تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: LED وطنی یا خیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض LED وطنی یا خیر؟

دوستان کسی هست که از کیفیت LED های ساخت اسنوا اطلاع داشته باشه یا خرید کرده باشه و در حال استفاده باشه؟
    میخواستم بدونم از لحاظ وضوح تصویر چقدر با برند هایی نظیر سامسونگ و ال جی تفاوت دارد
    به طور کلی ارزش خرید دارد؟ کیفیتش خوب است؟
    خدمات پس از فروش چطور
    بنده یک مدل 42 اینچ آن را دیدم با قیمتی حدود 2.2 میلیون
    خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بدهید
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منم 6-5 ماه پیش حال الان تورو داشتم ولی چون بودجم کم بود نمیتونستم سراغ هر برندی برم . از طرفی برام کیفیت تصویر مهم بود . چند نفر توی همین فرومها راهنماییم کردن . منم رفتم تلویزیونهای ایکس ویژنو از نزدیک دیدم . خوشم اومد . کیفیت تصویرشون خوب بود . بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای ایرانی بگیری همین ایکس ویژنها رو بگیر چون هم از نظر گارانتی و خدمات پس از فروشش خیالت راحته هم مشخصات خوبی دارن .

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان کسی هست که از کیفیت LED های ساخت اسنوا اطلاع داشته باشه یا خرید کرده باشه و در حال استفاده باشه؟
    میخواستم بدونم از لحاظ وضوح تصویر چقدر با برند هایی نظیر سامسونگ و ال جی تفاوت دارد
    خدمات پس از فروش چطور
    با تشکر
    کلا محصولات اسنوا کیفیت بالایی دارن . تلویزیونهای اسنوا هم از این موضوع مستثنی نیستند.
    در ضمن دارای پنل ضدضربه هستند و علت قیمت بالاشون نسبت به سایر برندهای داخلی اینه کاملا مونتاژ هستند.
    من خودم هم از ال سی دی وطنی استفاده می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خدمات پس از فروش چطور
    با تشکر
    به نظر من هم ایکس ویژن بهتره
    هم تنوع مدل داره هم کیفیتش بهتره
    اینم مدل های مختلف مشخصات و عکساش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من 1ماه پيش اسنوا 37 اينچ گرفتم كيفيتش به نظر من كه مقايسه كرديم رنگ ها شفافيت بهتري داشتن از سامسونگ پشتيبانيش هم خوبه

6. این کاربر از mojtabaeshg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام من 1ماه پيش اسنوا 37 اينچ گرفتم كيفيتش به نظر من كه مقايسه كرديم رنگ ها شفافيت بهتري داشتن از سامسونگ پشتيبانيش هم خوبه
    برندهای ایرانی کیفیت بالاتری نسبت به برندهای خارجی دارن بخصوص در تصاویر اس دی. 37 ال سی دی گرفتید یا ال ای دی ؟ چند گرفتید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اسنوا رو ندیدم اما ایکس ویژن نمی دونم دوستانی که می گین خوبه با چی مقایسه اش کردن و می گویند خوبه و ایا یک فیلم رو از روی فلش توی این تی وی دیدند و با تی وی های تقریبا هم قیمت دیگه مقایسه کردن یا نه از نظر من که فاجعه اند اگر دقت کنید توی تمام نمایندگی ها هم تصویر پخش شده برای دمو کارتون هستش نه فیلم به هر حال نمی گم نخرید اما توصیه می کنم حتما یه تیکه فیلم فیلم ها نه کارتون MKV روی فلش بریزید و توی انواع و اقسام فروشگاه های زنجیره ای یا بزرگ که همه برند ها رو دارند اون فیلم رو تست کنید اگر خوشتون امد بعد بخرید. در ضمن به هیچ عنوان ملاک رو LED های مثلا MM9 ( اگر درست یادم باشه ) یا ال سی دی های قدیمی این برند قرار ندید انها نسبت به قیمتشون واقعا خوب بودند من دارم از مدل های مثل KD20 ,30 , 40 حرف می زنم نه مدل های قدیمی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خدمات پس از فروش چطور
    با تشکر
    خوب اگه اسنوا میخوای بگیری ایکس ویژن بگیر
    کیفیتش تست شده است
    خدایی هم خوبه کیفیتاش
    نمی دونم باز به نظرم برو تو غازه ها مقایسه کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مدل های KD30 , KD20 که تو لینک زیر هست بهترین مدلاشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

یـــــــــــــــــــــا خیــــــــــــر

با توجه به هزینه و بررسی تو سطح بازار می تونید انتخاب های بهتری داشته باشید

مسلما هر وسیله ای برای خرید باید دارای چند فاکتور از لحاظ کیفی و قیمت باشه

نگاه سلیقه ای و حرف های بدون پشتوانه از لحاظ علمی فاقد اعتبار می باشد

اینکه رنگ تلویزیون به نظر خوبه ، نمیتونه ملاک دقیقی باشه

من چند ماه پیش که برای دوستی دنبال تی وی بودم ، سراغ برند ایکس ویژن که سابقه مثلا بیشتری تو تولید داره رفتم

و مشاهده کردم که علیرغم اینکه تولید داخله در مقایسه با محصولات وارداتی یا برندهای مونتاژی داخله قیمت بالتر ، کیفیت پایین تر و خدمات کمتر و نامناسبتری رو ارائه میدن

از دیگر برند های دیگه میشه به صنام اشاره کرد که من قبلا هم عرض کردم در مورد محصولاتش

تصور کنید ال ای دی های این شرکت حجمی و سایزی در حد ال سی دی های سری 4 سام داره بدون هیچ امکانات هوشمند و.... هزینه یه اسمارت تی وی های کره ای و خدمات نامناسب و مدت گارانتیشم فکر کنم 1 ساله که نسبت به محصولات کره ای 6 ماه کمتره

دوستانی که حضور دارند در این تاپیک خودشونم به این نکات اذعان دارند اما ....

خلاصه من حدود 6 ماه پیش فکر میکنم ، با بررسی در سطح بازار یک ال ای دی سری 6 سام مدل 6920 سایز 46 برای دوستم به قیمت 2.5 میلیون خریداری کردم و تا جایی که خاطرم هست با توجه به 100 هرتز بودن پنل و سایر مزیت ها من اگه با این هزینه شاید به زور یه ایکس ویژه یا سایر برند های مثلا تولید کننده میتونسم تهیه کنم ( اگه خاطرم باشه پنل ها 50 هرتز ایکس ویژن خیلی بالاتر از این حرفا بود)

البته الان 6920 فک کنم تو بازار نیست ، اما بازم اگه دقیق بررسی کنی و هزینه و انتظاراتتو تو قسمت مشاوره برای خرید مطرح کنی ، دوستان متخصص مشاوره و راهنمایی های مفیدی میتونند بهت بدند

همیشه در خرید بدون توجه به برند در چارچوب هزینه و نیازتون بهترین گزینه رو انتخاب کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •