تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: يك نفر ميگه داخل اين آموزشگاه هاي موبايل چي مي گن.

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض يك نفر ميگه داخل اين آموزشگاه هاي موبايل چي مي گن.

يه كمكي كنين ممنون مي شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سيد امير's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اينجا از نظر خودشون تعمير تخصصي موبايل رو آموزش مي دن. اما تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم ورشته ي من هم الكترونيك است در اين مورد آمورشگاه ها نقش تعميري ندارند بلكه تا 90 درصد نقش تعويضي دارند. زيرا اكثر قطعات موبايل تعويضي است و نيازي به تعمير ندارد چون ارزشش را هم ندارد. و در اين كلاس معمولا نقشه خواني گوشي هاي موبايل را بيشتر آموزش مي دهند زيرا با داشتن اطلاعات كافي درباره ي نقشه ي موبايل ها كه اكثرا هم به يك سيستم و به يك قانون و قاعده است مي توان اين كار را انجام داد و لي بعضي گوشي ها با داشتن يه سري امكانات مسلما يه سري قطعات هم بيشتر دارند كه در كل باز هم تاثير زيادي در نقشه خواني ندارد و قاعده كار تمام گوشي ها تقريبا به يك حالت است. و در آخر هم كار با برنامه هاي جانبي و خدمات ويژه موبايل ها كلاس به پايان ميرسد كلاسي كه دوره اش در بيشتر موارد به 1 ماه هم شايد نرسد و نهايتا تا 2 ماه مي كشد. چون چيز خاصي در اين مورد موبايل نيست كه وقت بر باشد.

3. این کاربر از سيد امير بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

و در ضمن هيج نيازي هم نيست كه شما از الكترونيك سر رشته داشته باشيد و از هر قشر و هر كاري كه باشيد مي توانيد يه تابلوي تعمير تخصصي تلفن همراه را در بالاي سر در مغازه تان بگذاريد. و واقعا هم يه تعمير كار تخصصي بشيد اگر بخواهيد. نه تعمير كار در مردم بمال.

5. این کاربر از سيد امير بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط سيد امير
    اينجا از نظر خودشون تعمير تخصصي موبايل رو آموزش مي دن. اما تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم ورشته ي من هم الكترونيك است در اين مورد آمورشگاه ها نقش تعميري ندارند بلكه تا 90 درصد نقش تعويضي دارند. زيرا اكثر قطعات موبايل تعويضي است و نيازي به تعمير ندارد چون ارزشش را هم ندارد. و در اين كلاس معمولا نقشه خواني گوشي هاي موبايل را بيشتر آموزش مي دهند زيرا با داشتن اطلاعات كافي درباره ي نقشه ي موبايل ها كه اكثرا هم به يك سيستم و به يك قانون و قاعده است مي توان اين كار را انجام داد و لي بعضي گوشي ها با داشتن يه سري امكانات مسلما يه سري قطعات هم بيشتر دارند كه در كل باز هم تاثير زيادي در نقشه خواني ندارد و قاعده كار تمام گوشي ها تقريبا به يك حالت است. و در آخر هم كار با برنامه هاي جانبي و خدمات ويژه موبايل ها كلاس به پايان ميرسد كلاسي كه دوره اش در بيشتر موارد به 1 ماه هم شايد نرسد و نهايتا تا 2 ماه مي كشد. چون چيز خاصي در اين مورد موبايل نيست كه وقت بر باشد.
    كاملا تاييد ميشه. در واقع نام اصلي اين آموزشگاهها اينه: آموزش تخصصي تعويض كاري قطعات موبايل.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

از اطلا عات شما متشكرم پس اگر كتابي در اين موضوع است يا اين تقشه هاي موبايل وجود دارد معرفي كنيد يا اگر ممكن است و مي توانيد به صورت pdf قرار دهيد.

با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بدم نيس يه آموزشگاه تعويضات موبايل به صورت آن لاين ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

يعني هيچ كسي اين جا وجود نداره كه رفته باشه آموزش گاه موبايل(تغيير قطعات)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب من يه مدتي سرم شلوغ بود و نبودم. اما ان شاالله مي خوام كه يه كارايي بكنم. مي تونيد منتظر باشيد. من خودم به اين آموزشگاه ها نرفتم اما فكر كنم كه بتونم يه آموزشگاه مجازي راه بندازم. فعلا. باي

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم میتونم کمکت کنم امیر جان
    من یه عالمه آموزش در مورد تعمیر یه عالمه تلفن دارم (به صورت pdf یا html) اگه خواستی بگو شاید بتونم کمت کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مبحث اولیه اش الکترونیک و شناخت قطعات هستش.ینی اگه کسی با علم الکترونیک اشنا باشه اونجا راحته
    بعد تعویض قطعات.
    سپس وارد مبحث سخت افزار و عیب یابی میشن و ایراد های گوشی ها رو میگیرن
    مهم ترین و سخت ترین عامل تعمیر هم نقشه خونی هستش که به راحتی بتونید ایراد گوشی رو پیدا کنید.
    اخرین بخش هم نرم افزار و فلش دادن هستش

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •