ها توصیه میشه.dreamweaver برای یادگیری html خوبه ولی بعد برای css برو سراغ Aptana Studio که هم رایگانه هم خیلی امکانات بهتری برای css دارهو یکی از CSS Framework ها رو هم حتما یاد بگیر و از اون به بعد حتما با Framework کار کناین سایت ها رو برای یادگیری ببین :w3schools.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقدمات javascript رو که فهمیدی به نظر من زیاد لازم نیست عمیق یاد بگیری ... برو سراغ Jquery ...و بعد PHP رو که یاد گرفتی همه چیز رو از اول نویس. نوشتن پلاگین برای Joomla یا Wordpress رو یاد بگیر و سایت ها رو بر اساس اونا بساز. مخصوصا با Joomla هر جور سایتی که فکرشو بکنی میشه ساختبرای هر کدوم از توصیه ها دلیل دارم. خودت وارد ار بشی متوجه میشی ... اگه توضیحی چیزی خواستی حتما بپرس ... موفق باشید ... دنیای وب جای قشنگیه ولی زود قدیمی میشه. باید همیشه به روز باشی
    مـــــــــــــرسی دوست عزیزحتما از صحبتات استفاده میکنم....تازه شروع کردم با dreamweaver واسه زبان html ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •