با سلام
چجوری میشه فهمید دامنه ir رو کدوم شرکت برامون ثبت کرده؟یعنی از کجا خریدیم دامنه رو؟
تو nic نمیشه چیزی متوجه شد
با سلام
چجوری میشه فهمید دامنه ir رو کدوم شرکت برامون ثبت کرده؟یعنی از کجا خریدیم دامنه رو؟
تو nic نمیشه چیزی متوجه شد
اگه اشتباه راهنمايي كردم دوستان اصلاح كنن!
توي nic رابط ها رو نگاه كن. اونجا ايميلشون هست مي توني بهشون ميل بدي. بعد مثلا من يه دامنه دارم كه شناسه رابط ماليش mh438-irnic هست. يه سرچ بزني توي گوگل بنويسي شناسه فلان سايتش خودش بالا مياد. به عنوان مثال صدف هاست!
اسم دامنه رو بده تا بگم کجا ثبت شده !![]()
سلام.ممنونم از اینکه میخواین کمک کنید
ولی اگه ممکنه ماهیگیری رو دوست دارم بهم یاد بدین نه بهم ماهی بدین!
ممنون میشم
داداش یه whois ساده بکنی اسم صاحاب دامین رو هم پیدا می کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینجا اسم دامنه رو وارد کن با پسوندش بعد اگه ثبت شده باشه بزن رو دیدن اطلاعات تو خط اول هر جایی که دامنه رو ثبت کرده باشن معلوم میشه + خیلی از هاستینگ ها whois دارن
داداشم این روشو که من امتحان کرده بودم جواب نداد اونجا دی ان اس هاستو میزنه.فرق میکنه با جایی که دامنه اونجا ثبت شده درسته؟
نه فرق داره دقیقا جایی که ثبت شده رو نشون میده
همین پی سی ورلد رو بزن میبینی که کجا ثبت شده
جایی که دامنه ثبت شده هم ربطی به dns نداره
این هم متن برای p30wprld.com
دامنه p30world.com در 9 سال و 5 ماه و 11 روز پیش در شرکت PDR LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM ثبت شده است.
اگر Domain Admin صاحب امتیاز دامنه p30world.com، آن را در 4 سال و 6 ماه و 19 روز آینده تمدید نکند، دامنه غیرفعال خواهد شد.
اونجایی که ثبت رو معلوم کرده
Last edited by Thor God; 27-05-2013 at 02:29.
خوب قبول ولی برای من مینوسیه در nic.ir ثبت شده!!!!!!!!!!!!!!! این که فایده ای نداره
خب دیگه چی میخوای ؟ هاستش رو میخوای ؟ نام کاربریش رو میخوای ؟
اصلا رمزش رو میخوای ؟ip می خوای ؟ چی میخوای دقیقا ؟
اگه نام کاربری یادت رفته اون پایین نوشته
اگه میخوای ببینی کدوم شرکت خصوصی ثبتش کرده من نمی دونم چ جوری باید بفهمیم اما میشه حدس زد !who-hosts.com به این سایت برو وقتی که هاستینگ دامنه رو فهمیدی میشه حدس زد که شاید دامنه توسط این شرکت ثبت شده
حالا واسه چی می خوای این شرکت رو ؟ مهم همون ایرنیک هست دیگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مث اینکه باید به nic نامه بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)