سلام دوستان
یه گوشی 400 تا 500تومان میخوام بگیرم...به نظرتون تا 400 تومن بهترین الان تو بازار چیه؟ فقط لمسی هم باشه؟
تشکر.
سلام دوستان
یه گوشی 400 تا 500تومان میخوام بگیرم...به نظرتون تا 400 تومن بهترین الان تو بازار چیه؟ فقط لمسی هم باشه؟
تشکر.
Last edited by me-pc; 30-05-2013 at 20:41.
من گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، رو پیشنهاد میدم، درسته که چینیه، ولی عالیه. فکر نمی کنم اصلا چنین امکاناتی با این قیمت پیدا کنی. تا 480 گیر میاد، باهاش چند روزی کار کردم، خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 130 گرم
پردازنده:Qualcomm MSM8225 Snapdragon Chipset - Dual-Core Cortex-A5 CPU 1GHz
حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع IPS LCD - اندازه 4 اینچ - 480 × 800
دوربین:5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android نسخه v4.1 JellyBean - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات:رادیو - هندزفری - باتری 1730 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 320 ساعت - زمان مکالمه 5 ساعت
Last edited by TURBO_BOY2006; 30-05-2013 at 22:00.
دوست عزیز خیلیا از این گوشی تعریف میکنن، من دو سه تا سوال داشتم
کیفیت صفحه نمایش چطوره؟ اصن IPS LCD یعنی چی؟ من الان XPERIA mini دارم که lcd led backlight هستش، از mini کیفیتش بهتره یا بدتر؟
سوال دوم من در مورد cpu هستش، واقعا دو هسته ای؟ یعنی اینی که دو هسته ای قیمتش برابر با mini هستش که تک هسته ایه؟
در ضمن قیمتش تو دیجی کالا 580 هستش و نه 480
و سوال آخرم در مورده کیفیت ساخته؟ هر چند الان همه گوشی ها حتی آیفون هم ساخته چینه اما این شرکت چینی مورده اعتماد هست؟ کیفیت ساختش خوبه؟
با تشکر
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
ips نوع ال سی دیش هست که از مینی کیفیتش بالاتره
یک دو هسته ای ( دو تا یک هسته ای )
برند خوبیه ولی هنوز خوب جا نیفتاده توی ایران و لوازم و خدماتش کمه
به غیر از این y 300 که انتخاب بدی نیست اچ تی سی سالسا هم تو این رنج قیمت انتخاب خوبیه
متاسفانه این چند روزه هواوی Ascend Y300 داره گرون میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)