تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل قطع شدن صدا در مادربرد p8z77 v deluxe

داره خودمونی میشه shinooda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض مشکل قطع شدن صدا در مادربرد p8z77 v deluxe

دوستان همانطور که از عنوان تاپیک مشخص هستش مشکل صدا دارم . من بایوس کارت گرافیکم رو عوض کردم صدا ی مادربردم قطع شد حالا نمیدونم این 2 تا چه ربطی به هم دارند. خیلی از بچه های دیگرو دیدم که مادربردشون مثل بنده هستش و اونا هم مشکل قطعی صدا دارن. دوستان باید چیکار کنم ؟ همه چی آپدیت هستش. همه چی درست هستش ولی صدایی در کار نیست. اگه میشه راهنمایی کنید.

2. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان همانطور که از عنوان تاپیک مشخص هستش مشکل صدا دارم . من بایوس کارت گرافیکم رو عوض کردم صدا ی مادربردم قطع شد حالا نمیدونم این 2 تا چه ربطی به هم دارند. خیلی از بچه های دیگرو دیدم که مادربردشون مثل بنده هستش و اونا هم مشکل قطعی صدا دارن. دوستان باید چیکار کنم ؟ همه چی آپدیت هستش. همه چی درست هستش ولی صدایی در کار نیست. اگه میشه راهنمایی کنید.

از سلامت اسپیکر مطمئن هستین ؟ و تنظیمات صدا درسته مشکلی نداره؟
    درایور صدا رو پاک کنید و آپدیت کنید چک کنید صدا از بایوس فعال باشه و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
    درست نشد ببرید رو نصب ویندوز و دوباره تست کنید در آخر مشکل میتونه سخت افزاری باشه حالا یا پاور یا مین

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست گرامی تو قسمت اول گفتم همه چی درست و آپدیت هستش . مشکل سخت افزاری فکر نکنم باشه آحه من کاریش نکردم. به نظرم این یک باگی هست که تو تمام مادربرد های asus z77 هستش
    بایوس هم آپدیت هستش. ویندوز هم عوض کردم تاثیری نداشت. من وقتی هدست رو وصل مکینم کامپیوتر قشنگ میشناسش ولی داخل هدست صدای طوفان میاد مثل صدای برفکی شدن تلویزیون های قدیمی.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست گرامی تو قسمت اول گفتم همه چی درست و آپدیت هستش . مشکل سخت افزاری فکر نکنم باشه آحه من کاریش نکردم. به نظرم این یک باگی هست که تو تمام مادربرد های asus z77 هستش
    بایوس هم آپدیت هستش. ویندوز هم عوض کردم تاثیری نداشت. من وقتی هدست رو وصل مکینم کامپیوتر قشنگ میشناسش ولی داخل هدست صدای طوفان میاد مثل صدای برفکی شدن تلویزیون های قدیمی.
    باگ اگه باشه باید با آپدیت بایوس و درایور درست بشه درست نشد میتونه مشکل سخت افزاری باشه چیز دیگه ای نمی مونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

دوست عزیز من یه کارت TV انداختم داخل کیسم صدا پرید. هر کار کردم دیگه درست نشد. دادم گارانتی. مین من p8z77 v pro هست. و این ضعف بزرگ رو داره. فکر کنم باید بدی گارانتی

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز من یه کارت TV انداختم داخل کیسم صدا پرید. هر کار کردم دیگه درست نشد. دادم گارانتی. مین من p8z77 v pro هست. و این ضعف بزرگ رو داره. فکر کنم باید بدی گارانتی
    درود دوست گرامی.
    شما مین رو دادین گارانتی براتون درستش کردن ؟ من گرگان زندگی میکنم باید چیکار کنم ؟ برم تهران مین رو بدم گارانتی ؟

9. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

درود دوست گرامی.
    شما مین رو دادین گارانتی براتون درستش کردن ؟ من گرگان زندگی میکنم باید چیکار کنم ؟ برم تهران مین رو بدم گارانتی ؟
    مین رو از کجا خریدی؟؟؟ گارانتی داره هنوز؟؟؟ از هرجا خریدی و اگه زمان گارانتیش تموم نشده ببر بده 10 روزه واست ردیف میکنند.
    مین من هم درست شده هنوز نرفتم بگیرم.

11. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مین رو از کجا خریدی؟؟؟ گارانتی داره هنوز؟؟؟ از هرجا خریدی و اگه زمان گارانتیش تموم نشده ببر بده 10 روزه واست ردیف میکنند.
    مین من هم درست شده هنوز نرفتم بگیرم.
    مین گارانتی داره تا 2015 . من کارم جوری هستش که نمیتونم 10 روز منتظر باشم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

مین گارانتی داره تا 2015 . من کارم جوری هستش که نمیتونم 10 روز منتظر باشم
    منم واسم سخت بود اما یه سیستم قدیمی داشتم (الانم با همونم فعلا) آوردمش که بی سیستم نمونم.
    خدایا هیچکس رو بی سیستم نکن.
    مجبوری بدی گارانتی. راستش منم نمیخواستم بدم گارانتی . با خودم گفتم میرم یه کارت صوت میخرم فوقش 10 تومن میندازم رو سیستم خودمو راحت میکنم. بعدش دیدم حیفه مین گارانتی داره و چشمشون کور باید درستش کنند. واسه همین دادم گارانتی. به نظرم بده گارانتی و از یه جایی موقتا یه سیستم جور کن.

14. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منم واسم سخت بود اما یه سیستم قدیمی داشتم (الانم با همونم فعلا) آوردمش که بی سیستم نمونم.
    خدایا هیچکس رو بی سیستم نکن.
    مجبوری بدی گارانتی. راستش منم نمیخواستم بدم گارانتی . با خودم گفتم میرم یه کارت صوت میخرم فوقش 10 تومن میندازم رو سیستم خودمو راحت میکنم. بعدش دیدم حیفه مین گارانتی داره و چشمشون کور باید درستش کنند. واسه همین دادم گارانتی. به نظرم بده گارانتی و از یه جایی موقتا یه سیستم جور کن.
    ممنون بابت راهنماییت دوست گرامی.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •