مثل اینکه امریکا تحریم سخت افزار علیه ایران رو لغو کرده. به نظرتون تاثیری رو قیمت آینده ی قطعات داره؟
مثل اینکه امریکا تحریم سخت افزار علیه ایران رو لغو کرده. به نظرتون تاثیری رو قیمت آینده ی قطعات داره؟
به نظر من پیش بینی خاصی نمیشه کرد. ولی در کل فکر میکنم تاثیرش خیلی زیاد نباشه.
شنیده شده که آمریکا تحریم های موبایل و کامپیوتر رو برداشته به نظرتون چه تاثیری تو قیمتا دارن میان پایین نمیان قطعه های بهتر وارد بازار میشن و .......
هر کی هر نظری داره بگه
قطعه کامپیوتر و موبایل با دولار وارد مملکت میشه نه با تحریم،پس بدیهیه هیچ تفاوت قیمتی نبینیم ک هیچ افزایش روز افزون قیمت دولار هم میبینیم،شاید فقط تنها عنصر مورد توجه بهتر شدن گارانتی بین المللی در مملکت باشه.شاد باشید.
من فکر میکنم رو محصولاتی که قیمت کاذب داره مثل محصولات اپل تاثیر داره .
تنوع قطعات سخت افزار هم تو بازار بیشتر میشه .
چه خوووووووووووووووب
احتمالاً باید قیمتا بهتر بشه چون شرکت های گارانتی مستقیم از شرکت های اصلی جنس نمیخریدند به علت تحریم مجبور بودند با واسطه کار کنند که اگه تحریم برداشته شه و مستقیم خرید کنند و یا حتی نمایندگی اون شرکت اصلی رو بگیرند قیمتا خیلی بهتر میشه اما زمان میبره
والا آمریکا هم نمیدونه داره چی کار میکنه.
اون روز تحریم های موبایل و سخت افزار و نرم افزار و برداشت، حالا امروز چند تا تحریم جدید وضع کرد.![]()
الته که تاثیر داره مثلا من رفتم به یه ویدئو کلوپ تو محلمون قیمت یه نرم افزار 2000 تومان بود گرچه پارسال 6000 تومان بود.![]()
هیچ تاثیری در قیمت نداره چون سخت افزار و موبایل با دلار آزاد میخرن هیچ تاثیری در کاهش قیمت نداره و همونطور که دوستان گفتن
ممکنه تاثیر در گارانتی بین المللی داشته باشه یا خرید بدون واسطه . تا دلار پایین نیاد قیمت ها هم پایین نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)