در اسمارت هاب سامسونگ تعداد زیادی برنامه نصب کردم (مثلا دیکشنری،ترافیک،حافظ و...) ولی نمیدونم چرا بعد از یه مدت خود به خود پاک میشنو مجبورم دوباره نصب کنم.واقعا آزار دهنده است.کسه دیگه ای این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟
مدل 40ES6980
![]()
در اسمارت هاب سامسونگ تعداد زیادی برنامه نصب کردم (مثلا دیکشنری،ترافیک،حافظ و...) ولی نمیدونم چرا بعد از یه مدت خود به خود پاک میشنو مجبورم دوباره نصب کنم.واقعا آزار دهنده است.کسه دیگه ای این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟
مدل 40ES6980
![]()
دوست عزیز
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره
Last edited by matinpour; 05-06-2013 at 19:05. دليل: روش بهتر
با تشکر از جواب منطقی شما.
به تازگی صدا و سیما روی خیلی از شبکه ها Guide گذاشته و این امکان رو به کاربر داده تا بتونه هر برنامه رو که خواست در هر ساعت شبانه روز به طور اتوماتیک ضبط کنه.جالبه زمان guide روی جی ام تی هستش(وقتی تایم رو خودکار تنظیم بشه)
بنابراین اگه بخوام پیشنهاد شما رو انجام بدم عملا امکانات گاید رو از دست میدم.
حالا اگه امکانی باشه زمان گاید رو 3.5 ساعت تغییر بدم(تایم تهران) خیلی خوب میشه.آیا این امکان هست؟
Last edited by ehsanbh; 05-06-2013 at 13:10.
دوست عزیز
چون شما از اینترنت تلویزیون تان استفاده می کنید و شما در ایران هستید تلویزیون شما با تاریخی که اینترنت شما در زمان مکان خود شما استفاده می کند پس لازم است که تلویزیون شما با تاریخ و زمان مکانی که از آن استفاده می کنید یکی با شد در غیر اینصورت هم خوانی پیدا نمی کند. و آن کاری را که کفتید امتحان کنید ببینید با آن تنظیمات می توانید همه چیز را باهم داشته باشید اگر نه برای هر آیتمی از زمان خودش استفاده کنید.
این یه ایراد بزرگ در نرم افزار تلویزیون هست.در واقع یه باگه.تنظیم ساعت تلویزیون خیلی ساده و ابتداییه،هیچ امکانی نذاشته که بتونم از منو ساعت، تهران را با +3.5 انتخاب کنم.![]()
Last edited by ehsanbh; 05-06-2013 at 13:40.
دوست عزیز
این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
مشگل نرم افزاری نیست راه دیگری دارد که تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره
Last edited by matinpour; 05-06-2013 at 19:07.
با تشکر در مدل ES6980 منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار رو تنظیم کردم.ولی در منوی ساعت ،منطقه زمانی وجود ندارد.
آیا راه حلی در منوهای مخفی وجود دارد؟![]()
دوست عزیز
این آیتم منطقه زمانی بسته به منطقه ممکن است موجود نباشد. و آن آیتم را که در عکس مشاهده می کنید که غیر فعال است در حالت دستی فعال می شود در منوی مخفی نگاه کنید ببینید که آیتم Region روی ED-DTV باشد از این مسیر
CONTROL----> SUB OPTION----->REGION---->ED-DTV
مسر رو چک کردم روی ED-DTV تنظیم شده است,
اینم اطلاعات کامل تلویزیون:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)