تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: به نظرتون کارت گرافیکم سوخت ؟

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

13 به نظرتون کارت گرافیکم سوخت ؟

با سلام و درود

بنده 20 روز پیش یک کارت گرافیک آکبند Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5 خریدم و استفاده ازش کردم تا امروز

که یهو وسط بازی مکس پین 3 یهو سیستم خاموش شد اول فکر کردم برق رفت اما دیدم بقیه چیزا روشنه

ترسیدم سیستم از برق کشیدم یکم صبر کردم و دوباره به برق زدم اما دیگه سیستم با زدن دکمه پاور روشن نشد

اولش فکر کردم پاور سوخته یه پاور دیگه آوردم زدم دیدم با اونم روشن نمیشه گفتم قطعات رو یکی یکی در بیارم تست کنم

شاید بفهمم مشکل از چیه به محض در آوردن کارت گرافیک تست کردم دیدم روشن شد اما چون مادربردم گرافیک آنبرد نداره

چند تا بوق زد که یعنی کارت گرافیک نصب نیست دوباره گرافیک رو جا زدم و تست کردم دیدم باز سیستم روشن نمیشه دیگه

شکم به یقین تبدیل شد که مشکل از کارت گرافیکه اما محض اطمینان بیشتر کارت گرافیک رو بردم خونه دوستم رو سیستم

اونم تست کردم که پس از نصب کارت گرافیک سیستم روشن نشد به نظرتون کارت گرافیک سوخته ؟؟؟ علتش چی میتونه باشه ؟؟

باید بفرستم گارانتی ؟؟؟

سایر مشخصات قطعاتم :

Main Board : Foxconn P43AP

CPU : Intel Core 2 Duo E8500

Ram : 4 GB DDR3

Power : Green 380 W
    Last edited by qwertym; 31-05-2013 at 22:31.

2. این کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام و درود

بنده 20 روز پیش یک کارت گرافیک آکبند Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5 خریدم و استفاده ازش کردم تا امروز

که یهو وسط بازی مکس پین 3 یهو سیستم خاموش شد اول فکر کردم برق رفت اما دیدم بقیه چیزا روشنه

ترسیدم سیستم از برق کشیدم یکم صبر کردم و دوباره به برق زدم اما دیگه سیستم با زدن دکمه پاور روشن نشد

اولش فکر کردم پاور سوخته یه پاور دیگه آوردم زدم دیدم با اونم روشن نمیشه گفتم قطعات رو یکی یکی در بیارم تست کنم

شاید بفهمم مشکل از چیه به محض در آوردن کارت گرافیک تست کردم دیدم روشن شد اما چون مادربردم گرافیک آنبرد نداره

چند تا بوق زد که یعنی کارت گرافیک نصب نیست دوباره گرافیک رو جا زدم و تست کردم دیدم باز سیستم روشن نمیشه دیگه

شکم به یقین تبدیل شد که مشکل از کارت گرافیکه اما محض اطمینان بیشتر کارت گرافیک رو بردم خونه دوستم رو سیستم

اونم تست کردم که پس از نصب کارت گرافیک سیستم روشن نشد به نظرتون کارت گرافیک سوخته ؟؟؟ علتش چی میتونه باشه ؟؟

باید بفرستم گارانتی ؟؟؟

سایر مشخصات قطعاتم :

Main Board : Foxconn P43AP

CPU : Intel Core 2 Duo E8500

Ram : 4 GB DDR3

Power : Green 380 W
    بله بفرستین گارانتی یک اتصالی در برد گرافیک است که باعث میشه سیستم روشن نشه بفرستین گارانتی

4. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله بفرستین گارانتی یک اتصالی در برد گرافیک است که باعث میشه سیستم روشن نشه بفرستین گارانتی
    ممنون از پاسختون . به نظرتون به دیگر قطعات من جمله مادربرد که آسیبی وارد نکرده؟؟ ؟ چون این مورد رو چند بار رو سیستم تست کردم و سیستم

رو خاموش وروشن کردم تا بالاخره فهمیدم مشکل از کارت گرافیکه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از پاسختون . به نظرتون به دیگر قطعات من جمله مادربرد که آسیبی وارد نکرده؟؟ ؟ چون این مورد رو چند بار رو سیستم تست کردم و سیستم

رو خاموش وروشن کردم تا بالاخره فهمیدم مشکل از کارت گرافیکه
    نه به احتمال زیاد آسیبی به مین وارد نشده

7. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه به احتمال زیاد آسیبی به مین وارد نشده
    به قطعات دیگه چطور ؟ مثل سی پی یو - رم - هارد - پاور ؟؟؟؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

شما سیستمتون قدیمیه و پاور بعد از چند سال کار دیگه ممکنه اون راندمانو که باید داشته باشه نداره
    فقط سیپییو و گرافیک شما جمعا متونن 200 وات مصرق کنن پاور شما لب مرزه ولی مشکل اینجاست شاید الان نتونه اون مقداری که روش زده جوابگو باشه در فشار 90 تا 100 درصد

شما قبل از خرید گرافیک بهتره به فکر پاور باشید

10. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به قطعات دیگه چطور ؟ مثل سی پی یو - رم - هارد - پاور ؟؟؟؟
    خوب اینطوری که نمیشه نظر داد ممکنه به این قعات هم اسیب برسه فعلا گرافیک مشکل داره اون رو بدین گارانتی قضیش حل بشه بعد از روی علائمی که نشون میده سیستم میشه نظر داد

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما سیستمتون قدیمیه و پاور بعد از چند سال کار دیگه ممکنه اون راندمانو که باید داشته باشه نداره
    فقط سیپییو و گرافیک شما جمعا متونن 200 وات مصرق کنن پاور شما لب مرزه ولی مشکل اینجاست شاید الان نتونه اون مقداری که روش زده جوابگو باشه در فشار 90 تا 100 درصد

شما قبل از خرید گرافیک بهتره به فکر پاور باشید
    داداش سیستم قدیمی کجا بود ؟ همه قطعاتم رو مدت زیادی نیست خریدم به جز سی پی یو که دو سال پیش خریدم

بعدش هم قبل از خرید پاور در سایت گرین قسمت محاسبه گر پاورش تمام قطعاتم را وارد کردم و پاور 380 وات پیشنهاد داد

در صورتی که در محاسبه گر پاور سایتای خارجی محاسبه کردم کل قطعاتم 260 وات پاور نیاز دارن !!!!
    Last edited by qwertym; 01-06-2013 at 18:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب اینطوری که نمیشه نظر داد ممکنه به این قعات هم اسیب برسه فعلا گرافیک مشکل داره اون رو بدین گارانتی قضیش حل بشه بعد از روی علائمی که نشون میده سیستم میشه نظر داد
    امروز دادم شرکتی که خریدم بفرستن گارانتی گفت یک ماه دیگه یه سر بزن

من سوالم کلی بود مهرداد جان فقط خواستم حدودی بدونم آیا این قضیه روی دیگر قطعات هم میتونه اثر بزاره و آسیب برسونه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

امروز دادم شرکتی که خریدم بفرستن گارانتی گفت یک ماه دیگه یه سر بزن

من سوالم کلی بود مهرداد جان فقط خواستم حدودی بدونم آیا این قضیه روی دیگر قطعات هم میتونه اثر بزاره و آسیب برسونه ؟

بله منم گفتم میتونه آسیب بزنه ولی به احتمال زیاد آسیبش فقط به گرافیک بوده

16. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •