سلام ساده یه لپ تاپ می خوام بگیرم تا سقف 5 تومان
چشمم این مدل سونی رو گرفته Sony Vaio E14A27CXH
نظرتون راجع بهش چیه؟
از برندهای دیگه چی پیشنهاد می دید
با سپاس
سلام ساده یه لپ تاپ می خوام بگیرم تا سقف 5 تومان
چشمم این مدل سونی رو گرفته Sony Vaio E14A27CXH
نظرتون راجع بهش چیه؟
از برندهای دیگه چی پیشنهاد می دید
با سپاس
درسته سونی عالیه خودم شخصا عاشق سونی هستم اما خب گرونه .شما میتونی بودجه کمتر asus n56vz رو خریداری کنید
سونی جزء صفحه خوب چیز خاصی نداره نه به لحاظ کیفیت و امکانات سرتره نه کانفیگ و مشخصات سخت افزای ...
با این بودجه از برندهای دیگه می تونید بهترین مدل با بالاترین کانفیگ رو بخرید !
واقعا اصلا ارزش خزید نداره !
قطعا اینطور نیست دوست من....
سونی کیفیتش بالاست...مطمعن باش تفاوت های نهان زیادی هست در دل این برند....البته نه توی این سری e که دوستمون انتخاب کردن اما هست...
کیفیتش از برندهای دیگه اصلا بالاتر نیست مگر تو یه سری خاص مثل Z که خیلی گرونه و دیگه خیلی مدل منحصربفردی تلقی میشه ولی تو سری های دیگه واقعا فرقی نداره حتی پایین ترم هست !
جزء صفحه امتیاز دیگه ای نداره .
از لحاظ کانفیگ کردن کمپانی که کاملا ضعیف هست ( منظورمدل دوستمون نیست ) اون موقع که برندهایی مثل اچ پی و اسوس با سری 6000 AMD و 600 nVidia کانفیگ میکردن گرافیک رو سونی تو مدل های 3 میلیون تومنی گرافیک 540 داشت !
از لحاظ اسپیکر ( جلوی اسپیکر اسوس و Betas اچ پی ) و دیزاین هم که واقعا چیزخاصی نیست و همون طور که گفتم برتری نداره !
ضمنا خیلی از قابلیت های برندهای دیگه رو تازه داره استفاده می کنه مثل Hard drive guard که محافط هارد هست زمانی که از ارتفاع بیوفته ( از رو اول اچ پی اینو داشت ) .
اگر شما تفاوت واقعا قابل ملاحظه ای میدونید بگید !
Last edited by Persian-swag; 05-06-2013 at 10:33.
بازم یک طرفه و عجولانه دارید قضاوت میکنید....
اگر اینطور بود که شما میگید هیچ کس توی دنیا سونی نمیخرید!!!! و سالها پیش این شرکت ورشکست میشد..همین که الان مشتریای خودشو داره یعنی شما دارید اشتباه میکنید...
شاید جاش اینحا نباشه..اما در کیفیت بیشتر سری های سونی شک نکنید...
از قدیم سری f , fw ,z الانم سری t و یه سری دیگه و بعضی مدل های خاص e کیفیت منتاژ بالایی دارند...
سری f که منم سالها پیش داشتم ساخت آمریکا بود و با بالاترین کیفیت....در مورد این قضیه شک نکنید...از چند تا صاحب تجربه سوال کنید به همین نتیجه میرسید...اما در باب دلار فعلی خرید سری e اونم با 5 میلیون برای دوستمون اشتباست....
اما دلیل بر بد بودن سونی نیست...
بنز هم نسبت به هم قیمت های خودش توی خودرو امکانات کمتری داره اما چون کیفیتش بالاتره فروش داره...
ببین سونی تو مدل های Mid Range اصلا خوب عمل نمی کنه مثلا همین مدلی که دوستمون گذاشته چقدر به لحاظ کانفیگ و به خصوص گرافیک بد هست ! اصلا هماهنگ نیست و قیمت بیسار بالایی هم داره !
اما همین برند تو سری Z که قرار متوقف بشه چقد عالی عمل کرده و حتی اولترابوک های جدیدش تو نمایشگاه Computrx تایوان کولاک کرده !
به دلیل اینکه کامپیوتر ساز نیست و روی این حوزه تمرکز خاصی نداره طبیعتا تو مدل های میانه ضعیفه ! اما قدرت کارش رو تو مدل های High نشون داده !
نیازی هم نیست شما تو کیفیت متذکر بشید به من چرا که من خودم قبلا وایو داشتم میدونم چجوری هست اما خوب کسی که می خواد واقعا برای کانفیگ هزینه کنه نباید سونی بخره !
هرچیزی رو من شخصا ترجیح میدم از برند تخصصی بخرم نه هربرندی که تو یه گوشه از کمپانیش داره اونو تولید می کنه !
گوشی = اپل و اچ تی سی
لپ تاپ = اچ پی و اسوس
تلویزیون = سامسونگ و سونی
و .......
البته در باب راهنمایی دوستمون باید بگم که با وضعیت فعلی (دلار و گرانی ) حتی با وجود اینکه کارم طراحی هست و نیاز به وضوح تصویر بالا دارم توی کارم اما ترجیح دادم از asus بگیرم...
بازم میگم الان 5 میلیون واسه سری e سونی منطقی نیست...
مدل n56vz از asus و یا dv7000 از hp انتخاب های بهتری هستن....اگرم سایز 14 مدنظرتونه مدل های مناسب تری هستند برای خرید..
موفق باشید
[/QUOTE]هرچیزی رو من شخصا ترجیح میدم از برند تخصصی بخرم نه هربرندی که تو یه گوشه از کمپانیش داره اونو تولید می کنه !
گوشی = اپل و اچ تی سی
لپ تاپ = اچ پی و اسوس
تلویزیون = سامسونگ و سونی
و .......[/QUOTE]
میشه بگید سامسونگ از کی تا حالا تخصصی تلویزیون تولید میکنه ؟؟؟ پس این همه یخچالو چرخ گوشتو آبمیوه گیری چیه ؟؟؟؟
اما با همه اینا خودتونم قبول دارید که توی بسیاری زمینه ها پیشرفت کرده و از خیلی پیشکسوتا زده جلو...پس!!! از روی قدمت و ..نمیشه 100 درصد نتیجه گرفت...بعدشم 80 درصد قطعات لپ تاپ ها که مال خوده شرک ها نیست...هاردش مال یه جاس ...پنل ال سی دیش مال یه جان مینش از یه جا!!!!
70 80 درصد سنسورای دوربینای حرفه ای نیکون رو هم سونی میزنه...اما دوربینای نیکون کجا و مال سونی کجا....
(((بحث داره میره تو حاشیه....گفتنی ها گفته شد...نه من میتونم شما رو توجیه کنم نه شما من رو ..)))
ببین تخصصی یعنی این که تو لوازم خانگی و سیستم های صوتی و تصویری برنده یعنی تمرکز داره !
به این معنی نیست باید حتما فقط تلویزیون بزنه تا بشه تخصصی !
اگر من گفتم سونی تخصصش لپ تاپ نیست به خاطر اینه که تو این موضوع تمرکز بالا نداره مثل سامسونگ واسه همینه تو خیلی از حوزه ها رقابت رو واگذار کرده به سامسونگ !
من خودم از سامسونگ خوشم نمیاد ولی کاملا مشخصه تو هرحوزه ای داره مثل یک کمپانی جدا و تخصصی عمل می کنه و مجموعه سامسونگ رو شبه کمپانی های تخصصی تشکیل میدن !
یعنی تمرکز بالا تو هر قسمت به منظور به دست گیری کل بازار و یا سهم بالا از اون !
منظورم اینه نه اونی که شما تصور کردی !
همین سونی لنز آیفون 5 رو هم زده و صفحه ساز فوق العاده ای هم هست اما برو صفحه xperia z رو نگاه کن ببین چقدر بی کیفیته در مقابل مثلا s4 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)