سلام دوستان من یه مانیتور LG مدل T730-bh که خیلی وقت پیش دادم واسه تعمیر یعنی یه ماه.
مشکلش این بود که یه دو سه روزی تصورش قطع وصل داشت انگاری پشت مانیتور یه قطعه که به سیم رابط وصل میشه مشکل داشت حالا چه قطعه ای نمیدونم تصویر هی میرفت(شبیه اتصالی برق که وسط تصویر یه خطایی میومد) مجبور بودم پشت سیمو بچرخونم ا درست بشه(من فکر میکردم مشکل سیم رابطشه) ولی به یک روز هم نکشید نصویر یه بزرگنمایی عجیبی پیدا کرد دیگه دادم واسه تعمیر.
همون جا که دادم درست کنه طرف فقط تونست تصویری که بزرگ نمایی پیدا کرده بود رو درست کنه و بهم گفت یه قطعه ای (گفته بود یه ای سی) که واسه نگه داشتن تصویره(یعنی تصویرو کنترل میکنه که از حالت طبیعی خارج نشه) سوخته که پیداش نکرد.
منم دادم به یه نفر دیگه که نمیشناختمش که واسم درستش کنه الان میگه شده 50 هزار تومن از اساتید کسی میدونه این قطعه چی هست قیمتش چنده؟
اصلا اگه ای سی رو عوض بکنه و یا قطعه مربوط که ای سی مربوط هم روش بوده رو عوض کنه این قیمتی که میگه درسته؟
مانتور معمولی دست دوش دورور 40 50 تومنه با کسی که مانیتورو درست کرده تلفنی حرف زدم میگفت قیمتی که این قطعه رو خریده و جایگزین کرده 47 -48 تومن بوده
ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی فوریه تا فردا باید تصمیم بگیرم.