تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با ویندوز 64 بیتی 7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14 مشکل با ویندوز 64 بیتی 7

سلام . سیستمم 2 گیگ رم داره با یک پردازنده intel dualcore E5500 . 2.80 GHz . که از نسخه های 64 بیتی سیستم عامل 7 روش نصبه . اما موقع کار با برنامه هایی نظیر رکود و میکس و مستر آهنگ و آهنگسازی از لحاظ سرعت کم میاره که خوب مسلما طبیعی هم هست . ولی خواستم از شما اساتید محترم بپرسم که به نظرتون اگر من سیستم عاملم رو به 32 بیتی تغییر بدم امکان این هستش که فضای رم و پردازش بیشتری بتونم واسه سیستمم آزاد کنم و بهینه تر بشه یا همین الان که 64 بیتی دارم بهترین میتونم از سخت افزار کامپیوترم کار بکشم ؟ با اینکه از قبل مطالعه داشتم که سیستم عامل های 64 بیتی در عملکرد و سرعت بهترن اما باز از چندین نفر شنیدم که با این سخت افزاری که من دارم اگر 32بیتی نصب کنم فضای کمتری از رم و cpu رو ویندوز اشغال میکنه و در نتیجه فضای بیشتری به نرم افزارهای در حال اجرا داده میشه .. حتی چند نفر بهم پیشنهاد دادن که از ویندوز xp برای کار با این دسته از نرم افزارها با این سخت افزار فعلی که دارم استفاده کنم ! ...
    این مسئله واسم خیلی مهمه چون فعلا توان مالی ارتقاء سیستمم رو ندارم میخوام تا جایی که امکان داره سیستمم بهینه تر شه ... اگر راهنماییم کنین یک دنیا ممنون میشم .. با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    این جور برنامه هایی که اسم بردین بیشتر وابسته به CPU هستن و ویندوز های 64 بیتی هم استفاده ی بهتری از سی پی یو 64 بیتی میتونن بکنن. اگه ویندوز XP نصب کنین رم بیشتری واسه سیستم آزاد میشه ولی همونطور که گفتم این برنامه ها وابسته به CPU هستن وتفاوت زیادی واستون نمیکنه

3. 3 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    این جور برنامه هایی که اسم بردین بیشتر وابسته به CPU هستن و ویندوز های 64 بیتی هم استفاده ی بهتری از سی پی یو 64 بیتی میتونن بکنن. اگه ویندوز XP نصب کنین رم بیشتری واسه سیستم آزاد میشه ولی همونطور که گفتم این برنامه ها وابسته به CPU هستن وتفاوت زیادی واستون نمیکنه
    خیلی ممنونم ازت سعید جان . سوالم مسخرس اما خواستم بدونم نسخه ای از ویندوز xp وجود نداره که بر پایه 64 بیت باشه ؟! که هم رم بیشتر آزاد شه برام هم cpu بهتر پاسخگو باشه با سیستم عامل 64 بیتی ..

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

خیلی ممنونم ازت سعید جان . سوالم مسخرس اما خواستم بدونم نسخه ای از ویندوز xp وجود نداره که بر پایه 64 بیت باشه ؟! که هم رم بیشتر آزاد شه برام هم cpu بهتر پاسخگو باشه با سیستم عامل 64 بیتی ..
    چرا ویندوز ایکس پی 64 بیتی داریم. میتونین نصب کنین و امتحان کنین ولی توقع تفاوت زیادی نداشته باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

12

من که همه کار کردم اینم روش ! اگه امکانش هست یک لینک دانلود ازش بزارین برام ممنون میشم . من خودم سرویس پک 2 رو پیدا کردم . میخوام 64 بیتی سرویس پک 3 باشه. خیلی لطف میکنی .

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

من که همه کار کردم اینم روش ! اگه امکانش هست یک لینک دانلود ازش بزارین برام ممنون میشم . من خودم سرویس پک 2 رو پیدا کردم . میخوام 64 بیتی سرویس پک 3 باشه. خیلی لطف میکنی .
    ویندوز XP 64Bit فقط تا سرویس پک 2 داره.
    Last edited by Beta; 29-05-2013 at 14:32. دليل: 64Bit

8. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

بله ویندوز XP نسخه 64 بیتی دوتا سرویس پک داره، 32 بیتی سه تا

10. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •