تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک کنید دارم دیوونه میشم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمک کنید دارم دیوونه میشم!

سلام. من لپ تاپمو فروختم الان میخوام یه لپ تاپ بخرم ولی میخوام صداش در حد لپ تاپ قبلیم باشه. لپ تاپم L502x بود. باندهاش jbl بود و ساب ووفر داشت واقعا عالی بود. الان با هیچ لپ تاپی نمیتونم کنار بیام چون صداش به اندازه اون نیست اصلا نمی چسبه. الان یه لپ تاپ می خوام که صداش در حد همون دل باشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام. من لپ تاپمو فروختم الان میخوام یه لپ تاپ بخرم ولی میخوام صداش در حد لپ تاپ قبلیم باشه. لپ تاپم L502x بود. باندهاش jbl بود و ساب ووفر داشت واقعا عالی بود. الان با هیچ لپ تاپی نمیتونم کنار بیام چون صداش به اندازه اون نیست اصلا نمی چسبه. الان یه لپ تاپ می خوام که صداش در حد همون دل باشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

الحمدلله از شرش راحت شدی ؟ ! شیرینی یادت نره. این لب تاپ دل xps بجز صداش مابقی چیزاش یه فاجعه است. یکی از برادرام داره و حسابی ازش ناراضیه مخصوصا خرابی بالا و کیفیت قطعات داخلی بسیار بد. طراحیشم که نگو
    تنها مدلی که به تجربه میتونستم بهت پیشنهاد بدم ge70 و ge60 از msi بود که صدای xpsL502x حرفی واسه گفتن جلوش نداره . البته باسش به اندازه l502 نیست اما کفیتش ، ساروند بودن و چهار بلندگو بودنش آدمو دیوونه میکنه. من هردوی این لبتاپ هارو استفاده کردم و به جرات ge60 و ge70 از اون بهترند. . هرچند این دو مدل دیگه نایاب شدند.

ایسوس سری N هم یه سری هاش دارای اسپیکر باس خارجی هستند که به لبتاپ وصل میشه و صدای خوبی در میکنند! البته من خودم تجربه نکردم و بر اساس شنیده هامه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

دوست عزیز یکی از این اسپیکر های اکسترنال بگیر وصل کن به لپ تاپت . صدا در حد لالیگا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الحمدلله از شرش راحت شدی ؟ ! شیرینی یادت نره. این لب تاپ دل xps بجز صداش مابقی چیزاش یه فاجعه است. یکی از برادرام داره و حسابی ازش ناراضیه مخصوصا خرابی بالا و کیفیت قطعات داخلی بسیار بد. طراحیشم که نگو
    تنها مدلی که به تجربه میتونستم بهت پیشنهاد بدم ge70 و ge60 از msi بود که صدای xpsL502x حرفی واسه گفتن جلوش نداره . البته باسش به اندازه l502 نیست اما کفیتش ، ساروند بودن و چهار بلندگو بودنش آدمو دیوونه میکنه. من هردوی این لبتاپ هارو استفاده کردم و به جرات ge60 و ge70 از اون بهترند. . هرچند این دو مدل دیگه نایاب شدند.

ایسوس سری N هم یه سری هاش دارای اسپیکر باس خارجی هستند که به لبتاپ وصل میشه و صدای خوبی در میکنند! البته من خودم تجربه نکردم و بر اساس شنیده هامه.
    چشم. شیرینی شما محفوظه. ممنون بابت راهنماییت. به نظرت بعضی از سری های hP که بیتس دارن صداشون خوبه؟//

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

زیاد از اسپیکر و صدا سر در نمیارم ولی لنوو وای500 هم اسپیکر jbl داره ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

بهترین اسپیکرهای مخصوص لپ تاپ ساخت Beats Audio هست که روی اچ پی ها نصبه و Integrated Subwooferداره یعنی ساب ووفر زیر دستگاه نصبه و مثل اسوس ها نباید دنبال خودت بکشیش !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ارزونترین مدل که بیتس داره چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •