تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل مانیتور

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض مشکل مانیتور

سلام دوستان من یه مانیتور LG مدل T730-bh که خیلی وقت پیش دادم واسه تعمیر یعنی یه ماه.
    مشکلش این بود که یه دو سه روزی تصورش قطع وصل داشت انگاری پشت مانیتور یه قطعه که به سیم رابط وصل میشه مشکل داشت حالا چه قطعه ای نمیدونم تصویر هی میرفت(شبیه اتصالی برق که وسط تصویر یه خطایی میومد) مجبور بودم پشت سیمو بچرخونم ا درست بشه(من فکر میکردم مشکل سیم رابطشه) ولی به یک روز هم نکشید نصویر یه بزرگنمایی عجیبی پیدا کرد دیگه دادم واسه تعمیر.
    همون جا که دادم درست کنه طرف فقط تونست تصویری که بزرگ نمایی پیدا کرده بود رو درست کنه و بهم گفت یه قطعه ای (گفته بود یه ای سی) که واسه نگه داشتن تصویره(یعنی تصویرو کنترل میکنه که از حالت طبیعی خارج نشه) سوخته که پیداش نکرد.
    منم دادم به یه نفر دیگه که نمیشناختمش که واسم درستش کنه الان میگه شده 50 هزار تومن از اساتید کسی میدونه این قطعه چی هست قیمتش چنده؟
    اصلا اگه ای سی رو عوض بکنه و یا قطعه مربوط که ای سی مربوط هم روش بوده رو عوض کنه این قیمتی که میگه درسته؟
    مانتور معمولی دست دوش دورور 40 50 تومنه با کسی که مانیتورو درست کرده تلفنی حرف زدم میگفت قیمتی که این قطعه رو خریده و جایگزین کرده 47 -48 تومن بوده
    ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی فوریه تا فردا باید تصمیم بگیرم.
    Last edited by majideblis; 29-05-2013 at 19:35.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه مانیتور LG مدل T730-bh که خیلی وقت پیش دادم واسه تعمیر یعنی یه ماه.
    مشکلش این بود که یه دو سه روزی تصورش قطع وصل داشت انگاری پشت مانیتور یه قطعه که به سیم رابط وصل میشه مشکل داشت حالا چه قطعه ای نمیدونم تصویر هی میرفت(شبیه اتصالی برق که وسط تصویر یه خطایی میومد) مجبور بودم پشت سیمو بچرخونم ا درست بشه(من فکر میکردم مشکل سیم رابطشه) ولی به یک روز هم نکشید نصویر یه بزرگنمایی عجیبی پیدا کرد دیگه دادم واسه تعمیر.
    همون جا که دادم درست کنه طرف فقط تونست تصویری که بزرگ نمایی پیدا کرده بود رو درست کنه و بهم گفت یه قطعه ای (گفته بود یه ای سی) که واسه نگه داشتن تصویره(یعنی تصویرو کنترل میکنه که از حالت طبیعی خارج نشه) سوخته که پیداش نکرد.
    منم دادم به یه نفر دیگه که نمیشناختمش که واسم درستش کنه الان میگه شده 50 هزار تومن از اساتید کسی میدونه این قطعه چی هست قیمتش چنده؟
    اصلا اگه ای سی رو عوض بکنه و یا قطعه مربوط که ای سی مربوط هم روش بوده رو عوض کنه این قیمتی که میگه درسته؟
    مانتور معمولی دست دوش دورور 40 50 تومنه با کسی که مانیتورو درست کرده تلفنی حرف زدم میگفت قیمتی که این قطعه رو خریده و جایگزین کرده 47 -48 تومن بوده
    ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی فوریه تا فردا باید تصمیم بگیرم.
    ببين دوست من خودم تعميركار مونيتور هستم. خود شركت براي تعمير مانيتورهاي crt تعرفه بالايي رو در نظر گرفته. يعني حتي تعمير بدون تعويض قطعه هم قيمتش زياده. چون باز و بسته كردن و عيب يابي يه فرآيند نسبتا زمان بر هست.
    بنابراين تعميركار محترم كه نمي تونه بگه 5 تومن قطعه و 45 تومن دستمزد!
    حالا من قضاوتي نمي كنم كه هزينه كه گفته زياده يا كم ولي شما به هبچ وجه هزينه تعمير رو با قيمت مونيتورتون مقايسه نكنيد. ازرش وسيله شما هرچقدر كم باشه تعميرش هم يه هزينه داره. توي تعمير هم هرچند قطعه عوض بشه ولي دستگاه درست نشه تعميركار نمي تونه پولي بگيره.
    شما بايد اين مسئله رو بين خودتون حل كنيد. شما فرض كن اين مانيتورتون درست نشده و مي خوايد 50 تومن بديد و يه مونيتور بگيريد. الان مانيتور مثل مال شما رو تا 60 -70 تومن هم خريد و فروش مي كنن.
    اگه قبول كنه و عدد به حدود 30 تومن نزديك بشه خوبه.

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

ببين دوست من خودم تعميركار مونيتور هستم. خود شركت براي تعمير مانيتورهاي crt تعرفه بالايي رو در نظر گرفته. يعني حتي تعمير بدون تعويض قطعه هم قيمتش زياده. چون باز و بسته كردن و عيب يابي يه فرآيند نسبتا زمان بر هست.
    بنابراين تعميركار محترم كه نمي تونه بگه 5 تومن قطعه و 45 تومن دستمزد!
    حالا من قضاوتي نمي كنم كه هزينه كه گفته زياده يا كم ولي شما به هبچ وجه هزينه تعمير رو با قيمت مونيتورتون مقايسه نكنيد. ازرش وسيله شما هرچقدر كم باشه تعميرش هم يه هزينه داره. توي تعمير هم هرچند قطعه عوض بشه ولي دستگاه درست نشه تعميركار نمي تونه پولي بگيره.
    شما بايد اين مسئله رو بين خودتون حل كنيد. شما فرض كن اين مانيتورتون درست نشده و مي خوايد 50 تومن بديد و يه مونيتور بگيريد. الان مانيتور مثل مال شما رو تا 60 -70 تومن هم خريد و فروش مي كنن.
    اگه قبول كنه و عدد به حدود 30 تومن نزديك بشه خوبه.
    حرف شما درست ولی هزینه یه آی سی قیمتش چقدر در میاد و قیمت کل قطعه ای که این آی سی روش نصبه چقدر در میاد. قیمت ها رفته بالا خودمم میدونم ولی میخوام این موضوع واسم مشخص شه همین. اگه اطلاع داری خوشحال میشم بگی/
    در مورد اینکه گفتی تعمیر کار در صورت درست نشدن نمیتونه پولی طلب کنه باید بگم که اون بالا که گفتم دفعه اول بردم تعمرکار نتونست درست کنه و فقط تونست تصویر رو از حالت اتصالی در بیاره.
    و فقط واسه همین موضوع 7 تومن گرفت در صورتی که قطغه مورد نظرو پیدا نکرد و گفت پیدا نمیشه و پول بازو بسته کردن یا هر چیز دیگشو گرفت.
    Last edited by majideblis; 29-05-2013 at 23:00.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حرف شما درست ولی هزینه یه آی سی قیمتش چقدر در میاد و قیمت کل قطعه ای که این آی سی روش نصبه چقدر در میاد. قیمت ها رفته بالا خودمم میدونم ولی میخوام این موضوع واسم مشخص شه همین. اگه اطلاع داری خوشحال میشم بگی/
    در مورد اینکه گفتی تعمیر کار در صورت درست نشدن نمیتونه پولی طلب کنه باید بگم که اون بالا که گفتم دفعه اول بردم تعمرکار نتونست درست کنه و فقط تونست تصویر رو از حالت اتصالی در بیاره.
    و فقط واسه همین موضوع 7 تومن گرفت در صورتی که قطغه مورد نظرو پیدا نکرد و گفت پیدا نمیشه و پول بازو بسته کردن یا هر چیز دیگشو گرفت.

نه آخه تعميركار كه قطعه نمي فروشه و معمولا سودي براي خود قطعه در نظر نمي گيره. چون دستمزدش هزينه عيب يابي و تعمير هست. مثلا همين تصوير مانيتور مثلا ابعادش تغيير ميكنه يا نميكنه . تصوير از چه جهتي بزرگ شده. بعد تفكيك عيب كنه و شروع به پيدا كردن قطعه خراب بكنه و در نهايت ساده ترين كار تعويض قطعه است. بعد جنس عيب يابي فرق ميكنه با مثلا خودرو. توي خودرو مشخصه كدوم قطعه خرابه تعميركار ميگه 10 تومن قطعه 10 تومن هم پول نصبش.
    ولي توي وسايل الكترونيك اينطور نيست اين هنر تعميركار هست كه گاهي با يه تيكه سيم مشكل رو حل كنه!
    حالا اون تعميركاره هم بالاخره يه كاري انجام داده و پولي گرفته ولي من خودم تا كامل تعمير انجام نشده پولي نمي گيرم.
    هر چند گفتم كه نبايد به قيمت وسيله نگاه كرد ولي به شخصه به قيمت وسيله و همينطور طرف مقابل نگاه مي كنم.
    به هر حال حالا اين قضيه فقط براي شما ايجاد نگراني و اضطراب ميكنه(مثل دكترها) مي خوايد بريد كشف كنيد كه پول قطعه مثلا 2 هزار تومن بوده بعد مچ طرف رو بگيريد نتيجه اي جز اذيت شده شما نداره.
    1-به موردي كه گفتم در مورد نوع تعمير و تخصص توجه كن.
    2-سعي كن با يه مبلغ كمتر راضيش كني
    3-راضي نشد مونيتور رو بذار برو با 50 تومن كه مي خواي بدي يكي ديگه بخر!!!
    4- رعايت انصاف از جانب هر دو طرف هميشه راهگشاست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •