تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: حجمی شدن نت مخابرات به زودی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض حجمی شدن نت مخابرات به زودی

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: ارائه اینترنت حجمی در مخابرات/ با این شیوه هزینه‌های کاربر کاهش می‌یابد
    مهندس پوررنجبر مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از ارائه اینترنت با قیمت های مختلف بر اساس حجم آن ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران مهندس پوررنجبر با اعلام این خبر گفت: از این پس برای تعرفه‌های اینترنت براساس مصوبه‌ای که سازمان تنظیم مقررات ابلاغ کرده برای سرعت‌های مختلف براساس حجم آن‌ها قیمت‌های مختلفی اعمال خواهد شد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر تمام تعرفه‌ها برای اجرا به استان‌های مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح اظهار کرد:‌ این طرح در حال اجراست و باعث می‌شود هزینه‌ها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار می‌دهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.

پوررنجبر ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکرده‌اند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفه‌های اندک آبونمان را بپردازند.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این سوال که اگر فردی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات می‌گیرد برای مدتی از اینترنت استفاده نکند، هزینه استفاده از آن چگونه خواهد بود ، گفت: اگر قرارداد کاربر به صورت حجمی باشد و ثابت نباشد در صورت استفاده نکردن از اینترنت تنها مبلغ مربوط به آبونمان را پرداخت خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که تاکنون تمام قراردادها به شکل ثابت بوده و مشترکی به صورت حجمی قرارداد نبسته است توضیح داد: کاربران می توانند با مراجعه به دفاتری که ثبت نام اینترنت خود را در آن‌ها انجام داده‌اند نسبت به دریافت اینترنت حجمی اقدام کنند و سرویس خود را تغییر دهند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب بهس لامتی تو روحشون این ی روش دیگه واسه دزدی........همش میخان از کاربران پول بکنن!

4. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

جالب اینجاست که گفته شده هزینه مشترک پایین میاد اگه بگن گرون میشه خوب مشترک میپره دیگه مجبور هستن اینو بگن.
    حداقل اینجاش خوبه که میتونیم سرویسمون رو رزرو کنیم

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این بحث همون بحث تکراری بهمن ماه هست.من همون موقع هم گفتم اون طرح اجرا نمیشه دیدم که اجرا هم نشد.
    ضمن این که قرار نیست سرویسهای نامحدود جمع بشه.بلکه سرویسهای حجمی در کنار نامحدود ارائه میشه حالا مشترک خواست هر کدومش رو انتخاب میکنه.تازه اگه اگه اگه طرح جدید اجرا بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب این طرح جدیدمخابرات خراسان بنظر من الان همینه.
    شش ماهه15 تومن و یکساله 25 تومن ابونمان داره. سرعتش 2 مگه و طبق تعرفه باید حجم بخری.
    شبانه هم رایگانه.

8. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخابرات خیلی به پیسی خورده .جدیدا تعرفه های تلفن ثابت و همراه رو افزایش داده.این مساله برای تلفن ثابت مشهودتره.خوب دلیلشم کاملا معلومه چون انحصارش در دست خودشه،ولی خدارا شکر تو بحث همراه چند تا رقیب داره.
    در هر صورت خدا به خیر کنه.

10. این کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خوب این طرح جدیدمخابرات خراسان بنظر من الان همینه.
    شش ماهه15 تومن و یکساله 25 تومن ابونمان داره. سرعتش 2 مگه و طبق تعرفه باید حجم بخری.
    شبانه هم رایگانه.
    پس میشه ماهانه 2500 آبونمان شبانه هم که رایگان داره خوبه.حالا این گرون برای مشترک هست که هر گیگ 4000تومن بخره
    از یه طرف خوبه از طرفی دیگه بد.

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پس میشه ماهانه 2500 آبونمان شبانه هم که رایگان داره خوبه.حالا این گرون برای مشترک هست که هر گیگ 4000تومن بخره
    از یه طرف خوبه از طرفی دیگه بد.
    بنظر من بد نیست. اگر مشترکی مطمئنه که بالای 10 یا 20 گیگ استفاده میکنه همون اول ماه میتون حجم بیشتر و ارزونتری بگیره.
    مشترک کم مصرف هم تکلیفش با خودش روشنه .
    میشه گفت زیاد گرونی در کار نبوده مثلا الان این سرویس با 2 مگ سرعت با سه گیگ حجم ماهانه و شبانه رایگان حدود ماهی 15 تومن میشه که بد نیست. البته نقطه عطفش همون شبانه رایگانشه . و البته همین که هزینه راه اندازی نداری. و از طرفی کلی پول برای 6 ماه از قبل ندادی که نه راه پس داشته باشه نه پیش.
    در کل یه تغییراتی داره صورت میگیره. مثلا همین های وب که سرعت 8 مگ با 3 گیگ ترافیک میده 15 تومن.

14. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من الان از مخابرات مازندران سرویس 128 نامحدود 13000تومن با سرعت خیلی بالا الان که اوضاع بهم ریخته هست 250تا میده ولی قبل این موضوع 480 میگرفتم
    برای اونایی که نامحدود داشتن مثل من یه خورده سخته چون حجم سریع میپره

16. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من الان از مخابرات مازندران سرویس 128 نامحدود 13000تومن با سرعت خیلی بالا الان که اوضاع بهم ریخته هست 250تا میده ولی قبل این موضوع 480 میگرفتم
    برای اونایی که نامحدود داشتن مثل من یه خورده سخته چون حجم سریع میپره
    این سرعتی که مخابرات تو استان شما میده یه اتفاقه یه شانسه و مشخصا پایدار نیست. شاید یه علتش هم جذب مشتری و ناک اوت کردن حریفانش باشه مثل خراسان که اول طرح بعثت براحتی تا 350 تا دانلود میداد شبانه ولی با جذب مشتری زیاد الان در بهترین حالات شاید 110 تا بده.

18. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •