تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: خرید تلوزیون تا سقف حدود 3 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11 خرید تلوزیون تا سقف حدود 3 تومن

سلام دوستان.تا سقف حدودا 3 مبلیون چه تلوزیون 40-42 اینچی پیشنهاد میکنید.
    فقط و فقط کیفیت و سرعت تصویر و عمرش برام مهمه
    قابلیت های 3بعدی و اینترنت و این چیزها مهم نیست برام.قبلا سری d6940 سامسونگ خوب بود که دیگه نیست و جدیدا هم که میگن کیفیتشون افت کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اونقدر تلویزیون های مختلف تاپیک های فروم ها رو خوندم دارم یواش یواش دیوونه میشم! من هم دقیقا یه تلویزیونی می خوام که کیفیت تصویر عالی داشته باشه. تو تصویر های سریع عملکرد خبی داشته باشه. نشت نوری نداشته باشه و ... فرمتهای ویدیویی رو با زیر نویس فارسی ساپورت کنه و WiFi هم داشته باشه (یا داخلی یا از طریق دانگل) سه بعدی بودنش اصلا مهم نیست. LED , LCD , Plasma بودنش مهم نیست. فقط بتونم فایلها رو از طریق WiFi از لپ تاپ بفرستم. بیشتر رو سامسونگ مد نظرم هم هست. بودجه هم 3 تومن تا 3.5

حداقل سایز هم 46 میخوام باشه.
    Last edited by pseo; 07-06-2013 at 20:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کسی نبود جوابی به ما بده؟! امروز زنگ زدم چند جا ES6950 قیممت بپرسم گفتن دیگه نمیاد و فقط ES6980 هست که نمی صرفه اون همه پولو به 6980 بدم. نظرتون چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مدل 8300X شارپ به نظرتون در مقایسه با ES6980 چقدر برتری داره؟ میشه روش WiFi با دانگل نصب کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کسی نبود جوابی به ما بده؟! امروز زنگ زدم چند جا ES6950 قیممت بپرسم گفتن دیگه نمیاد و فقط ES6980 هست که نمی صرفه اون همه پولو به 6980 بدم. نظرتون چیه؟

6950 هم میشه پیدا کرد اما کمه 6980 رو هم الان می تونید تقریبا 4.100.000 پیدا کنید . مدل شارپی هم که گفتید خوبه اما وای فای داخلی نداره و فکر هم نکنم براش دانگلی بشه راحت پیدا کرد .
    امروز یکی از مشتری های فروشگاه می گفت اگر بتونه 7770 46 اینچ خودش رو بفروشه می خواد یه 55 اینچ همین مدل رو بخره چون 46 برای خونش کوچیک تی وی رو از خود ما خریده تقریبا 4 ماه پیش شاید اگر دست دوم بودن خیلی براتون مهم نباشه این هم با 4 تومان پول انتخاب خوبی باشه اگبندش الان تقریبا 5.100.000

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حواسم رفت به یه پست دیگه فکر کردم بحث 46 اینچه

الان اگر بخواهید می تونید 40 اینچ 6950 رو به قیمت 2.600.000 تهیه کنید و پیدا هم میشه نمی دونم چرا نتوستید پیدا کنید اگر تهران هستید بگید تا بگم از کجا میشه تهیه کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان.تا سقف حدودا 3 مبلیون چه تلوزیون 40-42 اینچی پیشنهاد میکنید.
    فقط و فقط کیفیت و سرعت تصویر و عمرش برام مهمه
    قابلیت های 3بعدی و اینترنت و این چیزها مهم نیست برام.قبلا سری d6940 سامسونگ خوب بود که دیگه نیست و جدیدا هم که میگن کیفیتشون افت کرده
    یکی جواب منم بده

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تا سقف 3 تومان اگر دیسپلی می تونی بخری یه مدل E30 پاناسونیک هست 42 اینچ حدود 2.800.000 کیفیت تصویرش عالی اگر خواستی پیغام بده بگم از کجا

اما اگر اکبند می خواهی تا 3 تومان من بودم 6950 سامسومگ که به دوستمون هم گفتم می خریدم با بقیه پول یه گیرنده full hd می خریدم منظورم ست آپ باکس نیست ها از اونهاست که اسمش رو نباید برد. چون به هر حال تی وی شما هر چی هم خوب باشه باز باید سورس تصویری که بهش می دید هم خوب باشه تا کیفیت خوبی بیرون بده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تا سقف 3 تومان اگر دیسپلی می تونی بخری یه مدل E30 پاناسونیک هست 42 اینچ حدود 2.800.000 کیفیت تصویرش عالی اگر خواستی پیغام بده بگم از کجا

اما اگر اکبند می خواهی تا 3 تومان من بودم 6950 سامسومگ که به دوستمون هم گفتم می خریدم با بقیه پول یه گیرنده full hd می خریدم منظورم ست آپ باکس نیست ها از اونهاست که اسمش رو نباید برد. چون به هر حال تی وی شما هر چی هم خوب باشه باز باید سورس تصویری که بهش می دید هم خوب باشه تا کیفیت خوبی بیرون بده .
    مدل es 7770 چطوره؟
    واینکه چه فرقی بین 6950 و 6960 و 6980 و 7770 از نظر کیفیت و سرعت تصویر هست؟ کیفیت 6950 شنیدم از اون 3تا کمتره
    امکانات جانبیشون مهم نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

طبیعات 7770 از همهشون بهتره ولی در بهترین حالت می تونید 3.550.000 پیدا کنید که از مبلغ مورد نظر شما بالاتر .

بین 3 تای اول تفاوت ها خیلی زیاد نیست و امکانات جانبی کاملا یکسانی دارند هر سه هم 100 هرتز هستند

اما 7770 امکانات جانبی بیشتری داره از قبیل کنترل بل حرکت دست و صدا و این که 200 هرتز و پنل براق داره قبلی ها همه پنل مات دارند.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •