تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: پریدن ویندوز 2 بار در طول 2 روز - سریع کمک کنید تا باز نپیرده ویندوزم ! -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض پریدن ویندوز 2 بار در طول 2 روز - سریع کمک کنید تا باز نپیرده ویندوزم ! -

با سلام
    چند روزه یک هارد 2 ترای سیگست مدل ST2000DM001 به سیستمم اضافه کردم و چند روز پیش که انداختم رو سیستمم روش ویندوز 8 نصب کردم
    یه درایو 50 گیگی برای درایو ویندوز گذاشتم و 2 درایو 900 گیگی هم پارتیشن بندی کردم برای اطلاعات خودم با ویندوز 8 ( 1 درایو هم که خودش میسازه ویندوز 8 واسه سیستم ریستور)
    یهو بعد 1 روز صبح اومدم ویندوز دیدم هر کار میکنم بالا نمیاد و رو صفحه بوت ارور NTLDR is missing همش میومد ! هر کار کردم نشد بالا بیاد دوباره ویندوز نصب کردم ولی موقع نصب مجدد ویندوز متوجه شدم که پارتیشن بندیم از بین رفته و مجدد پارتیشن بندی کردم
    امروز چند بار خاموش روشن کردم مشکل نداشت یه ساعت پیش اومدم روشن کنم دیدم باز پریده ویندوز و همچنین پارتیشن بندی باز نشستم مثل دفعه قبل پارتیشن بندی و ویندوز نصب کردم و اومدم این تاپیکو زدم ! الان دوباره میترسم باز بپره و اون اروز بزنه باز به دردسر نیافتم !
    نکات :
    1 - از وقتی که این هاردو انداختم و ویندوز روش نصب کردم مشکلی در شناسایی نداره و سریع تو صفحه بوت اول بعنوان هارد مستر شناسایی میشه ولی بار اول بالا نمیاد و باید ریست میزدم که بار دوم بالا میمومد ( با اینکه دقیق چک میکردم هم تو ستاپ هم صفحه بوت دقیق این هارد مستر شناخته میشد و همچنین هارد دیگم اسلیو
    2- ویندوز هشت 64 بیتی نصب کرده بودم بار اول این 2 بار اخر هم نسخه 32 بیتی که گفتم شاید ویندوزه خراب بوده که به نظر نمیاد این مشکل از جانب ویندوز باشه
    3- با توجه به مشکل بار اول بالا نیومدن و همچنین پریدن پارتیشن بندی به نظر مشکل از هارد باشه
    4 - هیچ اطلاعاتی هم کپی نشده بود رو درایوهای 900 گیگابایتیم دلیل پریدن پارتیشن بندی نداشتن اطلاعات روش نیست؟
    خواهشاً سریع جواب بدن دوستان مشکل کجاست تا خاموش نکردم ویندوزو باز مجبور نشم ویندوز نصب کنم !
    Last edited by farhad_shi; 05-06-2013 at 22:00.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه عددش رو میبینید داره زیاد میشه بهتره زودتر اقدام کنید تا fail نشه فعلا با نرم افزار hdd regenerator در مود scan and repair از طریق داس هارد رو اسکن کامل بکنید درست نشد هارد رو به یک مرکز تخصصی ببرید

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه عددش رو میبینید داره زیاد میشه بهتره زودتر اقدام کنید تا fail نشه فعلا با نرم افزار hdd regenerator در مود scan and repair از طریق داس هارد رو اسکن کامل بکنید درست نشد هارد رو به یک مرکز تخصصی ببرید
    از طریق همون برنامه ریپر کنم؟ از طریق داس چطوره؟ گارانتی داره اون مورد شامل گارانتی میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

از طریق همون برنامه ریپر کنم؟ از طریق داس چطوره؟ گارانتی داره اون مورد شامل گارانتی میشه؟
    باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید از تو داس اسکن کنید

گارانتی اگر با نرم افزارهای خودش تست کنه و ببینه مشکل است عوض میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید از تو داس اسکن کنید

گارانتی اگر با نرم افزارهای خودش تست کنه و ببینه مشکل است عوض میکنه
    فلش بوتیبل درست کردم و اسکن کردم - سه ساعت و بیست دقیقه طول کشید و هیچ بدسکتوری هم پیدا نکرد - حالا اون ارور مال چی هست مهمه زیاد؟ دلیل ویندوز پروندنام اون اروز بوده؟ این برنامه که درست نکرد باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فلش بوتیبل درست کردم و اسکن کردم - سه ساعت و بیست دقیقه طول کشید و هیچ بدسکتوری هم پیدا نکرد - حالا اون ارور مال چی هست مهمه زیاد؟ دلیل ویندوز پروندنام اون اروز بوده؟ این برنامه که درست نکرد باید چکار کنم؟
    اگه عددش زیاد بشه باید بفرستین گارانتی
    اون یعنی اینکه یک تعداد سکتور هست که نه قابل نوشتن هست و نه قابل خوندن و اگر بعد از یک مدت بهش توجه نشه و عددش زیاد بشه fail میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه عددش زیاد بشه باید بفرستین گارانتی
    اون یعنی اینکه یک تعداد سکتور هست که نه قابل نوشتن هست و نه قابل خوندن و اگر بعد از یک مدت بهش توجه نشه و عددش زیاد بشه fail میشه
    هینطوری هم خیلی به نظرم کند کرده برخی وقتا به زور بالا میاد ویندوزم - مثلا ویندوز 8 داره بالا میاد اون ستاره ها هست هارده تیک تیک میکنه با هر تیک یه ستاره میچرخه و جلو میره !
    گارانتی ویستا داره
    من شهرستانم باید چکار کنم و چطور بفرستم گارانتی؟

داره خودمونی میشه feshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مشکل شما برای من هم پیش اومده بود بعد از کلی کلنجار دیدم از زمانی که internet download manager رو نصب و کرک کردم اینجوری میشه و درضمن فکر کنم این نرم افزار با آنتی ویروس کاسپرسکی هم مشکل داشت به هر حال مشکل من اینجوری حل شد واین یه تجربه برای من بود حالا مشکل سیستم شما هم همینه یا نه بایستی بررسی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این مشکل شما برای من هم پیش اومده بود بعد از کلی کلنجار دیدم از زمانی که internet download manager رو نصب و کرک کردم اینجوری میشه و درضمن فکر کنم این نرم افزار با آنتی ویروس کاسپرسکی هم مشکل داشت به هر حال مشکل من اینجوری حل شد واین یه تجربه برای من بود حالا مشکل سیستم شما هم همینه یا نه بایستی بررسی کنید
    زیر هارده یه فن نصب کرده بودم که هواشو داشته باشم خیلی رو مخ بود صداش دیشب قطعش کردم دیدم سیستمم نصف این زمان دیروزی بالا میاد ×!! الان دیگه اصلاً صدا نداره × بسیارم سریع شد ! عجیبه ! فقط اون اروره هنوز هست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •