تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خطا موقع نصب ویندوز و یکی در میان بالا اومدن ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض خطا موقع نصب ویندوز و یکی در میان بالا اومدن ویندوز

سلام
    من یک سیستم دست دوم با رم 512 مگ خریدم (برای کافی نت) که اولین بار روشن کردم دیدم روش ویندوز 7 نصبه اما با اینکه رم براش پایین بود خوب کار میکرد ، تا اینکه دوباره روز بعد روشن کردم وارد یک صفحه سیاه شده بود که دقیقا عین جمله را یادم نیست اما با این مفهوم برام ظاهر شده:"با فشردن کلید CTRL+S" به setup menu برید و با زدن ESC از حالت انتظار پرش (skip) کنید . هر کدوم از این دکمه ها که زدم اصلا وارد ویندوز نشد.
    اما حدود نیم ساعت بعد که سیستم روشن کردم با ظاهر شدن این پیغام و طاهر شدن دو خط پیغام جدید پایینش(نتونستم بخونمش) وارد ویندوز شد بدون مشکل.
    فکر کردم بخاطر رم پایین 7 نصب شده اینجوره اومدم ویندوز نصب کنم تو مرحله بوت با پیغام زیر روبرو شدم(بوت رو روی سی دی رایتر گذاشته بودم)
    setup did not find any hard disk drives installed in your computer. make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to your computer and that any disk- related hardware configuration is correct . this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup cannot continue
    to quit setup ,press f3.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بهتره یه ویندوز ایکس پی سرویس پک2 روش نصب کنید و یا غیرفعال کردن پردازشهای غیرضروری مثل تم از msconfig ویندوز رو سبک کنید تا دچار کمبود رم نشه

هرچند ظاهرا ارور مربوط به ایراد در هارددیسک اون سیستم هست و بهتره یه تست بشه و در صورت امکان قبل از ویندوز زدن هارد رو یه بار فرمت کنید

3. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بهتره یه ویندوز ایکس پی سرویس پک2 روش نصب کنید و یا غیرفعال کردن پردازشهای غیرضروری مثل تم از msconfig ویندوز رو سبک کنید تا دچار کمبود رم نشه

هرچند ظاهرا ارور مربوط به ایراد در هارددیسک اون سیستم هست و بهتره یه تست بشه و در صورت امکان قبل از ویندوز زدن هارد رو یه بار فرمت کنید
    خب اومدم اکس پی سرویس پک 2 یا3 نصب کنم که با پیغام به اون عظمت روبرو شدم !!!
    تازه هارد هم فرمت شده تحویل گرفتم تو سایت های خارجی هم سک زدم یکی گفته :"برو درایور هارد را از سایت سازنده مادربورد دانلود کن بعد ویندوز نصب کن !!!"
    سیستم دست دوم فقط با باز کردن کیس میشه مدل مادربورد را دید؟؟؟ و مدل هارد را چطور ببینم تا درایورشو دانلود کنم؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکل اولت هم به خاطر همون هارددیسک بوده. کیس رو باز کن رو برچسب روی هارد مدل و مشخصاتش هست

6. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون دوستان مشکل حل شد از کابل اتصال هارد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •