يه كمكي كنين ممنون مي شم.
يه كمكي كنين ممنون مي شم.
اينجا از نظر خودشون تعمير تخصصي موبايل رو آموزش مي دن. اما تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم ورشته ي من هم الكترونيك است در اين مورد آمورشگاه ها نقش تعميري ندارند بلكه تا 90 درصد نقش تعويضي دارند. زيرا اكثر قطعات موبايل تعويضي است و نيازي به تعمير ندارد چون ارزشش را هم ندارد. و در اين كلاس معمولا نقشه خواني گوشي هاي موبايل را بيشتر آموزش مي دهند زيرا با داشتن اطلاعات كافي درباره ي نقشه ي موبايل ها كه اكثرا هم به يك سيستم و به يك قانون و قاعده است مي توان اين كار را انجام داد و لي بعضي گوشي ها با داشتن يه سري امكانات مسلما يه سري قطعات هم بيشتر دارند كه در كل باز هم تاثير زيادي در نقشه خواني ندارد و قاعده كار تمام گوشي ها تقريبا به يك حالت است. و در آخر هم كار با برنامه هاي جانبي و خدمات ويژه موبايل ها كلاس به پايان ميرسد كلاسي كه دوره اش در بيشتر موارد به 1 ماه هم شايد نرسد و نهايتا تا 2 ماه مي كشد. چون چيز خاصي در اين مورد موبايل نيست كه وقت بر باشد.
و در ضمن هيج نيازي هم نيست كه شما از الكترونيك سر رشته داشته باشيد و از هر قشر و هر كاري كه باشيد مي توانيد يه تابلوي تعمير تخصصي تلفن همراه را در بالاي سر در مغازه تان بگذاريد. و واقعا هم يه تعمير كار تخصصي بشيد اگر بخواهيد. نه تعمير كار در مردم بمال.
كاملا تاييد ميشه. در واقع نام اصلي اين آموزشگاهها اينه: آموزش تخصصي تعويض كاري قطعات موبايل.نوشته شده توسط سيد امير
از اطلا عات شما متشكرم پس اگر كتابي در اين موضوع است يا اين تقشه هاي موبايل وجود دارد معرفي كنيد يا اگر ممكن است و مي توانيد به صورت pdf قرار دهيد.
با تشكر
بدم نيس يه آموزشگاه تعويضات موبايل به صورت آن لاين ...
يعني هيچ كسي اين جا وجود نداره كه رفته باشه آموزش گاه موبايل(تغيير قطعات)
خب من يه مدتي سرم شلوغ بود و نبودم. اما ان شاالله مي خوام كه يه كارايي بكنم. مي تونيد منتظر باشيد. من خودم به اين آموزشگاه ها نرفتم اما فكر كنم كه بتونم يه آموزشگاه مجازي راه بندازم. فعلا. باي
منم میتونم کمکت کنم امیر جان
من یه عالمه آموزش در مورد تعمیر یه عالمه تلفن دارم (به صورت pdf یا html) اگه خواستی بگو شاید بتونم کمت کنم
مبحث اولیه اش الکترونیک و شناخت قطعات هستش.ینی اگه کسی با علم الکترونیک اشنا باشه اونجا راحته
بعد تعویض قطعات.
سپس وارد مبحث سخت افزار و عیب یابی میشن و ایراد های گوشی ها رو میگیرن
مهم ترین و سخت ترین عامل تعمیر هم نقشه خونی هستش که به راحتی بتونید ایراد گوشی رو پیدا کنید.
اخرین بخش هم نرم افزار و فلش دادن هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)