تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: نقطه های قرمز و آبی روی صفحه در هنگام پخش فیلم با GeForce FX 5500

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نقطه های قرمز و آبی روی صفحه در هنگام پخش فیلم با GeForce FX 5500

سلام. دوستان علت وجود نقطه های قرمز و آبی در موقع پخش فیلم در کامپیوتر چیه؟ این نقطه ها به صورت رَندُم و در جاهای مختلف صفحه دیده میشن و به نظر میاد در صحنه های تاریک و سیاه بیشتر هستن. نکته دیگه اینکه در موقع پخش DVD اثری از اونها نیست ولی در مورد فورمتهای رایج مثل Avi و MKV دیده میشن و خیلی اعصاب خورد کن هستن. کارت گرافیک من جی فورس FX 5500 هستش و در پردازش های گرافیکی سه بعدی مشکلی نداره و درایورش هم آخرین آپدیت انویدیا هستش.( ویندوز خودش هم گرافیک رو میشناسه اما با درایور خود ویندوز هم شکل پا برجاست)ویندوز اکس پی سرویس پک 3 دارم و با ویندوز مدیا پلیر ، پاور دی وی دی و جت آئودیو و همچنین VLC تست کردم و در همه این نقطه ها وجود دارن. میشه راهنمایی کنید؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از سلامت نرم افزاری و سیستم و آپدیت درایور مطمئن بشین.
    با گرافیک دیگه هم تست کردین؟ میتونین ازش عکس بزارین ( از اون نقطه هایی که میگین ) ؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سلامت نرم افزاری و سیستم و آپدیت درایور مطمئن بشین.
    با گرافیک دیگه هم تست کردین؟ میتونین ازش عکس بزارین ( از اون نقطه هایی که میگین ) ؟
    مرسی از پاسخت دوست من. مطمئنم که سیستم مشکل خاصی نداره. با گرافیک آنبرد مشکلی نیست. عکس گرفتن از نقطه ها فکر کنم خیلی سخت باشه چون ثابت نمیمونن ولی اگه شد چشم حتما میگیرم.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. دوستان علت وجود نقطه های قرمز و آبی در موقع پخش فیلم در کامپیوتر چیه؟ این نقطه ها به صورت رَندُم و در جاهای مختلف صفحه دیده میشن و به نظر میاد در صحنه های تاریک و سیاه بیشتر هستن. نکته دیگه اینکه در موقع پخش DVD اثری از اونها نیست ولی در مورد فورمتهای رایج مثل Avi و MKV دیده میشن و خیلی اعصاب خورد کن هستن. کارت گرافیک من جی فورس FX 5500 هستش و در پردازش های گرافیکی سه بعدی مشکلی نداره و درایورش هم آخرین آپدیت انویدیا هستش.( ویندوز خودش هم گرافیک رو میشناسه اما با درایور خود ویندوز هم شکل پا برجاست)ویندوز اکس پی سرویس پک 3 دارم و با ویندوز مدیا پلیر ، پاور دی وی دی و جت آئودیو و همچنین VLC تست کردم و در همه این نقطه ها وجود دارن. میشه راهنمایی کنید؟
    من منظورتون رو نفهمیدم
    شما از روی dvd فیلم ببینید مشکلی ندارین و از روی هارد فیلم میبینین مشکل دارین ؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من منظورتون رو نفهمیدم
    شما از روی dvd فیلم ببینید مشکلی ندارین و از روی هارد فیلم میبینین مشکل دارین ؟
    سلام دوست من. ببخش اگه جمله بندیم مشکل داشت. نه دوست من منظورم فرمت DVD بود. منظورم اینه که دی وی دی هایی که روی هارد هست و کلا فرمت DVD رو بدون مشکل پخش میکنه ولی فرمتهای دیگه رو با نقطه های قرمز و آبی...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوست من. ببخش اگه جمله بندیم مشکل داشت. نه دوست من منظورم فرمت DVD بود. منظورم اینه که دی وی دی هایی که روی هارد هست و کلا فرمت DVD رو بدون مشکل پخش میکنه ولی فرمتهای دیگه رو با نقطه های قرمز و آبی...
    درایور گرافیک رو آپدیت کنید و با پلیرهای مختلف تست کنید و کدک سیستم رو آپدیت کنید درست نشد باید کارت گرافیک سیستم چک بشه

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درایور گرافیک رو آپدیت کنید و با پلیرهای مختلف تست کنید و کدک سیستم رو آپدیت کنید درست نشد باید کارت گرافیک سیستم چک بشه
    دوست من همونطور که در آغاز گفتم درایور رو آپ کردم. با k lite codec و پلیرهای مختلف تست کردم. بدون کدک هم تست کردم ولی... برای تست کارت گرافیک بهترین راه چیه دوست من؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست من همونطور که در آغاز گفتم درایور رو آپ کردم. با k lite codec و پلیرهای مختلف تست کردم. بدون کدک هم تست کردم ولی... برای تست کارت گرافیک بهترین راه چیه دوست من؟
    بهترین راه اینه که گرافیکتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ظاهرا مشکلم حل شد. در یکی از فروم های خارجی به داغ شدن کارت گرافیک اشاره کرده بود. من تمام اسلاتهای PCI سیستمم پر بود و کارت گرافیکم تقریبا به کارت کپچرم چسبیده بود و جایی برای نفس کشیدن فن کارت گرافیک نبود. کارت کپچرو باز کردم و فضای کنار گرافیک خالی شد (به اندازه ی یک اسلات) و الان دو سه روزه که خبری از نقطه های شوم قرمز و آبی نیست. گفتم اطلاع رسانی کنم برای دوستانی که احتمالا به این مشکل برمیخورند. مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •